Sari la conținut

rs-dey

Membru
  • Număr conținut

    55
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Filiasi-Craiova
  • Motocicleta
    Yamaha Tzr 50

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Aprilia Rs 50

rs-dey's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Eu zic că nu se merită să ma apuc sa bag bani in motorul meu pt ca ma duce de doua ori mai mult,trebuie lant,patine,garnitura de chiulasa,ambreaj,plus ca mănâncă si ulei+manopera,asa mai bine iau motor complet La ce pret ai motorul.cu tot ce trebuie DMC?
  2. Va salut Am o Kawasaki zx6r din 1998 cu mai multe probleme,cum ar fi : -cea mai importanta ,lantul de distributie slab,intinzatoru este la maxim -a inceput sa patineze si ambreajul -mai nou,mananca si ulei Si am gasit un motor de kawasaki zx6r 2002, Intrebarea mea este daca trebuie facute modificari la instalatia electrica? Stiu ca trebuie schimbat CDI,mi.l da si pe ala Astept idei
  3. Multumesc mult pt ajutor O sa iau alta
  4. Daca as putea dupa telefon ar fi bine Oricum,cred ca trebuie alta pt ca am suflat pe furtunu care intra in carburatoare si in acelasi timp am astupat filtru si imi rasufla pe unde are membrana aia,probabil pe acolo mi.a si curs benzina
  5. Asa este,zx6r are pompa Mitsubishi I.Am desfacut capacu ala negru si are carbunele ala mic ca o "pastila" crapat pe jumate. Asa trebuie sa fie sau s.a dus?
  6. Salut Am o problema cu o Kawasaki zx6r . Initial am umblat la pompa de benzina pt ca am vazut o pata de benzina pe capacu de la pinion Am pornit-o,a mers ce a mers si s-a oprit. Am scos furtunu de benzina de intra carburatoare si cand dau la automat nu baga benzina. Am Dat pompa jos si am incercat.o pe direct,la baterie si cand ii pun minusul or baterie face doar odata "ţac". Daca pun alternativ minusul scuipa benzina,daca tin minusul pus ,se incinge nu baga. Este pompa arsa? Idei ceva? Multumesc
  7. Salutare,sunt nou la clasa 600 Am luat de curand o kawasaki zx6r 1998 si imi udă bujiile la rece.Uneori porneste cu socul tras,sta catevasecunde pornită dupa care se opreste si nu mai vrea sa pornească pana nu ii usuc bujiile La cald nu are nicio problema,porneste bine,trage,se tureaza... Ce ar putea fi ?
  8. rs-dey

    Yamaha Tzr 50

    da stiu,de cand am schimbat kitu,nu l-am intins deloc. In iarna-primavara o "renovez" putin
  9. rs-dey

    Yamaha Tzr 50

    Revin cu o poza de sezon. In vara a mai fost facuta o sedinta foto,dar din lipsa de popularitate nu am mai postat pozele.
  10. rs-dey

    Yamaha Tzr 50

    De curand,Tzr'ul meu a castigat doua concursuri pe facebook:unu la Motul Romania si unu la Dual Motors
  11. Nu. Mai am doar Carene laterale,podeaua,"burta",underseat si manere pasager.
  12. Dupa scuter s'a vandut pana acum: Motoru complet,instalatia electrica,janta spate,aripa+stopuri,aripa motor,bord(fara carene),carena cu faru+far,carena cu contactu,aripa fata,semnale fata+spate. A mai ramas cam asa: Janta fata-50 lei Furca T completa-60 lei Amortizor spate-35 lei Carene laterale-90 lei "burta"-60 lei Sha+oala-60 lei Melc km-20 lei Regulator tensiune-20 lei Underseat-40 lei Carene bord-50 lei Geam bord-30 lei Manere pasager-20 lei Capac baterie-15 lei Sistem frana spate(Maneta,pompa,furtun,etrier)-80 lei Sistem frana fata(complet) 70 lei Etrier Brembo fata(separat)-35 lei Radiator+vas expansiune+furtune-60 lei "Podea"+ presuri 30 lei Cadru(fara acte,doar cu tablita cu seriile)-50 lei Ghidon+mansoane 20 lei Preturile sunt negociabile. Date contact: andr3y_eu sau 0743039872 Preturi negociabile. Carena de sub bord s'a dat,cea de sus +comenzi a ramas. Capac baterie vandut. Carena de la bord vanduta. Sistem frana spate si sistem racire vandute.
  13. Eu am avut un rs din 2003 si cand aveam robinetu de benzina pe inchis si o porneam,se tura singura pana pe la 11.000 asa,ma speriam si o opream si apoi mi'am dat seama de la ce e. NU garantez ca asa este si la tine.
×
×
  • Creează nouă...