Sari la conținut

neataticu

Membru
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de neataticu

  1. Accident la targul vitan. Motocicleta, carenata alba, nu am reusit sa-mi dau seama ce e , m-am uitat mai mult la baiat. era intins pe jos si suit pe targa de smurd cu gatul imobilizat... A fost lovit de un matiz... mai mult nu pot spune, Nu eram eu soferul si nu am putut opri. Presupun dupa pozitia matizului ca a venit dinspre Institutul medico-legal iar motocicleta venea dinspre centura. Care are mai multe detalii sa posteze. Sanatate multa riderului.
  2. Nu cred ca o sa-i mearga alea de 6n pentru ca e carenata... in prima pagina a postului e un 6f care are dar sunt cu prindere simpla intr-un singur filet.... cred ca ti se potriveste modelul meu.. am atasat o poza mai jos.. vezi daca ai filetele pe cadru.
  3. Eu i-am mai dat o cheie inainte sa vina zapada mare... de atunci a stat cuminte in garaj.. sper sa mai plece.. maine ma duc si eu la ea si cred ca o scot sa-i fac plinul si sa o dezmortesc. Mai sunt si alti doritori pentru o tura de primavara ?
  4. Am fost dimineata la ora 8:00 ca sa mai pot ajunge la munca in Lidl-ul' de pe Fizicienilor... nu prea a fost inghesuiala la produsele moto. Mi-am luat un brau.. foarte ok pentru 25 de roni, trusa mare de scule care e tot ok.. sper sa fie crom-vanadium..inca nu le-am desfacut sa le dau de lucru. Manusile nu mi-au placut deloc... calitatea slabuta si nu aveau masura mea... L-ul ma strangea, XL-ul era ok dar degetele erau prea lungi. E prima oara cand pic intre masuri la manusi. La husa nici nu m-am uitat pentru ca stiam ca e de 2 metri si eu aveam nevoie de putin mai mult. Acum am vazut pe forum ca ar fi mai multe marimi.. pe site nu zicea nimic de masuri.. o sa mai dau o tura in seara asta sa vad daca mai gasesc.
  5. Felicitari pentru achizie... nu esti singura cu er6n... toamna asta mi-am luat si eu una, dar modelul vechi pe 2006... este foarte ok pentru oras.. inca nu am iesit cu ea in afara, dar cum da caldura sper sa ies la drum lung. Pozitia mai mult decat ok, desi la drum lung cred ca iti amortesc genunchi, puterea este mai mult decat suficienta... consumul inca nu l-am facut. M-a dus aproape 300 de km in oras cu un rezervor. A fost primul rezervor si am tras de ea manat de toba galagioasa. Sper ca mai incolo sa ma asez la consum. Ma bucur sa vad ca nu sunt singurul care are acest model ( in afara de cele din sectiunea vanzari ). Poate mai posteaza si ceilalti care calaresc er6n-uri si f-uri si poate ne intrunim prin oras. Atasez o poza cu inculpata :
×
×
  • Creează nouă...