Sari la conținut

Hekate

Membra
  • Număr conținut

    402
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Hekate

  1. Care e diferenta dintre înmatriculat moto si auto? Sunt exact aceeași pași. Vorbește cu cei care fac înmatriculari auto

     

    Sunt mult prea multe care se ocupa de inmatriculari auto, eu caut o recomandare de la cineva daca exista. Nu am neaparat timp sa stau sa caut si sa citesc review-uri despre firme de inmatriculari auto, fiind extrem de multe.

     

     

    Dacă e din România moto nici nu mai trebuie sa meargă cu ea la rar

     

    Mdap ....de saptamana trecuta nu mai este necesar rar-ul.

  2. Eschiva, frana ce a fost a fost. De franat stiu ca am franat ca imi aduc aminte ca in momentul in care a inceput sa-mi joace eram pe frane, dupa aia am realizat ca eram si pe iarba. Stiu ca am eliberat ambele frane cand am simtit-o ca joaca sub mine.

    Da a mai fost un cal la ceva km dupa primul, e prin topic pe aici povestea celui de-al doilea cal.

  3. Au fost mai multe adunate acolo, tobele celor din fata + manzul care e posibil sa fi fost chiar la prima iesire la caruta in trafic..

     

    In continuare as alege eschiva, parca e mai de preferat decat sa franez si sa ma opresc in mijlocul benzii nestiind in ce directie o apuca un cal foarte speriat ... Ce ma faceam daca franam si ma opream pe banda mea si ala era in 2 picioare inspre mine? Eram cam blocata pe motor in mijlocul benzii cu un animal scapat de sub control... Probabil imi luam si eu si motorul ceva copite :))

     

    10x :hug:

  4. Ba au dreptul sa-l preia!

    Asa cum am postat anterior iti degrevezi dreptul la proprieate in momentul in care uploadezi ceva pe un site public.

    Si pe motociclism este asta: toate posturile devin proprietatea motociclism.ro dupa postare.

    Legal nu ai ce sa le faci.

    Sunt acoperiti si chiar se fac bani frumosi din ceea ce se numeste 'user generated content'!

    Daca-l puneai pe site-ul tau (direct, fara youtube), atunci da... erai indreptatita sa ai pretentii legate de drepturile de autor.

    Plus ca si asta cu drepturi de autor e cu dute-vino...

    Trebuie sa fii entitate juritica, sa ai marca inregistrata care sa specifice extinderea proprietatii si asupra contentului generat... cererile se inregistreaza, se proceseaza si apoi se decide daca este indreptatita instaurarea protectiei marcii si a contentului...

    De-ar fi asa de simplu, fiecare idiot ar fi indreptatit a ceara in instanta despagubiri pentru orice...

    Ma rog..

    Sport.ro si-au pus ei logo pe video meu si nu aveau dreptul pentru ca nu este proprietatea lor. Acelasi lucru l-au facut si nydailynews, dar ei au licensing/usage rights asta deci sunt acoperiti. Jukin tre sa se descurce cu copiiile ilegale, nu-mi bat eu capul ca n-as reusi...

  5. Bine ca ai scapat doar cu atat. Ai avut noroc.

    In rest pot sa mai spun ca imi place ce funda rosie avea calul si ca nu are nici o vina din punctul meu de vedere, si nici carutasul. Si aia care lauda tobele zgomotoase pentru ca se aud si se fereste lumea, sa se faca mecanici de locomotiva, macar o sa aiba o scuza sa faca galagie, merg pe sine, franeaza greu si tre sa ajunga in statie la ora fixa.

     

    LE : Am uitat sa raspund la intrebarea cum as fi facut : Atentie maxima, ochii mari si viteza mica mai ales in zonele populate.

    Funda rosie inseamna ca respectivul cal este manz si la primele drumuri la caruta... Poate chiar primul drum pe dn ... Am aflat si eu intre timp, nu este doar de decor funda...

     

    Soro, mai e vreun site care sa nu-ti fi sharuit filmuletul? :D

    Gen, Fuck Me, I'm Famous! :crack:

    Mai sunt alea mari de afara, desi pe ny daily news a aparut deja :)

  6.  

    Prietenii la nevoie se cunosc:

     

    "kenzor (eu adica) eram in spatele fetei. Iar camera mea era data colegei sa filmeze ea acesta situatie (plimare speram noi fara incidente). Eu am trecut si mai aproape de acest Domn cu, caruta."

    Pana la urma cine e proprietarul filmuletului? Detinatorul camerei sau autorul filmarii ? :D

    Nu stiu cine e kenzor ala ca nu era cu noi in grup, in mod clar nu era tipul din spatele meu . Ce a scriws el acolo despre el e fabulatie :))

    Junkinmedia au drepturile pt video, dar asta de pe sport.ro e pus de ieri dim si nu am gasit cum sa-i contactez sa le cer sa-l dea jos ca nu au drepturi pt el.

×
×
  • Creează nouă...