Jump to content

OLD LARRY

Membru
 • Posts

  265
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.bestradiolarry.ro
 • Yahoo
  radionetlarry@yahoo.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti - Romania
 • Carnet moto din
  2007
 • Motocicleta
  Lifan 250-4
 • Numar Moto
  B-82-KID
 • Club
  CHOPPER ACADEMY M.C.

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  minimobra ;)
 • Interests
  Chopper Academy M.C. - cu tot ce se intampla in acest club moto Alte preferinte: parasutism, plimbari montane, beletristica de calitate si alte cateva, pe care le dezvalui doar prietenilor ;)

Recent Profile Visitors

791 profile views

OLD LARRY's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 1. You can choose the music in this radio. Go to our radio site at bestradiolarry.ro and use the Navigation Menu there.

 2. Aceeasi locatie. Daca te uiti pe harta de mai sus, pe drumul marcat cu rosu, chiar in curba de 90 grade de pe 3A se afla si un han cu casute, dusuri si alte dotari. Este la nici 15 minute de mers pe jos din locatie.
 3. Pentru cei care nu cunosc locatia, atasez si o harta explicativa.
 4. Chopper Academy M.C. va invita pe perioada 12-14 iulie in Lehliu Gara, jud. Calarasi la "BLACK & WHITE MOTOR FEST 2013" Vara asta va distrati in stil motociclist. Muzica rock si folk ce-i place haiducului, va da savoare bucatatelor si bauturii, iar gazdele isi vor da concursul in a pregati surprize inedite si "turniruri" pentru cavaleri. Locatia este perfecta pentru o haiducie in toata regula. Intrarea este libera!
 5. Chopper Academy M.C. va invita la Open Season Party Uitati de iarna si bucurati-va de sosirea unui nou sezon moto [media=685,115]http://chopperacademy.ro/flash/2013_open_forum.swf[/media] Asa cum v-am obisnuit, va fi distractie maxima!
 6. Ne aflam in 2013 si am facut aproape 24000 Km cu Lifanul meu. Pana acum i-am schimbat doar lantul (70 ron) si un cablu de kilometraj cu nu mai stiu cat, ieftin oricum. Asa ca..... vine vara, hai la drum!
 7. Un eveniment ce nu trebuie ratat ! Sunt bineveniti toti cei care pot participa.
 8. Mai pun odata harta locatiei pentru cei care vin pentru prima oara
 9. Harta locatiei o gasiti in urmatorul link: https://www.facebook.com/events/245277668915320/ Conditii excelente de campare si multe alte facilitati. Si pentru ca nu prea suntem dusi la biserica, nu va scriem celebrul "crede si nu cerceta", ci VINO DACA VREI A TE DISTRA
 10. Hai sa va povestesc si eu un caz: Cred cã majoritatea bucurestenilor stiu locatia "Bickers Otopeni" .... Iarnã (sfàrsit de ianuarie 2011)cu minus 15 grade afara si in locatia mai sus scrisa se desfãsoarã un party motociclist. Aproape de ora zero: zero minute, unul din participantii acelui party dàndu-si seama cã a bãut totusi, hotãrãste sã-si punã motorul la adãpost (in parcarea pãzitã aflatã in curtea din spate a respectivului club) si sã revina acasã ca pasager in masina condusa de unul din prietenii lui. Toate clare si optiunea este de bun simt pànã aici, nu ? Dar incepe "Calvarul unei parcari pe timp de iarna si aflata intr-o locatie anume " : - 'ga mi-as.... deja e gheata pe jos...pffff...tre s-o dau jos de pe cric si s-o pornesc.....pffff... ...am reusit.... acum tre s-o mut in parcarea pazita din spate...pfffff ce grea e acum..... ...asha fetita, torci usor dar eu sunt una cu tine...hai sa ne miscam incet si sigur spre afurisita aia de parcare... ...uuurrraaa ! (a reusit s-o aduca pe roti si fara s-o tavaleasca pe marginea DN1) ...deja incet-si-copacel merge pe marginea drumului reusind sa faca dreapta pe drumeagul ce ocoleste locatia clubului, pt. a ajunge la parcarea mult ràvnitã. - pfff drum cu gheta si gloduri, mai bine opresc si imi chem prietenii sa o luam pe sus, ca nu mai are cum ajunge cu rotile ei pe asa drum "noduros".... ...si ca sa nu stau in timpul asta in drum ca prostu' ,sa parchez naiba undeva in siguranta, pàna ce-mi chem prietenii.... - aha, uite un loc gol in parcarea de pe dreapta din fatza benzinariei ....hai cu tata motorasule, ca te duc la loc sigur.... Urmarea este expusa intr-un "proces verbal de constatare" intocmit de un echipaj al politiei rutiere Ilfov, ce avea parcata masina de interventie taman in acea parcare din dreapta benzinariei: "Numitul cutare...etc,etc... (si aici apare inadvertenta faptei comise vis-a-vis de realitatea povestita mai sus), fiind oprit pe DN1......si depistat cu alcoolemie xxxxx ...etc etc." Dar motoristul nostru nu se afla pe DN1, si oricum nu putea fi acolo (pe DN1) decàt dacã era fr-un cascador sau supermotociclist si asta daca nu era bãut, deci nu era cazul motoristului nostru. A primit totusi o amenda de 1000 ron + cheltuieli de judecata in valoare de 100 ron ! DE CE ? DEOARECE NU A AVUT BANI PT. UN AVOCAT CARE SA-L REPREZINTE IN INSTANTA LA PROCES, proces care s-a desfasurat (fara anuntare data, ori locatie proces macar ). P.S. pentru admini: SETATI LA "0" (ZERO) TIMP DE EDIT POST, DEOARECE "A GRESI E OMENESTE", IAR CÀND VREI SA REEDITEZI O ANUMITA GRESEALA IN PROPRIUL POST, CONSTATI CA NU MAI POTI FACE ACEASTA ACTIUNE
 11. Uff, parca imi revinin la normal incheieturile-mi ruginite de ploi si vànt, cànd stiu ce petrecere o sa fie.
×
×
 • Create New...