Sari la conținut

panterutz@

Membra
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de panterutz@

  1. Cateva poze noi cu pisoiasii.sunt si fete si baieti,isi cauta locul si astupa dupa ce isi fac nevoile,deci vor invata la litiera repede. sunt foarte mancaciosi si cu chef de joaca. nu imi permit sa ii mai tin pt ca am o bunica foarte grav bolnava ce necesita atentie continu 24/24 . va rog daca vreti un pui sau daca nu doriti macar mai intrebati si voi pe la cunostinte. au mai ramas 5 puiuti. Multumesc anticipat.
  2. DONEZ 6 pui de pisica, gasiti aruncati intr-o cutie ieri de maica-mea. Au cam 4- 5 saptamani aproximativ.Mananca singuri, par vioi si jucausi,Unul singur e mai moale, cred ca este cel mai mic dintre ei.Toti sunt combinatie de alb cu negru si ochi albastri. o sa postez mai pe seara poze cu ei.As vrea sa ii dau cat mai repede pentru ca nu avem posibilitatea sa ii tinem, dar nu ne-am indurat sa ii lasam pe strada, asa ca va rog poate vreti sau auziti pe careva ca si-ar dori un ghem de blana mic, pufos si dornic de iubire. Multumesc frumos. Cateva poze cu pisicutele.
  3. Si mie imi este greu sa vb despre el nu cu el.Inca nu imi vine sa cred.Nu am fost prieteni foarte apropriati dar ne cunosteam.Daca putem ajuta familia cu ceava...sa spuna cineva,\ Condoleante iubitei lui si familiei. Vali sper ca exista ceva dupa moarte si ca tu esti bine oriunde te ai dus acum. Imi pare enorm de rau.
  4. Bun venit!! Povestea voastra este fantastica. Cuvintele sunt prea mici pentru a exprima emotia cu care am citit toate randurile voastre. Am simitit si trait cu emotie fiecare moment si fiecare poza postata de voi. A fost ca si cum am fost acolo. Multumim Felicitari si multa bafta in planurile viitoare. ps:vreau si eu o carte cu autograf cand va fi gata.
  5. panterutz@

    Supermotard Club

    da sunt ale mele personale si spre rusimea mea nu stiu sa le pun semnatura..m-am gandit dupa ce le-am postat.
  6. panterutz@

    Supermotard Club

    Astea sunt pentru Cristian Dragos.Sper sa iti placa. Pentru restul putin mai tarziu ca nu le am la indemana.sunt in alt pc.
  7. panterutz@

    Supermotard Club

    am si eu cateva poze de la cursa pentru unii dintre participanti si anume Bibi , concurentul cu nr 771 si daca mai sunt anunt.dar cum vi le dau?le postez aici?
  8. manusile s-au dat. multumesc. proprietara sa le stapaneasca sanatoasa si fara incidente
  9. Am eu de vanzare o pereche de manusi de piele cu protectii Vanucii marime mica nepurtate. eu le-am primit cadou dar sunt fixe. se pot vedea/proba in Bucuresti sector 1 sau imprejurimi discutam. pret 100 de ron
×
×
  • Creează nouă...