Sari la conținut

Dionyssos

Membru
  • Număr conținut

    53
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Dionyssos

  1. Sambata s-a desfasurat in Braila un eveniment comemorativ de talie nationala la care au participat motociclisti din mai multe orase simultan si prin care am vrut sa demonstram ca suntem o forta care raspunde cu promptitudine si unitate in conditiile in care unul de-al nostru pateste ceva (am in vedere aici incidentele de la Sanziei de acum o luna). Stirea cu evenimentul: http://www.digi24.ro/embed/Stiri/Regional/Digi24+Galati/Stiri/Au+strigat+in+tacere?video=0&width=600&height=400" scrolling="no" width="600" height="400 In continuare se va organiza un mars de protest chiar la locul faptei, la Sanzieni, sambata 20 sept. Eu unul merg si ma gandeam ca ar fi frumos sa mergem mai multi din Braila. Ce ziceti?
  2. Baieti a venit caldura!!! Deci pe unde ne adunam si noi calare?
  3. Ce bine ca s-a mai animat forumul, ca prea era in hibernare!!! Ia ziceti: cand ne dezmortim si noi calutii motorizati?
  4. Salut! Am revenit si eu in Braila dupa o lunga absenta (12 ani), si abia astept sa ne cunoastem...numai de ar veni mai repede primavara Zile acceptabile si primavara timpurie va doresc!
  5. Acum ca te-ai invatat cu transfer.ro de ce nu bagi tu frumos si filmuletele de Giurgiu intr-o arhiva sa ne-o trimiti?
  6. Bai ca sa pui filmuletele pe forum trebuie intai sa le uploadezi pe youtube si apoi sa "lipesti" adresa filmuletului de pe youtube in textul postarii. Puneti odata filmele alea, sau trimiteti-mi-le mie si le pun eu.
  7. Toate ca toate, dar eu inca astept filmulete de la Horatiu? Pe unde ai disparut ma?
  8. Si cateva poze. Astept cu interes celelalte filmulete, ca sa imi aud si eu motorul, nu de alta
  9. Maine vin si eu cu un prieten cu care am mai fost, si care vine cu masina, asa ca daca vreti si care vreti puteti sa va combinati cu el la masina pentru plimbare. Ne vedem maine!
  10. Pune inca un vot pentru Slanic de la mine. Am alergie la bulgari
  11. Pentru ca ati fost cuminti, iata restul pozelor, la cererea lui Vali toate pe forum si nu pe transfer ...plus 2 filmulete care sper sa le fi pus bine. http://youtu.be/dEdf76Oxfl8 http://youtu.be/KcJyCU8y8Qc
  12. Va multumesc pentru momentele pe care am putut sa le "traiesc" prin poze si filmulete alaturi de voi, cu toate ca nu am putut fi prezent. Sincer imi pare tare rau ca nu am putut fi cu voi azi, dar imi iau eu revansa proxima data. @ steliadis: bravo domnule, chiar imi era dor de pozele tale! Abia astept sa mai "aud" idei despre petrecerea noastra de sfarsit de sezon. Acum a devenit clar si pentru mine ca TREBUIE sa aiba loc. Si asta cu VOI TOTI!
  13. Da' ce ma romana nu mai stiti? BUCURESTI ce are? Si pentru partea de sus RONDISTI ce are? ca mie mi se pare mai interesant. Abia nastem un cuvant, numa romanesc sa fie! Scuze, dar mie mi se pare ca prea ne "americanizam" pe zi ce trece si uitam cine suntem. In rest sigla imi place. Chiar mi-as face asa ceva. Cu adnotarile de mai sus. Vali mie imi pare sincer rau ca nu pot iesi cu voi in timpul saptamanii, desi asa am o mancarice in palma dreapta..., cu atat mai mult cu cat simt ca vine cu repeziciune peste noi perioda in care nu o sa ne mai putem sui calare pentru mult timp. Sper sa va simtiti extraordinar si sa va bucurati de vremea asta cu care noi restul ne delectam doar pe fereastra. Multumesc inca o data! Prietenii stiu de ce. Dar in primul rand pentru ca aici, pe forum am gasit oameni deosebiti. Si revenind cu aceasta ocazie la sigla, mi-ar place sa avem toti acelasi insemn.
  14. Eu raman adeptul intalnirii la Rond, care ne-a consacrat , si unde am gasit loc mereu, indiferent cat de multi am fost. Plus ca la polivalenta nu avem de unde sa ne luam ceva de baut.
  15. In principiu am sa vin si eu cu pasager; daca aveti de o casca full-face care nu vajaie si care va prisoseste v-as multumi de imprumut.
  16. Pana la urma mai veniti cu neveste, sau cu o masina?
  17. Cateva poze si de la mine. Desi eu m-am cam enervat la sfarsit ca ne-am spart in o mie si una de bucati, dar... plimbarea palpitanta si frumoasa. Trebuie organizare mai buna pe viitor.
  18. Vine si Dionyssos-u' ca dor asa l-a obligat Valerica. Apropo de motor mic incep sa ma simt bine ca nu sunt singurul
×
×
  • Creează nouă...