Sari la conținut

SnapShot

Super Membru
  • Număr conținut

    1.355
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Club
    Indep.

Informații profil

  • Interests
    Variate.

Vizitatori Recenți Profil

880 citiri profil

SnapShot's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Da, daca mai e un topic ceva mai vechi, de obicei cel mai recent se adauga in continuarea celuilalt. On-topic, review-urile sunt favorabile. CycleWorld Motorcycle.com Motorcyclist online Forbes (da, Forbes) Wall Street Journal (yep) Cireasa de pe delishus cake: HellForLeather, din care voi si cita: Can anyone say "Shots fired".
  2. LOL. XV-urile sunt copii destul de fidele ale Harley-ului-care-nu-e-Harley. California 1400 pastreaza aceeasi linie din 1982, atata doar ca noua versiune are o idee mai mult 'rake' (si e, in mod evident, ceva mai mare si mai grea, din cauza motorului). In orice caz, toti motojurnalistii care au testat-o (deja) au apreciat, pe de o parte, nivelul dotarilor (superior mediei clasei, cu cruise control, traction control, ABS, ride-by-wire cu 3 harti si, in varianta Touring, lumini auxiliare cu doua faze), iar pe de alta, manevrabilitatea surprinzatoare pentru dimensiuni/gabarit. Punct negativ, caldura degajata in timpul mersului prin trafic. Nu ii plac orasele, vrea drum intins.
  3. Au aparut primele informatii oficiale, pe motociclismo.it. Motorul are capacitatea neta de 1380 cmc, produce 96 cp la 6500 rpm si 120 Nm la 2750 rpm, acceleratia este RbW cu trei harti separate, cruise si traction control; ABS standard. Rotile sunt 18" fata, 16" spatele, acesta cu anvelopa de 200/60. Masa totala in ordine de mers (a versiunii de top, cu toate optionalele) 337 kg. Rezervor de 20,5 litri.
  4. La cum i-a sarit polonezu' la impactul cu solul, cred ca omul nostru a plecat schiopatand cocoshat dupa ce i-a trecut influxul de adrenalina.
  5. Nu stiu altii cum sunt, dar mie unul combinatia fructe cu ciocolata chiar mi se pare nashpa.
  6. Ducati Apollo. V-4, 1256 cmc, 100 cp la 7000 rpm (versiunea sport, cu 4 carburatoare de 32 mm), 1964. Nu stiu daca denumirea de "clasica" este potrivita, data fiind raritatea extrema a modelului.
  7. @Adolf: Pai, da, insa una este "clasice non-japoneze", iar alta este "viitoare 'clasice' de azi". Unul din topice isi are locul aici, celalalt nu. Si ca sa nu fiu complet off-topic, bag si io o fisa: Moto Guzzi Idro Convert, prima motocicleta din lume cu transmisie automata (i-a luat la mustatza pe Honda cu CB750A):
  8. Dau un bump la topic. Azi, trecand pe langa un nene care pescarea brav, in ciuda vremii de rahat, pe pod la Hasdeu, am aruncat un ochi in galetusa lui. In ea se balaceau 4 somni pitici americani.
  9. Revista Motorcycle News UK a acordat noului V7 premiul pentru "Cea Mai Buna Motocicleta Retro".
  10. Sa inteleg ca asta-i versiunea pentru adulti? "Lupoaica dominatrix si cele trei purceluse"?
  11. Deborah Ann Woll... Unul din putinele motive bune pentru a te uita la True Blood. In rileitid niuz... Sarah Jean Underwood, naked yoga: http://www.dailymotion.com/video/xqisq2_sara-jean-underwood-naked-yoga_music
×
×
  • Creează nouă...