Sari la conținut

marga_iulian

Membru
  • Număr conținut

    498
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de marga_iulian

  1. ngk-urile is majoritatea de pe aliexpres in tara.. o sa incerc cu un sincronizat de carburi
  2. Benzina proaspata. Pahare carb. golite si reumplute cu benzina noua
  3. Bandit 650 2006 Porneste la sfert rece / cald. Trage perfect pana la 5500-6000 rpm, pe urma se pune in cap,nu mai urca in turatie. Se innegresc TOATE 4 bujiile, rapid - amestec prea bogat ? am pus bujii noi,verificat mufa cdi,mufa tps,filtru aer curat. A mai patit cineva ?
  4. Ms mult de ajutor,am postat si acolo. Hai cu primavara cheers
  5. Am revenit Am schimbat releul de pornire acolo a fost buba. Toate bune si frumoase...acuma invarte electromtorul,dar motorul nu il da peste cap..adica electromotorul invarte in gol..rar cupleaza... am inteles ca e bendixul dus True ? unde gasesc si cat costa ? ceva idei? ms
  6. Am schimbat releul de pornire acolo a fost buba. Toate bune si frumoase...acuma invarte electromtorul,dar motorul nu il da peste cap..adica electromotorul invarte in gol..rar cupleaza... am inteles ca e bendixul dus True ? unde gasesc si cat costa ? ceva idei? ms
  7. O sa incerc cum a zis colegul mai sus. revin cu info. Multumesc.
  8. Am incercat si cu alta baterie. Tot aia e. Daca leg pe direct,invarte electromotorul. Ambele relee sa fie duse ? Cablurile sunt stranse toate.
  9. Gata. Am eliminat switch-ul de la maneta de ambreiaj. Ok,acuma se aude ca,, cupleaza releul de pornire. Dar tot nu invarte electromotorul :)) @oldgeorge59: am pus releu nou nout,ca am de rezerva Apas de butonul de pornire: se aude : click - click si cam atat. Electromotorul nu invarte
  10. Cum il elimin ? leg cele 2 fire intre ele ?
  11. Da,am tras maneta de ambreiaj . Sa verific switch-ul de la maneta eventual ? Cand pun contactul - nu face ticc-ul ala releul. eu cred ca acolo e problema.
  12. Nu are siguranta bobina. Vezi poza de sus. Am incercat si fara redresor pus. Nimic
  13. Da,claxonul suna puternic. Farul merge faza scurta/ lunga cu intensitate puternica (normala), semnale. Absolut tot..inafara de pornire
  14. Salutare colegi. Intampin o problema la motorul meu: Suzuki DR 650 (pornire la buton) Am avut bateria scoasa peste iarna iar acum cand doresc sa o pornesc nu mai face nimic. Descrierea problemei: -bateria legata; -pun contactul (motorul e in neutral cu cricul ridicat) -bec aprins -bateria pusa pe redresor; -apas butonul de pornire -> nici o reactie.. Cand pun contactul nu aud releul de pornire sa faca "ticc" Una din firele din poze a fost usor oxidat,l-am curatat. Firul galben pe borna nr.1 Firul negru pe borna nr.2 Corect ? Ce gresesc ? de ce nu invarte electromotorul ? Ms pt eventualele raspunsuri.
  15. Salutare colegi. Intampin o problema la motorul meu: Suzuki DR 650 (pornire la buton) Am avut bateria scoasa peste iarna iar acum cand doresc sa o pornesc nu mai face nimic. Descrierea problemei: -bateria legata; -pun contactul (motorul e in neutral cu cricul ridicat) -beteria pusa pe redresor; -apas butonul de pornire -> nici o reactie.. Cand pun contactul nu aud releul de pornire sa faca "ticc" Una din firele din poze a fost usor oxidat,le-am curatat. Firul galben pe borna nr.1 Firul negru pe borna nr.2 Corect ? Ce gresesc ? de ce nu invarte electromotorul ? Ms pt eventualele raspunsuri.
  16. Salutare. Ma puteti ajuta cu o informatie ? M-am lovit de o mica problema la service-area furcilor la un bandit 650. Aveti ideie ce fel de 'cap' si ce marime are capatul 'uneltei' din service manual ? Nu reusesc sa desfac surubul din capat (trebuie tinut contra din interior) Am atasat 2 poze sa va faceti o ideie Multumesc pt un eventual raspuns.
  17. da,pompa se aude ca lucreaza. » Post actualizat in 17 Mar 2018 07:53 Am suflat in filtru,parca si aerul trece cam greu... nu se poate inlocui cu un filtru normal ce sa gaseste in comert ? » Post actualizat in 17 Mar 2018 11:53 Am curatat filtrul,a iesit ceva negreala din ea. pompa functioneaza. Am montat totul la loc...nucu..nimic. Benzina este de azi toaman in ea? sa pun benzina noua ?
  18. In ordinea asta ? Cum imi dau seama daca filtrul de benzina e ok sau nu ?
  19. Se da un CBR f4i 2002 -baterie noua; -releul de pornire cupleaza; -bujii uscate; -filtru aer ok; -scanteie are,aer are..lipseste benzina -daca dau benzina pe admisie porneste fara probleme. Am ajuns la concluzia ca nu se alimenteaza cu benzina. In prima faza am curatat pompa de benzina (nu era murdara) Ceva idei ? Am citit ca pica des la ele regulatorul de presiune. Cum verific daca lucreaza ? Daca e de aici buba,de unde cumpar ? Mersi pentru eventualele raspunsuri
  20. Originalul e original. Dai un ban dar stai in fata. chiar daca e second
  21. Ps; turatii joase insemnand cat? o sa fie lenesa in oras? » Post actualizat in 07 Dec 2016 16:39 La ce turatie se deschide tps-ul la 50%?
×
×
  • Creează nouă...