Sari la conținut

Hekate

Membra
  • Număr conținut

    402
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Hekate

  1. Poate sa ma ajute cineva cu o recomandare de suport GPS pentru sv 650 s? Am nevoie sa pun un gps si nu stiu exact unde. Voi cum aveti pus sistemul GPS?
  2. Merci, dar mie imi trebuie cineva care sa se duca sa il inmatriculeze in locul meu. Nu e problema cu aranjatul actelor, ci cu drumul incolo.
  3. Sunt mult prea multe care se ocupa de inmatriculari auto, eu caut o recomandare de la cineva daca exista. Nu am neaparat timp sa stau sa caut si sa citesc review-uri despre firme de inmatriculari auto, fiind extrem de multe. Mdap ....de saptamana trecuta nu mai este necesar rar-ul.
  4. Ca sa nu trebuiasca sa ajung in zona sa inmatriculez motorul, am nevoie de o firma care sa se ocupe de treaba asta. De auto stiu ca sunt, dar de moto nu am prea gasit si as merge pe o recomandare oricum. Aveti vreo recomandare?
  5. Anul trecut era inca in lucru Oradea-Beius, foarte prost drumul pt un Fz6. De la Stei la Albac nu este cel mai bun drum, dar e ok de facut cu o moto de strada. Grija mai mare pe la Vartop, erau unele portiuni cam rupte..
  6. First of all ...le gandesti dinainte si ca locatie si ca model aproximativ . Eu n-am nici un stres cu zona aia ca o sa mai adaug ceva acolo. Aia e zona de facut tatuaje mici si simple )
  7. Facut la Roger aka Sfantu (https://www.facebook.com/redinktattoostudio/timeline)
  8. Pe 9gag lipsea sa mai apara ))
  9. Eschiva, frana ce a fost a fost. De franat stiu ca am franat ca imi aduc aminte ca in momentul in care a inceput sa-mi joace eram pe frane, dupa aia am realizat ca eram si pe iarba. Stiu ca am eliberat ambele frane cand am simtit-o ca joaca sub mine. Da a mai fost un cal la ceva km dupa primul, e prin topic pe aici povestea celui de-al doilea cal.
  10. Merci de sfat BB, dar JukinVideo sunt singurii care au dreptul legal sa-l preia.
  11. Au fost mai multe adunate acolo, tobele celor din fata + manzul care e posibil sa fi fost chiar la prima iesire la caruta in trafic.. In continuare as alege eschiva, parca e mai de preferat decat sa franez si sa ma opresc in mijlocul benzii nestiind in ce directie o apuca un cal foarte speriat ... Ce ma faceam daca franam si ma opream pe banda mea si ala era in 2 picioare inspre mine? Eram cam blocata pe motor in mijlocul benzii cu un animal scapat de sub control... Probabil imi luam si eu si motorul ceva copite ) 10x
  12. Sport.ro si-au pus ei logo pe video meu si nu aveau dreptul pentru ca nu este proprietatea lor. Acelasi lucru l-au facut si nydailynews, dar ei au licensing/usage rights asta deci sunt acoperiti. Jukin tre sa se descurce cu copiiile ilegale, nu-mi bat eu capul ca n-as reusi...
  13. care cine cum? ce e acces direct?
  14. periculoase rau animalele astea... si in video asta nu mai e treaba cu viteza ... ana.maria back
  15. Site-urile respective nu aveau dreptul sa-l preia, atata tot. Daca au dreptul ... no problem, dar nu aveau Cred ca-mi ajunge vedetismul de pana acu )
  16. Dar nu am zis ca nu imi convine ca devine viral, am zis ca nu ma asteptam sa devina in halul asta si asa rapid viral... La Maruta nu ma duc ))
  17. Funda rosie inseamna ca respectivul cal este manz si la primele drumuri la caruta... Poate chiar primul drum pe dn ... Am aflat si eu intre timp, nu este doar de decor funda... Mai sunt alea mari de afara, desi pe ny daily news a aparut deja
  18. Cred ca erau stock daca nu ma insel.
  19. Ala de la gizmodo cred ca e cumparat, inca nu stiu de la cine. Daca nu e, il dau jos cei de la jukinmedia ca e treaba lor )
  20. Nu stiu cine e kenzor ala ca nu era cu noi in grup, in mod clar nu era tipul din spatele meu . Ce a scriws el acolo despre el e fabulatie ) Junkinmedia au drepturile pt video, dar asta de pe sport.ro e pus de ieri dim si nu am gasit cum sa-i contactez sa le cer sa-l dea jos ca nu au drepturi pt el.
  21. A ajuns viral video si o sa ajunga peste tot se pare... De astia de la sport.ro nu dau sa le zic sa-l dea jos, ca de pe trafictube am reusit...
  22. Din pacate in RL nu merge slow motion... Au fost 2.2 secunde, calculase cineva mai in urma. Daca aveam slow motion atunci era bine )
  23. Din ce vad am ajuns cu rotile pe iarba ...daca vad bine, trecusem de pietrisul de pe margine deja...
  24. Din pacate, dupa primul incident, am inchis camera ... M-am gandit eu asa ce naiba se mai poate intampla in urmatorii 30 de km pana la bac )
×
×
  • Creează nouă...