Sari la conținut

mircionesb

Membru
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Sibiu
  • Motocicleta
    Honda Shadow VLX 600

Informații profil

  • Interests
    Chopper , muzica , snooker.

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

mircionesb's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Am schimbat releul de pornire si tot asa face. Inclin sa cred ca e electromotorul. O sa caut un cablu mai gros sa-l alimentez pe direct sa vad ce se intampla. Kill-switch-ul nu a facut nici o problema pina acum , m-ar mira sa aiba vreo problema fiindca cand apas pe butonul de pornire scade intensitatea luminii farului inseamna ca electromotorul fura curent.
  2. E drept ca cu ploile astea motorul a cam stat pe dreapta vreo luna dar am avut surpriza ca dupa o plimbare prin oras cand am oprit la OMW sa alimentez cand sa repornesc, apas butonul de pornire si nimic, nici un fel de zgomot sau clic. Am tot apasat de mai multe ori si pina la urma a pornit asa ca am luat rapid directia acasa sa nu raman cu ea seara cine stie pe unde. Pina in momentul respectiv nu am avut nici o problema cu motorul, porneste la sfert (e drept ca se incalzeste foarte greu dar dupa ce incalzeste merge bine). Am inceput prin a verifica daca se incarca bateria si dupa ce cu chiu cu vai l-am pornit la ralanti ceva mai mare arata 14,3 V , inseamna ca incarcarea e ok. Am incarcat bateria full si am masurat-o dupa 24 de ore si rezultatul a fost - 12,7 V. Problema e ca apesi pe butonul de pornire si nu se aude nici un fel de clic , numai din cand in cand da sa invarta electromotorul si fiindca porneste foarte usor o ia imediat daca il da peste cap. O sa incerc sa alimentez electromotorul pe direct sa vad daca o ia si daca e ok inseamna ca trebuie sa caut un electrician mai ca lumea. Banuiala mea e sa nu fie vreun contact oxidat sau vreu fir care isi face de cap sau chiar releul de pornire dar nu ma pricep cine stie ce la electric. Motorul merge foarte bine, bujiile sunt schimbate recent, schimbul de ulei si filtre deasemenea e facut de curand , nu are nici 500 de km. O idee, vreu sfat ceva, poate s-a mai lovit cineva de problema asta?
  3. Cred ca e Garelli Katia , dar nu imi dau seama ce an este.
  4. mircionesb

    "free Talk"

    E lipita deja cu banda. Vreau sa refac saua. Am auzit ca e cineva pe linga lacul Binder care tapiteaza scaune, imbraca volane in piele dar nu am aflat vreun numar de tel sau o adresa.
  5. M-am linistit, am vorbit cu un meserias si mi-a spus ca asa face ea, nu e cazul sa-mi fac probleme daca nu tuseste la accelerare. De consumat nu consuma , merge bine deci e ok.
  6. Am un Shadow 600 VLX si cand reduc scoate niste rateuri in toba de toata frumusetea. Am fost la un mecanic si mi-a zis ca e din cauza tobelor, ca asa face ea. Nu ma deranjeaza dar inclin sa cred ca nu e carburatia cum trebuie. Vreo parere, ceva?
  7. Daca pui motor mai puternic nu cred ca o sa-l poti omologa la R.A.R. Cel mai bine ar fi sa le pui o intrebare celor de la R.A.R. , ca sa nu investesti degeaba sau mai bine sa vinzi motorul tau si sa iei ceva mai mare.
  8. Se pare ca si in far e bec cu o singura faza ., cand aprind faza lunga farul din mijloc se stinge. Motorul l-am luat de la un dealer din Germania.
  9. Am reusit in sfarsit sa-mi iau motorul pe care mi l-am dorit. Am o intrebare: pe faza scurta se aprinde farul din mijloc iar pe lunga merge doar cel din dreapta ( inca nu am verificat celalalt sa vad daca nu e becul ars ). Cele laterale au fost montate de fostul proprietar si as vrea sa stiu daca pe faza lunga , la aprinderea celor doua faruri laterale e cumva necesar un releu?
  10. Am rezolvat si cu motorul. Sambata a ajuns.
  11. Adica ceva in genul Kawasaki VN900 Clasic.
  12. Din ce-am mai vazut pe aici am inteles ca Dragstar-ul e cam greoi si cam puturos , e drept ca arata destul de bine dar eu nu vreau o motocicleta pentru fotografii.
  13. Gata, am rezolvat cu permisul, ma tot uit pe diferite site-uri si nu prea pot sa ma hotaresc. Am gasit o Honda Shadow de 600 in Germania , ingrijita , km putini, dar sunt cam nehotarat. Mi-ar place ceva mai clasic.
×
×
  • Creează nouă...