Sari la conținut

BunicuWTF

Membru
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de BunicuWTF

  1. Am aflat prea tirziu ca m-as fi bagat si eu. Daca se poate ma anuntati si pe mine, daca nu poate data viitoare M-am cam plictisit sa ma plimb singur prin oras.
  2. Am si eu un ybr si am trecut prin problema cu pompa de benzina, am studiat-o si singura solutie a fost inlocuirea ei. La mine nu se oprea motorul in mers ci doar nu vroia sa porneasca cind statea in soare. Dupa ce am schimbat pompa nu am mai avut probleme, este un motor excelent pt oras. Daca vrea cineva sa iasa la o plimbare cu ybricu sa dea un mesaj.
  3. BunicuWTF

    Am patit-o si eu

    Eu sunt incepator si mi-am luat motorul sa ma duc la servici sa ma deplasez mai usor prin oras, sa gasesc un loc de parcare in zonele mai aglomerate, nu sa zbor cu 400 mii de km pe ora printre masini ca nu asta este rolul motorului. Daca o sa iesi si tu prin lume o sa vezi ca omenii in tarile civilizate folosesc motorul zi de zi pentru a se duce la servici, mergind cu viteza normala. Eu am mers 1200 km intr-o luna numai prin oras si crede-ma ca nu am avut nici o problema, problemele ti le faci singur atunci cind consideri strada propriul tau circuit.
  4. Tocmai mi-am cumparat si eu un YBR 250, la mana a doua desigur si am avut ceva probleme cu ea. In primul rind nu pornea cind o lasam in soare, problema rezolvata prin schimbarea pompei de benzina (alti 330 euro) si acum am probleme ca mi se opreste in mers, plec cu ea dimineata si mi se opreste uneori dupa 200m, in alte zile se opreste dupa 2 km. Motorul este relativ nou, are 4 ani si 8000km. A mai avut cineva problema aceasta???? ma poate ajuta cineva? Mai exista motorul asta sau am ramas singurul proprietar de YBR??? ) Va multumesc!
×
×
  • Creează nouă...