Jump to content

Boemul

Membru
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Boemul

 1. Salutare! Mai ai cadrul de M? Este de vanzare? M-ar interesa. Mai ai cumva ceva piese de vanzare? Poti sa-mi trimiti mesaj sau sa ma suni pe 0745531399 Multumesc!

 2. Salutare! ce piese mai ai? Telescoape fata, jugul ... sunt? Multumesc!
 3. Salut! Mai ai cumva roata pe fata de tula? Poate ai si un jug pentru furca fata? Tel 0745531399 Multumesc!
 4. Ai sau stii cumva pe la cineva un jug de Tula sau o roata fata? In caz ca se gaseste te rog suna-ma pe 0745531399 Multumesc!
 5. Salutare! Mai exista carenele? Daca da, te rog trimite-mi fotografii pe boemul@yahoo.com Merci!
 6. Boemul

  SUEDIA

  Salutare fartatilor! Intrebare intrebatoare. Intentionez sa cumpar o mobra din Suedia. S-ar gasi vreun haiduc care sa ma ajute in verificarea veridicitatii anuntului dat de suedez? Eventual daca se pricepe la Harley sa o si verifice nitelus? Astept un raspuns pe 0745.531399 Multam fain! Detalii despre localitatea si adresa tipului discutam la telefon.
 7. Salut! Cutia de masca germana o mai ai? Mumai bine!
 8. Ca sa nu gresesc ma voi uita pe talon si-ti voi scrie zilele astea. Din cate retin e de prin 30' si e de 500 Insa trebuie sa verific sa fiu sigur. De motoare germane nu esti interesat? Relatii pe adresa de e-mail: boemul@yahoo.com Sa ne auzim cu bine! Sarbatori fericite!
 9. Ofer gratuit o tufa de motoare germane vintage celui care-mi va dona un Harley cu oglinzi originale. In cel mai rau caz pot accepta si un Indian (depinde de motor) Astept oferte pe adresa de e-mail boemul@yahoo.com Sa auzim de bine! Sarbautori fericite!
 10. Multumesc Buggy! Multumesc inca odata celor care mi-au scris! Am un neamt care sper sa vina sa le ia, insa ca sa fiu mai sigur ma mai interesez pana atunci. Asa ca daca mai aveti ceva informatii puteti sa-mi lasati in continuare mesaje. Va doresc tuturor sarbatori fericite alaturi de cei dragi voua!
 11. Daca este cineva interesat de a inmatricula o FRERA sa ma contacteze pe tel. 0745-531399 sau boemul@yahoo.com
 12. Daca este cineva interesat de acte pentru Frera sa ma contacteze la nr de tel. 0745.531399. Totodata as fi interesat de acte pentru un IMZ-M72.
 13. Stie careva ceva restauratori straini pasionati de niscavai motociclete germane vechi antice si de demult? Daca exista ceva informatii va rog sa-mi lasati un mesaj pe YM. ID-ul meu este boemul Multam! Berea o dau cand ne vedem prin tara
 14. Pune bre n-auzi niscavai poze sa le vada tot omu Nu pot intra sa vad poze pe facebook
 15. Boemul

  BURSA LOCALA

  Si cam cat oferi tu asa pe un motor vechi?
 16. Angebote zum Verkauf der Motorrad-Sammlung pasionti einigen seltenen Motorräder. AWO, EMV, IMZ, Modell M72<BR closure_uid_l3yopz="2082" Tc="null">Wir freuen uns auf die Preis-Mail-Adresse: boemul@yahoo.com<BR closure_uid_l3yopz="2083" Tc="null">HÜre uns gut!
 17. Stie careva pe acolo omusteni care ar fi doritori sa achizitioneze niscavai motoare clasice gen AWO, EMW? Ma bate gandul sa-mi iau un HD si pentru asta-mi trebuie piata sa le dau pe cele care le am. As ramane pe M72 si HD. Acu sa vedem ce oferte de pret as putea obtine pe ele. Sunt trei AWO-uri si unul sau douadoua EMW-uri. Multam!
 18. Colaborare/asociere/angajare, part-time sau full daca merita.Sunt deschis la orice propunere serioasa . De preferat in domeniul moto. Absolvent al facultatii de filosofie, ca profesie - asistent social, am lucrat in asigurari, precum si (7 ani) in contabilitate la o firma de transporturi auto (salarizare, gestiune, inventarieri, facturari, costuri de productie ...). Desi fostul meu loc de munca imi asigura un venit bunicel si stabil am preferat sa demisionez si sa ma gandesc serios la un job caruia sa ma dedic cu placere. Sunt bine ancorat in lumea moto, pot activa in orice domeniu pe linia as
 19. Asa este fratele meu. Nah! Sunt mai nout pe aici. mai treceti si voi cu vederea. Oricum multam pentru informatie!
 20. Pentru ce suma si in ce localitate?
 21. Are careva idee daca se poate face ceva pentru a putea atasa la un agregat o remorca IF-8 germana? Si daca da, la ce pasi trebuie sa purced? Dar in cazul in care nu o am si mi-o construiesc singur.... Hai noroace! M-as putea pricopsi de pe la mosu de niscavai acte pentru un M72? Jur ca am fost cuminte. Si nu mai vreau sa se intample asijderea la anul.
 22. Sal'tare! M-ar interesa si pe mine o carte tehnica de M 72. Te rog trimite-mi link pe boemul@yahoo.com Multam!
 23. Sal'tare fratilor! Are careva niscavai acte de IMZ - M72? Ma puteti contacta pe YM. ID-ul meu este boemul. Multam fain!
×
×
 • Create New...