Jump to content

marianu

EX+
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

About marianu

 • Rank
  Incepator

Contact Methods

 • Yahoo
  marian_csosz@yahoo.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 1. merci pt redirectionare domnule harciogu
 2. shi ia datzi-va cu parerea la frumusetile astea pe care le fac io :: din pacate doar pentru chopperishti sunt dar am sa postez ceva shi pentru alte gusturi!
 3. hai sa vedem cine vrea varianta simpla,alb sau negru de tricou! iar pentru tricouri personalizate pe gustul fiecaruia va stau la dispozitie eu personal,cu eventuale comenzi dar asta mai tarziu! acu vreau sa shtiu cate tricouri shi marimile lor vreti!
 4. in wikend am sa reiu tot forumu la puricat shi vad adaugiri comentarii iar sambata seara avetzi un post cu variantele d tricou cu ultimele doleante! in saptamana viitoare am sa postez shi kontul firmei unde lukrez,shi ashtep concretizarea comenzii! cand am banii ma apuk d lukru! efectiv va dura 2 zile shi apoi ne vorbim despre distributia lor!
 5. apropo !sunt din bucuresti sper bucuria majoritatii
 6. e vorba despre cele 3 variante chopper speed shi dirt bikes! eu vi le fac in 2 zile! sa ma sune shi pe mine cineva,sau sa imi dea un pm!ce ziceti?
 7. [rvin cu oferta facua anterior,shi ku o mica observatie! Hartia e hartia,va tine maxim 5 spalari! si pretul nu mi s pare mik,pt 5 splari,ma gandesk ca n-o sa le tineti in vitrina???? deci vedeti inka o data ce am propus eu! /index.php?...ic=24187&st=112
 8. [singurul motor p care l-am condus cu mare palcere APrilia rs,a prietenuluiu meu stefanG,a dat 2300 p ea mie imi place la nebunie! pt 125 d cc e super naravahsa! deci APrilia all the way!
 9. dupa cum vezi nimik! s pare ca lumea sh-a luat vacantza ,ca tot omu cu minte in septembrie!preturi mici vreme super...!
 10. preturile pentru tricourile "fitzoshilor" sunt asha: t-shirt full cotton+5% elastan 3.6 E imprimeu complet 3,9E pret final 7.5 E asat ain lei aprox 250!!! shtiu ca multzi vor zice ca sunt skumpe dar nimeni nu va baga mana in buzunar, eu doar am zis,shi avand in vedere ca shtiu ce dau,shtiu si sa cer!! pentru prima varinta,fara personalizare p fiecare grupa(stil)d motor le pot face cu 180 de mii! va ganditi,explorati,si poate ma anuntati si pe mine,poate alte idei,poate veniti voi cu tricourile si va fac doar imprimeul!!! o zi buna va doresc!!
 11. uite cum sta treaba... am mai mucrat un pic,pentru cei cu "fitze" ca sa zic asa, eu cred ca daca tot va faceti nishte tricouri care sa va reprezinte, m-am gandit sa fie si personalizate dupa motoare,astfel incat fiecare sa se mandreasca cu (scuze repetitia) mandreatza lui!! in concluzie am mai lucrat un pik,din aceleasi considerente pe care le-am expus si mai devreme(aku 2 zile),si uite ce-a iesit!!!!
 12. salt'are! da loris,modele pot fii 'j'de-mii,dar tre sa te gandeshti la detaliile tehnice, policromiile p care le-ai facut tu(imaginile cu probike+motociclism.ro)nu se pot face doar la serigrafie(pretul pt fiecare sita...sablon)este de 20 euro)asha ca nu cred ca o sa va intereseze,iar daca se face transfer de print pt sigle va fi iara un impediment,care ar fi acela???pai la primele 3 spalari vor disparea imprimeurile! ce v-am facut eu se va face cu folie termocolanta,rezista la sute d spalari,am tricouri care le am facut d 2 ani,s-a rupt materialul shi folia e inka intacta,asha ca ar trebui a va mai ganditi!! hai ca nu va mai aburesc ,mai pe seara va mai pun un model!!!
 13. am inteles,orikum e doar defect profesional,nu va suparati p mine ca pe tastaturra nu exista shortcuturi pentru t&s(tz&sh) iar prescurtarile le-am capatat din nevoia de a tasta cat mai repede pe ymessenger(dar cred ca inca nu suntem atat d "prieteni" incat a imi permit familiaritati)acu' s-a inteles!n-o sa va ,mai stresez! pentru cei care inca sunt suparati ,dau o bere cand imi iau motor!
 14. bafta multa,sper sa vad ceva repede,ca sa pot sa postez o contraoferta!,o am deja da vreau sa vad cam ce v-ar fi p plak
 15. merci mult,se pare ca am fost intele gresit,dar nu am d gand sa imi cer skuze din nou,daca nu poti sa vizualizezi poza,am sa ti-o trimit pe pm,ok?sau nu stiu am sa o fac d dimensiune mai mica,sa se inkarce mai repede!!! noapte buna!
×
×
 • Create New...