Sari la conținut

P.C. Refinantat

INACTIV
  • Număr conținut

    115
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Not Telling

P.C. Refinantat's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Iti dai seama, ca doar nu se apuca de facut placinte Si oricum avem service-ul din brasov
  2. Ce emotionant devine topicul atatea surprize, secrete si emotii ... mai, mai ca-mi da lacrimile ca pe timpul lu' Andrea (ma duc sa iau o batista)
  3. Acum am inteles de unde ura asta (doar pentru ortografie mi se parea absurd) ... de fapt e "ura de clasa". Invidiosilor
  4. Eu am mers ceva pe enduro si comparativ cu felul cum merg acum cu gs-ul (fara sa-i mai scot abs-ul) nu se poate face comparatie. De enduro trageam pana se rupeau crampoanele cu gs-ul merg "cătinel" sa nu-mi faca vreo surpriza ... din cauza asta sunt curios cum va fi abs-ul pe enduro.
  5. Daca e serioasa stirea, nu stiu cum va actiona abs-ul pe tarana/noroi ... la gs prima chestia pe care am invatat-o a fost ca trebuie sa scot abs-ul cand intru pe enduro. Om trai si om vedea-o si p'asta.
  6. Ce smecheri sunt italienii astia, germanii iti asigura aceleasi conditii de parcare insa intra in pretul biletului. Frumoase poze
  7. Pana la urma cati suntem? Unde ne grupam? La ce ora? PS. asta mai lipsea bicla, role nu-ti luai si tu erau mai practice, si chiar era misto locul pentru ele: mult asfalt, trafic redus, peisaj frumos (asta imi da de gandit poate in viitor imi iau role )
  8. Sambata la ce ora prefera lumea sa plece? Pentru mine e perfect daca ajung la 5-6 PM in Varna sa mananc bine, apoi sa-mi cumpar o sticla de vin rosu demi-sec si sa stau in piscina pana seara tarziu
  9. Ce hotel? Nu de alta insa eu o sa ma bag undeva unde are de mancare sanatos (dragos si ceilalti care o fost la ultima iesire stiu de ce )
  10. Nu-mi mai fac asigurare, daca-mi fac imi vin nebuniile la cap sa ies si e mai bine sa stau linistit ca vine perioada rece. O sa mai ies dupa februarie cum se topeste zapada (asta daca voi mai apuca 2012 )
  11. "La naiba" mi-ai adus aminte, nu mai e asigurarea valabila si alta nu-mi mai fac pentru 2-3 iesiri cate or mai fi anul asta Viu cu masina
×
×
  • Creează nouă...