Sari la conținut

ninjacul

Membru
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ninjacul

  1. Problema cu "ciorile" a fost mai mult din cauza ca erau bauti.Cel care s-a luat de mine (="cel cu moto" care sta in zona) la sfarsit si-a cerut scuze si a dat mana cu mine.De cei care s-au luat de Lt.Navarro nu stiu pt ca am ajuns la 5 min dupa accident (deh eram in pijama gata de culcare). P.S.: O atitudine iesita din comun au avut-o politistii comunitari care chiar mi-au sarit in ajutor cand "cioara" s-a luat de mine!
  2. Fratioare,(MARCH),mai usor cu invectivele ca putem si noi sa te facem in toate felurile!
  3. Sorry ca sunt off-topic:De unde ai luat crash barurile alea? Multumesc anticipat!
  4. Da buna intrebare si eu vreau niste crash baruri pt KAWA Er5-ul meu.Daca stiti pe cineva care face asa ceva va rog frumos sa-mi spuneti. Multumesc anticipat!
  5. Asa mah si de confectionare crash baruri pt. mine nu puteai sa intrebi?
  6. Salut!Dati-mi si mie adresa voastra sa va fac o vizita sa va intreb una alta. Oricum pana vin puteti sa-mi spuneti niste bare de protectie pt un Kawa ER 5 din 2000 daca se pot face si la ce bani. Multumesc frumos!
  7. Salut.Am si eu o intrebare.A-ti putea sa realizati asa ceva din metal? Ar trebui continuata ca sa acopere tot bordul: Se poate sa-mi spuneti daca va dati seama din poze sau e mai bine sa trec pe la voi? Multumesc anticipat!
  8. ER 5...Nu stiu poate pt. ca am si eu unu din 2000.Dupa mine arata cel mai frumos la categoria lui plus ca este un motor perfect pentru incepatori si evident pentru oras.
  9. Ninjacul ii intoarce urarea din a doua poza.......
×
×
  • Creează nouă...