Sari la conținut

keysph

Membru
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    Honda

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Cbr

Vizitatori Recenți Profil

644 citiri profil

keysph's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Dragi prieteni, Reiteram serviciul nostru foarte util pentru toți posesorii de motociclete - Realizarea de chei moto. Chiar și în cazul în care ați pierdut toate cheile, putem realiza rapid și eficient noi chei pentru motocicleta dvs., fie că acestea conțin un cip sau nu. De multe ori, suntem preocupați de siguranța motocicletei noastre și uităm că cheile sunt și ele la fel de importante. De aceea, recomandăm tuturor să aibă în permanență o cheie de rezervă și să se adreseze specialiștilor noștri în caz de nevoie. Realizarea de chei moto este o procedură complexă și necesită instrumente și cunoștințe specializate. Echipa noastră de profesioniști dispune de tehnologie de ultimă generație și de cunoștințe în domeniu, astfel încât să putem oferi servicii rapide, eficiente și de înaltă calitate. Fie ca te afli in Bucuresti sau in tara, noi te putem ajuta. Suntem mândri să spunem că am ajutat sute de clienți să-și recupereze motocicletele și să se bucure din nou de plimbările lor preferate. De aceea, ne dorim să extindem serviciile noastre și să ajutăm și mai mulți posesori de motociclete să-și rezolve problemele cu cheile. Așadar, nu ezitați să ne contactați pentru orice problemă legată de cheile motocicletelor voastre. Noi suntem aici să vă ajutăm și să vă oferim cele mai bune soluții! Cu drag, www.cheiautobucuresti.ro https://www.facebook.com/CheiAuto/ 0737 467 866
  2. Se pot realiza. Scuze de raspunsul intarziat insa din fie ce motive nu ne anunta pe e-mail in momentul postarii in topic. » Post actualizat in 28 May 2016 15:51 Ieri am realizat o cheie cu cip pentru o Honda CBR600 din 2003. Dupa un an de stationare va fi astfel repusa pe sosele.
  3. O poza cu cheia ar fi binevenita, daca nu un drum cu ea pana la noi.
  4. Trebuie sa veniti cu cheia si vedem la fata locului in principiu se poate. » Post actualizat in 15 Mar 2016 15:52 Se rezolva. Fie se face o alta cheie fie se repra contactul. » Post actualizat in 15 Mar 2016 15:54 Tineretului. Cel mai bine e sa ne auzim la telefon in prealabil pentru a nu fi plecati pe la interventii. » Post actualizat in 15 Mar 2016 15:57 Veniti cu una si facem tot posibilul sa ii facem chei. Sunati pentru mai multe detalii.
  5. Daca in cheia de rezerva este loc de cip atunci un cip costa 150 lei. Daca tebuie sa-i facem cheie noua cu cip ar fi 200 lei. » Post actualizat in 15 Mar 2016 12:02 Te costa 100 lei daca dai jos contactul si vii cu el la magazin.
  6. Trebuie sa veniti cu cheia sa verificam daca aveti cip. In programe nu apare ca ar avea cip. O cheie simpla ar fi 20 de lei.
  7. Chei auto moto Bucuresti - Ilfov Realizam chei auto moto cu sau fara cip pentru majoritatea marcilor chiar si in cazul pierderii tuturor cheilor. Reparam contacte si chei auto moto. http://www.cheiautobucuresti.ro https://www.facebook.com/CheiAuto 0737 467 866
×
×
  • Creează nouă...