Sari la conținut

StefanAM

Membru
  • Număr conținut

    52
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de StefanAM

  1. StefanAM

    Kawasaki Vulcan

    Noroc. Am probleme cu compresia pe cilindrul fata si implicit merge prost. Am un Vulcan 1500 din 96. Din manifestari si manual am dedus ca are "Compression release cam (K.A.C.R.) sticks open. (Engine stalls when moving off) HLA seizure." sau altceva. Stiti vreun mecanic care se pricepe in Bucuresti sau imprejurimi? Asta inainte s-o duc la reprezentanta. Multumesc!
  2. StefanAM

    Kawasaki Vulcan

    Am cumparat de aici: http://www.mynetmoto.com. A fost cel mai ieftin din ce am gasit eu. Au ajuns in mai putin de o saptamana. Multumesc pt. sfat. Sa inteleg ca nu mai e nevoie sa frec eu? Pot sa o duc direct la spalatorie si se curata protectia albastra direct cu furtunul de presiune?
  3. StefanAM

    Kawasaki Vulcan

    Habar n-am avut unde sa postez așa ca întreb aici. Mi-am luat cauciucuri cu banda albă si au venit cu o chestie albastra de protecție pe partea albă. Cu ce se curata? Înainte sau dupa montaj? Spun asta fiindcă mi-e frica la montaj sa nu-mi pateze cauciucurile. Dorel vegheaza…
  4. Acum m-a sunat nevasta-mea. A trecut pe lângă un accident. Se pare ca o cucoana a ieșit de la agronomie nu s-a asigurat si a fost lovită de o motocicleta. O femeie pe jos, se pare moarta, nu mișca si un bărbat lângă ea plangand. Motocicleta tandari. Asta am înțeles, dacă cineva știe mai multe sa posteze. Sper sa nu fie moarta, doamne ajuta!
  5. StefanAM

    Kawasaki Vulcan

    Ok. Atasez pagina din manual. In cazul in care nivelul continua sa scada (nu mai am 300v sa completez), ce ulei sa pun conform manualului si experientei voastre? Posesorii de vn 1500 pe carburatie posterior 1996 cu ce tip de ulei nu au avut probleme? In momentul asta uleiul este la sfert pe semn.
  6. StefanAM

    Kawasaki Vulcan

    Sunt la primul schimb. O sa ma uit daca a mai scazut intre timp. Daca este la minim, ce-i fac? Schimb uleiul cu unul de alta marca si filtrul?
  7. StefanAM

    Kawasaki Vulcan

    Ziua buna. Am o problema si sper sa ma indrumati. Am facut schimbul de ulei si de filtru acum aproximativ 3500 km. Ulei Motul 300v. A fost o oferta buna si eu nepricepandu-ma, am cumparat. Mi-a zis un nenea mecanic ca nu e pt. motoare mari V si sa fiu atent la nivel. Ei bine am controlat de curand si era la minim. Am completat cu 1 L si ceva. Nu am pete pe jos, motocicleta nu e murdara de ulei, admisia de aer e curata pe dinauntru, motorul trage foarte bine si nu am sunete suspecte, iar evacuarea este curata. Intrebare: Unde e uleiul? Sa manance asa de mult e normal? Am ales uleiul neadecvat? Sa-l schimb? Si filtrul? Cu ce tip de ulei? Nu vreau sa deschid inca un topic despre cel mai bun ulei, cu pareri pro si contra. Rog pe cei care au sau au avut Vulcan de 1500 cu carburatie sa-mi spuna parerea lor. Multumesc. Am nevoie de un cablu pt. soc. Poate imi spuneti de unde sa-l iau. De fapt am vrut sa postez in KAWASAKI VULCAN. Rog un moderator sa mute topicul acolo. Multumesc!
  8. hahahhahahahhahahahahahha tare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  9. HAhahahahahhahahhahaa.............
  10. StefanAM

    Kawasaki Vulcan

    Nu Zaha, nu l-am dat pe jos. Am încercat sa fac mansonul sa reculeze la loc, sa nu rămână blocat si l-am rupt. Am rezolvat problema intre timp. Am vreo 2500 de km pe fosta ta mobra si sunt încântat. Duminica am fost la Vâlcea si am mers pe autostrada dar si pe Dealul Negru. Primele mele serpentine, iar seara am ajuns pe la 10 seara cu aproape 0 grade afara. M-am distrat exceptional si iti multumesc pt. motocicleta pe care am luat-o de la tine. Intre timp i-am pus hypercharger, tobe Vince&Hines Longshots, ceva crom, i-am sincronizat carburatorul, schimbat toate lichidele, revizie generala, placute, baterie, sa custom, parbriz, lowers, pleoape la cele 3 faruri, oglinzi si altele . Motocicleta arată si merge exceptional. Cand termin de făcut rackul, care se monteaza in locul seii pasagerului si termin si comenzile avansate, iți trimit poze. Pana atunci toate bune si nu-ți face griji, vulcanasu' e pe mâini bune!
  11. StefanAM

    Kawasaki Vulcan

    Am nevoie cu imprumut sau cumpar, pana duminica, manson dreapta pt. vulcan 1500 cu cablu accelerare, decelerare de 1 tol. Zona Bucuresti. Multumesc.
  12. StefanAM

