Sari la conținut

jorj 500

Super Membru
  • Număr conținut

    639
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2003
  • Motocicleta
    BMW F650 GS TWIN.

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Mobra, jawa 350, Honda CB 500, BMW 650GS. FZ6, YAMAHA Virago 535, BMW 650GS TWIN.

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

jorj 500's Achievements

  1. Aveti grija ca Bulgaria a intrat in cod Galben si pe 29 cand intri in Romanica iti trebuie un test PSR sau sa ai Vacinul facut altfel stai acasa in carantina 14 zile.
  2. Salut, geaca are si mesada termica care se poate da jos. ?

  3. Nu ai vreun prieten care sa ajunga pana in Bucuresti , m-ar interesa geaca dar s-o probez ca nu stiu daca nu ma va strange. ?

  4. Salut , uite iti las aici numarul meu de telefon , cand ajungi prin Bucuresti ma suni si probez cizmele , daca imi sunt ok batem palma. 

    0722436397 George

    1. dandan

      dandan

      ok...acum a ajuns mesajul tau

  5. Salut , mai ai manerul ala pasager pentru 800 gs. daca da merge 100 lei pe el. 

  6. A fost la reprezentanta BMW si sunt praf , este o duduie care nu stie cu ce se mananca, o da cotita ca sa vada ca nu stie. Ar fi o psibilitate s-o urc in duba si dusa la reprezentanta ,dar aia scot butucul vechi inlocuindu-l cu unul nou, costa de te seaca, Cheia motoreta nu are cip ,este simpla. Pana acum doar pareri pe care le stiam si eu. Astept persoana care intr-adevar a patit-o sa vedem cum a rezolvat-o.
  7. Salutare, am si eu o intrebare referitor la un BMW F 650 GS din 2004 la care sa pierdut ultima cheie, motorul nu-i al meu ci a unui prieten care este disperat ca nu poate sa-l foloseasca si nici sa il poata lua de unde se afla,, chestia este ca motocicleta are ghidonul blocat si ca sa poti umbla la butuc trebuie deblocat, stie cineva sau a patit-o careva sa poata sa-mi de un indiciu ceva .
  8. Intrebare, are cineva acea cheie de reglat amortizoarele spate pentru piaggio beverly 250 , nu pot sa le invart cu mana, vin eu cu scuterul undeva , este vorba de cateva minute .
  9. Da este un filtru , am sa pun o poza sa se vada motorasul si acel filtru benzina.
  10. Am reusit sa o repar, problema era de la pompa electrica de benzina, am comandat-o de pe un site cu 95 lei + transport , mi-a venit am montat-o si acum merge brici, in schimb nu gasesc acel filtru de benzina de dupa pompa, are 2 capete diferite.( unul subtire si celalta parte mai groasa) ,aici mai am de cautat, dar ca orice om care se mai pricepe am reconditionat spaland filtru asa de moment pana gasesc acel filtru original. Dar sunt fericit ca l-am facut sa mearga . asa ca daca aveti aceasi problema chemati-ma ca sa va ajut , mai ales daca cumperi de la Italieni scuterul.
  11. Cred ca de la baieti asta am cumparat acum cativa ani pentru un BMW niste piese, o sa ma duc pana la iei. Ce pot sa spun despre defectul meu este ca am depistat problema si anume, pompa de benzina electica defecta, am scos-o si am incercat s-o alimentez , nu schiteaza nimic , deci arsa, iar filtru de benzina era negru , cand am scuturat filtul a iesit benzina cu rugina , italieni cred ca au o benzina foarte naspa, ca de acolo este adus. Deci intr-un fel cu ajutorul vostru am cam reusit sa dibuiesc problema, acum mai ramane sa chizitionez cele 2 piese, filtru benzina si pompa electrica.
  12. Dar vad din acel manual ca ar mai fi inca 6 sigurante care trebuie maine sa le caut dupa cum arata in poza.
  13. Am verificat sigurantele, nu stiu de vreun releu si unde ar fi amplasat.
×
×
  • Creează nouă...