Sari la conținut

turbulentze

Membru
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

turbulentze's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sa nu mi-o luati in nume de rau ..dar eu zic baieti din Chopper sa nu se ma chinuie cu locatii , formatii ..etc...cand putem sa facem o petrecere in parcare in spatele unuio bloc trantim niste mici pe un gratar...bere romaneasca la PET sa fie multa si iefitina...muzica la DJ MP3...si..sa te ti distractie....acum lasand sarcasmul deoparte...sa fim realisti eu in ultimi 4-5 ani nu am mai vazut petreceri organizate de cluburi din Bucuresti care sa se ridice la inaltimea celor organizate de Chopper si eu zic ca prin locatiile alese in ultumul timp de ei au ridicat o stacheta sus in comunitate moto din Bucuresti si imi doresc sa vad si alte cluburi care sa se ridice la inaltimea Chopper Academy.... so...keep the good work!!!
  2. :cheers:Cei care nu sunt betivi vor devenii:)
  3. Data corecta e cea de pe afiș 13.10.2012 a fost corectat și pe Facebook...mulțumim pentru atenționare...dar sa sti ca nu e o idee rea cine ajunge de vineri sa inceapa sa petreacă..warmup... Iorg-ule te așteptam sa te alături coloanei de motocicliști care pleacă Sâmbăta dimineața din Bucuresti către Suceava
  4. Sâmbăta 13 octombrie 2012 va așteptam sa închidem împreuna un sezonul moto 2012 cu .... rock, concursuri haiducești, slana și palinca, mult fum și chef Intrarea Gratis! (nu chiar gratis, trebuie sa servești la intrare o palinca apoi bagi mâinile în slana și finalizezi cu o bucata de ceapa tăvălita prin sare)
  5. Cred ca eu tot pe drumul vechi o sa vin și eu parca autostrada e mult prea plictisitoare
  6. Este un motel in Lehliu. 130 ron camera pe noapte. Motel Hali.
  7. Vreme buna, muzica buna,locație super...fără taxa de intrare...deci...sa curgă bereaaaaa
×
×
  • Creează nouă...