    Kawasaki Vulcan

    Sa-ti dea D-zeu sanatate Sorin. Am fost acolo ieri seara si s-a rezolvat. Zboara vulcanasu acum. Multumesc, am rezolvat la Nea Yoshi. Ramane pe alta data.
  13. StefanAM

    Kawasaki Vulcan

    Caut un mester serios sa-mi curete si sa-mi regleze carburatorul, astazi sau maine. Aveti idee cine ma poate ajuta? In zona Bucuresti?
  14. StefanAM

    Reparatii sei

    Darian a inceput, de fapt continua, munca la seaua mea de la Vulcan 1500. Scopul este inaltarea ei, posibiliutatea de a ma aseza cat mai in spate si clar cautam comoditatea. Toate astea fiindca sunt foarte inalt si trebuie sa-mi gasesc pozitia cea mai ok. Aici a turnat silicon, fiinca seaua se va prelungi pe rezervor. Urmeaza inca o portie de silicon, in partea unde se ingusteaza , apoi munca de imbracare in piele. Sunt curios cum o sa iasa. Oricum, mare caracter: a venit la mine acasa ca sa toarne siliconul la botul calului.
  15. Bina ca nu l-am luat pe al tau. L-am vazut in curte la United Motors. A bagat nenea care l-a luat de la tine o tona de bani in piese. Cred ca inca e acolo. Fiecare cu norocul lui. Spor!
  16. Mi-am luat Vulcan de 1500. Lucrez la comenzile avansate si Darian mi-a facut o sea mai inalta si mai in spate. Pana la urma imi gasesc io pozitia . Apropos: tare nene reportajul. In sfarsit un nenea ca mine. heheh Sper sa-l intalnesc!
  17. Tu mergi pe ideea ca jigodia sau omul bun sunt din nastere asa. In mare parte sunt de acord cu tine. Dar conteaza si familia, anturajul, etc. Cred ca asta e valabil si la trotinete. Cand am facut 40 de ani in septembrie, m-am hotarat sa-mi iau A-ul si sa-mi iau motocicleta. Nu m-am urcat in viata mea pe una. Rezultatul? Am luat carnet, am luat mobra, din noiembrie pana acum am facut 1500 km inclusiv cu minus afara, sparg bani in customizare si-mi sta capul numai la ea. Asa ca microbul de choppereala poate sa apara si mai tarziu. S-ar putea sa nu fiu niciodata un chopperis badass, sau sa ma pricep la motore, sa le desfac si sa le conduc ca cei care fac treaba asta de zeci de ani, dar ma simt al dracu de bine pe ea si ma distrez!
  18. StefanAM

    Kawasaki Vulcan

    Cum ai remediat-o? Ce ai schimbat, la ce service si cât te-a costat? Bineinteles dacă nu e confidential. Poți sa-mi spui si pe PM. De curând am cumpărat un vn 1500 si are o ezitare cand intra in treapta 2. Din câte am citit e o chestie comuna modelului asta. Spor!
  19. StefanAM

    Kawasaki Vulcan

    M-am plimbat ieri prin aglomeratia din Bucuresti (s-a mers bara la bara) si am ramas fara baterie. Motoreta mea are 3 faruri (Vulcan 1500). Am cumparat-o acum o luna aprox. si am inceput sa ma dau pe ea de 2 zile. Este bateria dusa? Este din cauza ca am mers mai mult la relanti si nu s-a incarcat cum trebuie bateria? Dupa ce am reusit s-o pornesc ajutat cu o baterie de la altcineva, pe urma a pornit la sfert. Sta in garaj la 10 grade constant. Ce parere aveti? Daca trebuie sa schimb bateria, va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa cumpar si de unde. Asfalt uscat!
  20. Gadiel, sunt îndrăgostit de motorul asta. O sa am grija de el. O sa-ți arat cum o sa arate in primavara. Tot ce o sa fac pe el va păstra tema începută de tine. Toate cele bune! Ieri am dat examenul, astazi am luat carnetul si am facut 120 km prin Bucuresti. Dragoste mare nene! Deabia astept sa ajung la Darian sa-mi modifice seaua si sa gasesc o solutie pt. comenzile avansate si apoi o sa zambesc cu toata gura! Vulcanul se comporta superb cu toate ca nu prea am termen de comparatie. Poate stiti pe cineva care are de vanzare tobe si comenzi avansate pt. vn 1500. Inca odata multumesc celor care m-au indrumat si tuturor celor care au postat pe acest forum. Multa informatie concentrata pe care altfel ti-ar fi greu sa o aduni. Recomand incepatorilor sa nu se plictiseasca citind! Zile cu soare si asfalt uscat!
  21. Sunt convins de asta. Am citit multe despre el pe forum si mi-am dat seama ca e de toata isprava. Oricum multumesc de confirmare!
  22. Darian multumesc pt. solutii. Am mai multe de vorbit cu tine. Imi dai nr. de tlf. pe PM? Cele din semnatura nu functioneaza. O zi buna!
  23. StefanAM

    Kawasaki Vulcan

    Buna. Am intrat de curand, mai exact de 2 zile in randul vulcanistilor. Am un Vulcan 1500. Fiind un tip foarte inalt, am nevoie de comenzi avansate. Poate stiti ce trebuie sa fac sau poate ma indrumati catre cineva. Mentionez ca doresc sa pastrez footpadurile. Spor!
×
×
  • Creează nouă...