Sari la conținut

sserj

Membru
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Gura Humorului
  • Carnet moto din
    2012
  • Motocicleta
    in curand sper...

Informații profil

  • Interests
    Munte, Foto, Moto, Auto, Aero..

sserj's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Pentru mine "Martin Eden" a ramas cartea care mi-a redeschis pofta de citit ... altele foarte bune mi s-au parut Qvo Vadis a lui Henryk Sienkiewicz, Castelul lui Kafka (mi-am dat palme la urma cand am constatat ca nu e terminata ) si mai ales Numele trandafirului a lui Eco, desi multa lume mi-a zis ca e plictisitoare. De ceva timp ma chinui cu "Cartea Rosie" a lui C.G.Jung...super tare cartea dar provoaca dureri de cap .
  2. Naspa faza cu scoala...asta e, ne adaptam . Ca stil de condus nu prea sunt adeptul figurilor, ci dimpotriva prefer mersul relaxat la o viteza de croaziera ("stilul pensionar" ),iar moto o vreau tehnic ok pentru drumuri lungi, in rest po' sa nu mai aiba carene deloc. Pentru oferta cu XT-ul iti sunt mai mult decat recunoscator...pentru asa ceva e loc si de ceva bere din partea mea, nu numai gaz. Mai vb pe mes.
  3. Salutare, ma numesc Sergiu, sunt din Gura Humorului si am mari sperante ca de anul asta sa ma alatur voua. Pana atunci as fi foarte recunoscator daca mi-ati putea da cateva sfaturi. In primul rand, vara asta vreau sa fac scoala pentru A si as vrea sa stiu ce scoli bune ar fi pe la noi prin judet. Ideea e ca permis pt B am din 2004, insa pe mobra nu m-am urcat in viata mea, asa ca as avea nevoie de o scoala in care sa si invat ceva... In al doilea rand, desi va mai trece multa apa pe Moldova pana atunci, ma gandesc si la ce moto sa-mi iau. Bugetul, momentan inexistent, se va opri undeva pe la 1500 de euro in cel mai bun caz, iar ca si categorie sunt interesat de Touring-Enduro. Concret, vreau o mobra care sa ma poarte toata tara in lung si-n lat, indiferent daca e asfalt sau nu sub roti. Transalpul ar fi prima mea alegere, insa din cate am vazut , unul bun sare lejer de pretul asta. In schimb m-a atras TDM-ul, care desi nu pare sa aiba prea multe valente enduro il vad totusi potrivit pentru ce as vrea eu sa fac pe doua roti... dar ma intreb daca 850 cc n-or fi prea multi pentru inceput? Sperand ca nu v-am plictisit prea tare cu postul meu, va urez cele bune si sper sa ne vedem cat mai curand pe ulitele patriei.
×
×
  • Creează nouă...