Sari la conținut

cretu571

Membru
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    cretu571

Profil

  • Sex
    Male
  • Motocicleta
    sv 650

Vizitatori Recenți Profil

294 citiri profil

cretu571's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Tare! Mai multe poze! Si eventual un share la traseu ar fi interesant.
  2. cretu571

    Reparatii sei

    Am montat azi saua retapitata si inmuiata, este mult mai comoda. A durat doua zile, a fost foarte ok! Multumesc,
  3. cretu571

    Reparatii sei

    Salut, am un Sv650 din 2006, s-a rupt tapiseria seii pasagerului din cauza unei plase pt casca. Vreau sa ii fac ambele sei cu un material asemanator cu cel din fabrica, de calitate. In plus am vazut ca o poti face ceva mai moale, acum este groaznica, atat pt mine cat si pt pasager. Eu am biroul pe langa cismigiu pe grigore cobalcescu, am vazut intr-un post ca stai pe acolo.
  4. Perfect! Multumesc mult pt promptitudine O zi faina! Motor rezolvat! Brici oamenii!
  5. Perfect! Multumesc mult! A ajuns pin-ul de la Stau-de-6 la mine! Este perfect. Multumesc mult pentru ajutor!
  6. Salut! Am un Sv 650N din 2006. Am circulat cu el intr-o zi ploioasa si a doua zi a pornit intr-un cilindru timp de ~30 de sec, apoi a murit. Asta se intampla vineri, de atunci i-am mai dat cateva chei dar nu da semne de aprindere. Am mai patit ceva asemanator anul trecut. Am fost cu el la alt service si mi-au spus ca intrase apa la bujia din fata, au rezolvat destul de repede, dar se pare ca nu complet. Se poate rezolva? Oferiti transport la service pentru motoreta? O zi buna Multumesc.
  7. Pinii respectivi sunt dintr-un plastic. Am intrebat la Kronaumoto daca pinlockul vine cu pini si mi-au spus ca nu.... Cel mai bine o sa cer pachetul si la alt magazin sa vad ce contine. Poate difera de la importator la altul sau poate nu stiau doamnele de acolo.. Si pt ca o problema nu vine niciodata singura, nu mai pleaca nici motoreta sau pleaca intr-un cilindru si moare.. Cred ca e problema specifica sv-urilor, dupa o zi de mers prin ploaie o fi intrat apa la bujia din fata, am mai patit si credeam ca s-a rezolvat.. Dar asta e alta discutie:) Multumesc frumos! Sper sa se potriveasca. Sistemul de prindere al vizierei difera la cele doua casti, sper sa nu fi schimbat si pinii. ai PM Am dat reply gresit, inca ma obijnuiesc cu controalele forumului. Pt tine era reply-ul urmator. "Multumesc frumos! Sper sa se potriveasca. Sistemul de prindere al vizierei difera la cele doua casti, sper sa nu fi schimbat si pinii. ai PM "
  8. Am urmarit forumul fara user. Am intrebat la ei deja. Mi-au spus intradevar ca se gasesc alte mici componente dar pinuri nu au. Voi incerca si la ei. Multumesc.
  9. Salut! E prima oara cand scriu pe forum desi il urmaresc pasiv inca de cand imi doream sa imi cumpar motor. Am de un an jumate un shoei xr1100 cu pinlock, sunt super multumit de eficienta acestuia mai ales acum cum s-a facut mai frig. Am scos viziera pt curatare si in momentul in care am incercat sa invart de un pin pt a scoate ecranul interior, acest pin s-a rupt. Am cautat la Louis dar mi-au spus ca trebuia sa am rezerve in cutie. Evident le-am pierdut si de cumparat (spun ei) nu se pot cumpara. Acum merg cu o gaurica in locul pinului care vajaie ca un tren cand trec de 50 la ora. Rezervele se dau doar odata cu casca nu si cu viziera sau cu pinlock-ul. Practic trebuie sa cumpar alta viziera doar pt un surubel de plastic... Aveti idee de unde pot cumpara un set de pinuri, sau mai are cineva mai atent decat mine unul de rezerva? Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...