Sari la conținut

valentino1

Super Membru
  • Număr conținut

    515
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    valentincojocaru2000@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    VN 1600

Vizitatori Recenți Profil

803 citiri profil

valentino1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Salut Exista garaj exclusiv moto la Centrala Sud Vitan Detalii la 0731805588
  2. Si in sfarsit dupa o iarna luuunga ne-am strans din nou la Rooonddd !
  3. Salut...intrebare pt cei priceputi dintre noi : se poate strange partea rabatabila(sper ca e corect spus) la un flip-up Schuberth c2 ?
  4. Daca mai tine vremea asa,in 2 saptamani dam drumul la calutzi pe sosele
  5. Salutare domnilor...ceva actiune pe aici ?...sau o lasam pt plimbarile de primavara-vara-toamna ?
  6. Ne vedem joi 15.08 la orele 18:30 la Rond...va astept domnilor !
  7. Da...ala e Rondul...maine de la 18:30 suntem acolo...te astept Si da...romanul e nascut poet...mai manelisto-balcanic,da' tot poet,nu? ))))
  8. Salut Vali...pai tine aproape si poate ne strangem cativa la tura cu tine...poate reusesti sa ajungi si la Rond...in fiecare joi de la 18:30 ne strangem acolo Si nu uitati de intalnirea saptamanala de joi... Ca de ploua,ninge,soare sau furtuna Choperistii se aduna. Incepand cu sase jumatate Ei se strang la Rond bai frate ! Si de acolo fac plimbari Chiar in cele patru zări..... pam-pam
  9. Se tine in fiecare joi...doar ca azi a plouat si cativa din grup se pregatesc sa mearga la intrunirea de la Cluj si au preferat odihna in locul unei "betivaneli" cu bere fara alcool Tine aproape si ne vedem joia viitoare cu drag !!
  10. Totul pleaca de la gusturi...si bani...toate motoarele sunt frumoase,doar ca cruiserele/chopperele stralucesc !!!...asa sunt ele Ca si incepator eu nu ti-as recomanda Intruderul de 1800... E destul de puternic...eu am un Shadow 750 pe injectie si sunt super multumit de el...am si confort (saua modificata la Darian),am si putere atunci cand am nevoie intr-o depasire,am si autonomie destul de mare cand plec la drumuri mai lungi...ce sa mai...e o Honda !!!
  11. Aia e... Vineri dimineata plec cu niste prieteni la Cluj...la intrunirea de la Gilău...se baga cineva ? Ps. vom fi 7-8 choppere si 2-3 vitezane...regim de viteza 100-120
  12. Bai nene ce se intampla ???...au disparut cioperistii din Buc ???...sau toata lumea e la mare ???
  13. Felicitari Free Riders pentru tot ceea ce ati realizat...sa speram ca dupa parada organizata de voi macar cativa conducatori auto vor constientiza ca existam si noi si biciclistii in trafic...si ca in trafic nu suntem concurenti ci doar simpli participanti !!! Multumim de invitatie ! SLOWRIDERS
  14. KZet ne-am intalnit la Rond ca de obicei...pe la 10:00 eram acolo...poate ne mai intalnim la o tura ! Baietii de la FreeRiders au fost la inaltime...au fost doua parade super reusite...noi nu am ramas la party-ul de dupa pt ca am iesit la un peste la Giurgiu.
×
×
  • Creează nouă...