Jump to content

adrianrus

Membru
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by adrianrus

 1. http://www.gsp.ro/gsp-special/diverse/farmecul-vietii-a-plecat-in-africa-cu-motocicleta-si-va-face-60-000km-se-intoarce-peste-1-an-si-jumatate-356460.html
 2. Târziu vă sesizaţi. Omul a plecat în August. Poftiţi http://www.jeg.ro/
 3. adrianrus

  Enduristi Din Cluj

  E scris cu r nu cu R, stimabile. Dar sa nu fim offtopic ca probabil unii cauta informatie si comunitate pe aici.
 4. adrianrus

  Enduristi Din Cluj

  O informatie cu adevarat completa si relevanta de la un Super Membru pentru un incepator. Prins-am ca e vorba de Restaurant Roata, in cele din urma.
 5. adrianrus

  Enduristi Din Cluj

  Mâine, 27 oct, 16:00, la sensul giratoriu in Feleac? Un telefon? Cati vom/vor fi?
 6. adrianrus

  Enduristi Din Cluj

  M-am ales cu un KTM 400 EXC si nu am apucat sa-l calaresc decat 3 ore. Disponibil pentru iesiri de weekend in zona Cluj. Spor!
 7. Am studiat acum V-strom-ul (Suzuki DL650) Âşi începe să-mi placă. Mulțumesc. Îl voi studia mai atent puțin. La Honda Transalp (XL 650) nu mă încântă design-ul. PS: Nu caut putere Âşi viteză. Am peste 200cp pe maÂşină. Caut să învăț deocamdată Âşi să nu aleg o motocicletă care să mă penalizeze rapid.
 8. Ați dat-o-n offtopic. Eu aveam alte întrebări.
 9. Aveți idee cum se comportă CS pe drum de țară? Pot pune cauciucuri în funcție de drum? Mulțumesc.
 10. Eu stiu ca atat F650 GS cat si CS dupa 2003 incoace, au ABS. Eu m-am decis pe F650 dar înca nu stiu daca GS sa CS. Caut argumente pro/contra. Argumente pt CS: design mai bun, pret de achizitie mai mic. Argumente pt GS: merge lejer offroad.
 11. Eu caut Âşi înclin spre CS.
 12. Din mai multe motive, am decis că voi alege BMW F650 Âşi-l voi cumpăra în această lună, probabil din Germania. Dilema mea acum este CS Scarver sau GS. Am citit, analizat Âşi cunosc diferențele dintre cele două modele. Întrebare: până unde se poate ieÂşi cu CS-ul pe drum de țară/munte? De unde începe să pună probleme? Înțeleg că e mai sensibilă la drum rău. GS-ul văd că nu are probleme pe drum accidentat. Mulțumesc pentru ajutor. Sper să fac alegerea cea mai bună.
 13. Mulțumesc pentru răspunsuri. 1. Mă uitam la un Honda Transalp din 2007, 2008. Sunt mulțumit Âşi de aspect/design. Detalii foarte tehnice nu Âştiu despre ea. 2. Mă uit Âşi la BMW F650 GS dar nu-mi face cu ochiul. Designul nu îmi place deÂşi pe 4 roți nu prea înghit altceva. 3. Ce spuneți de Yamaha XJ6 Diversion? Mă atrage mult dar nu Âştiu dacă se pretează la drumuri de țară. 4. Sau Yamaha TDM 850 despre care s-a amintit. Mulțumesc.
 14. Nu aÂş vrea să schimb des motocicleta. Deci sunt dispus să dau 3-4000 de Euro, să fie cât mai nouă Âşi să o folosesc cel puțin 3 ani.
 15. Da, acum mă uitam Âşi îmi place TDM 850.
 16. Bună seara tuturor. Sunt începător pe categoria A (voi fi în câteva săptămâni, defapt) Âşi doresc să vă cer sfatul referitor la achiziționarea motocicletei second-hand potrivite. De la o motocicletă îmi doresc: 1. Să putem călători două persoane. 2. Să pot merge pe drum de țară, nu neapărat munte accidentat. 3. Să fie sprintenă. 4. Să poată fi controlată uÂşor. 5. Nu-mi doresc viteză neapărat acum, până voi învăța foarte bine să conduc motocicleta. Mă gândesc la BMW F650 deÂşi nu mă încântă prea mult designul (probabil sunt mai multe variante) sau Honda Africa Twin. Îmi plac foarte mult Yamaha XJ6, poate este dintr-o altă categorie, nu Âştiu foarte multe. AÂştept un sfat sau alte întrebări. Mulțumesc.
×
×
 • Create New...