Sari la conținut

Boemul

Membru
  • Număr conținut

    31
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Boemul

  1. Salutare! Mai ai cadrul de M? Este de vanzare? M-ar interesa. Mai ai cumva ceva piese de vanzare? Poti sa-mi trimiti mesaj sau sa ma suni pe 0745531399 Multumesc!

  2. Salutare! ce piese mai ai? Telescoape fata, jugul ... sunt? Multumesc!
  3. Salut! Mai ai cumva roata pe fata de tula? Poate ai si un jug pentru furca fata? Tel 0745531399 Multumesc!
  4. Boemul

    TMZ Tula

    Ai sau stii cumva pe la cineva un jug de Tula sau o roata fata? In caz ca se gaseste te rog suna-ma pe 0745531399 Multumesc!
  5. Boemul

    SUEDIA

    Salutare fartatilor! Intrebare intrebatoare. Intentionez sa cumpar o mobra din Suedia. S-ar gasi vreun haiduc care sa ma ajute in verificarea veridicitatii anuntului dat de suedez? Eventual daca se pricepe la Harley sa o si verifice nitelus? Astept un raspuns pe 0745.531399 Multam fain! Detalii despre localitatea si adresa tipului discutam la telefon.
  6. Salut! Cutia de masca germana o mai ai? Mumai bine!
  7. Ca sa nu gresesc ma voi uita pe talon si-ti voi scrie zilele astea. Din cate retin e de prin 30' si e de 500 Insa trebuie sa verific sa fiu sigur. De motoare germane nu esti interesat? Relatii pe adresa de e-mail: boemul@yahoo.com Sa ne auzim cu bine! Sarbatori fericite!
  8. Ofer gratuit o tufa de motoare germane vintage celui care-mi va dona un Harley cu oglinzi originale. In cel mai rau caz pot accepta si un Indian (depinde de motor) Astept oferte pe adresa de e-mail boemul@yahoo.com Sa auzim de bine! Sarbautori fericite!
  9. Multumesc Buggy! Multumesc inca odata celor care mi-au scris! Am un neamt care sper sa vina sa le ia, insa ca sa fiu mai sigur ma mai interesez pana atunci. Asa ca daca mai aveti ceva informatii puteti sa-mi lasati in continuare mesaje. Va doresc tuturor sarbatori fericite alaturi de cei dragi voua!
  10. Daca este cineva interesat de a inmatricula o FRERA sa ma contacteze pe tel. 0745-531399 sau boemul@yahoo.com
  11. Daca este cineva interesat de acte pentru Frera sa ma contacteze la nr de tel. 0745.531399. Totodata as fi interesat de acte pentru un IMZ-M72.
  12. Stie careva ceva restauratori straini pasionati de niscavai motociclete germane vechi antice si de demult? Daca exista ceva informatii va rog sa-mi lasati un mesaj pe YM. ID-ul meu este boemul Multam! Berea o dau cand ne vedem prin tara
  13. Pune bre n-auzi niscavai poze sa le vada tot omu Nu pot intra sa vad poze pe facebook
  14. Boemul

    BURSA LOCALA

    Si cam cat oferi tu asa pe un motor vechi?
  15. Boemul

    IMZ M72

    Sal'tare! M-ar interesa si pe mine o carte tehnica de M 72. Te rog trimite-mi link pe boemul@yahoo.com Multam!
  16. Sal'tare fratilor! Are careva niscavai acte de IMZ - M72? Ma puteti contacta pe YM. ID-ul meu este boemul. Multam fain!
×
×
  • Creează nouă...