Sari la conținut

florică

Membru
  • Număr conținut

    103
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Roman
  • Carnet moto din
    1996
  • Motocicleta
    transalp
  • Numar Moto
    nt-09-pfa
  • Club
    fara

Informații profil

  • Motociclete detinute
    tdm850, fzr 600, gsxr 1124, transalp, aprilia rx, ceva chinezarii de naveta

Vizitatori Recenți Profil

442 citiri profil

florică's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Salve! Sunt proaspat posesor al unui ST 1100 din 2001 și mi-am lungit gatul cautand pe net un manual de reparatii dar fara succes. Ar fi super daca are cineva un asemenea manual sa-l puna si aici. Multumesc anticipat! P.S. Am vazut ca la franari bruste la viteze mici se aprinde si se stinge f repede indicatorul de ulei si mi s-a spus ca ar fi ceva normal. Am gasit eu manualul si e bine pentru cine il cauta sa lase o adresa de mail sau sa dea un mesaj.
  2. Salve! Am putut vedea comentul tau pe mail si tin sa-ti multumesc  pentru atitudine. 

    Am deja 3 potentiali clienti in urma postarii de pe Olx.

    In fine pacat de acest site, pacat ca au capatat drepturi  niste ciudati care se cred buricul pamantului.

    Sunt constient ca au mucit f mult sa puna pe picioare acest site, dar totusi nu le da dreptul sa fie atat de infatuosi.

    gata....o zi frumoasa!

  3. Se poate sa spui un pret la melcul de km pt un singur disc? Multumesc! M-ar mai intersa surubul de pe oala de la alternator.
  4. Intrebati-va Brokerii de Asigurari de oferta (platesti 6 luni si primesti 1 an) Tocmai ce mi-am achizitionat asigurarea. Platit 282 ron (echivalent 6 luni) - Primit asigurare valabila un an.
  5. Multumesc mult! In al doilea link postat de tine este si schita. Am avut-o si eu dar am piedut-o impreuna cu cdiul pe care doream sa'l dau la un amic la reparat. Acum o iau de la capat cu celalt cdi. Mare necaz cu ele.
  6. Am cautat o gramada si se pare ca nu reusesc sa mai dau de schema electrica a nenorocitului de CDI TA 600 (cel cu 2 RD03 cred). Daca il aveti uitat intr-un colt de PC....faceti-va o pomana si o postati !!! Multumesc anticipat ! » Post actualizat in 24 Nov 2016 06:21 Chiar nimeni care utilizeaza acest forum nu are o fituica cu schita electrica? :-)
  7. Cam tot ce ai scris mai sus am verificat...mai putin cdiurile. Inainte sa ma apuc sa le desfac as face o proba cu unele bune.
  8. E mult de explicat...te poti uita pe o schema si te lamuresti. Ideea e ca e ca daca nu umbli acolo nu are cum sa sara din diverse motive. Sper sa nu o iei in nume de rau...nu asta urmaresc pe acest forum.
  9. Tu vbesti de reglajul la culbutori pe care l-am facut anul trecut. Deci nu e nici de acolo. Singura varianta viabila ar ramane cdiurile. Daca gasesc sa fac proba am sa va anunt!
  10. Carbu sincronizate, galerii impecabile, iar treaba cu pusul la punct nu exista pt ca este tci si are cititor care nu poate sari
  11. Probleme vacuta! Am un Ta din 93, de care sunt f multumit, pana cand din senin a inceput sa ”dea in nas” la 120km/h” si sa consume cam 6-7/100 km - initial am spus ca ramasesem fara gaz, sau ca am sita infundata, ...,am mutat pe rezerva si a facut la fel. Mentionez ca indiferent de treapta de viteza, ,fix la 120km/h face acelasi lucru. VERIFICARI FACUTE DE MINE: -Verificat bujii -Am verificat tot traseul de alimentare pana in carburatoare (era curat) -Verificat filtru de aer (curat si acesta) -Desfacut carburatoare (curate) schimbat membrane, erau fisurate si bucuros ca am descoperit cauza, ma sui pe moto si...SUPRIZA.....FACE FIX LA FEL. -CE DRACU ARE ???????? -Am banuit ca ar fi de vina CDI-urile, desi nu are logica, pentru ca ele ar restrictiona doar turele (a mea se tureaza in rosu fara nici un fel de problema) -Singura verificare care as mai putea sa o fac e sa dau de un Transalpist binevoitor din zona mea si sa pun CDurile lui pentru o proba. DACA A PATIT CINEVA LA FEL, SAU AVETI VREO IDEE, DATI UN SEMN !
  12. Sunt curios daca a facut cineva o punte la TA 93 adica sa mearga cu un singur CDI?
  13. Anakee 2 le-am avut pe un tdm, care este mai greu.legat de k60 eu am comandat de 130. E mai bun 140pe asfalt ? pt ca in off sigur sunt bune oricum!!!
  14. cum se comporta pe asfalt? Sunt ok pe curbe? » Post actualizat in 30 May 2016 08:49 greseala mea...am uitat sa specific ca era vba de anakee 2
×
×
  • Creează nouă...