Jump to content

SMAEB - ziua a doua. Oameni si motociclete.


marianubs

Membru
 • Content Count

  61
 • Joined

 • Last visited

About marianubs

Recent Profile Visitors

136 profile views
 1. http://www.eccromania.ro/despre-noi/ce-este-ecc-romania/
 2. Daca brokerul este unul "legit", adica nu un gigel la colt de strada sau prin targ, si este autorizat sa emita polite pentru respectivul asigurator, polita de asigurari este valabila chiar daca brokerul nu a inregistrat-o si nu a virat mai departe banii incasati, in cazul asta problema este intre broker si asigurator. Evident ca vorbim de mai multe infractiuni, evaziune, delapidare, etc, insa asta nu inlatura raspunderea civila a asiguratorului.
 3. Deci Targu Secuiesc - Lepsa am inteles ca e OK. Ramane in discutie Intorsura Buzaului - Targu Secuiesc, daca ai trecut personal pe acolo, cum consideri, e practicabil cu o motocicleta de strada, cum ar fi Hornet, sau cu una sport, CBR?
 4. Salut, Ma intereseaza sa stiu care este starea drumului DN13E, Intorsura Buzaului - Targu Secuiesc si DN2D Targu Secuiesc - Lepsa. Multumesc.
 5. La inaltimea ta F650GS ar fi ideal. Cu F700GS te descurci pe asfalt, mai dificil pe off-road.
 6. Vand pantaloni piele Dainese, marimea 54. Protectii la genunchi si tibie. Stare impecabila, purtati de 5 ori, sunt practic noi, fara pete, zgarieturi, etc. Bucuresti, trimit si in tara. 350 lei, negociabil, noi sunt aprox. 300 de euro. 0774986495 , whatsapp, mesaj privat.
 7. Da, exact. Doar daca nu ai placuta trebuie sa depui acte in legatura cu transportul.
 8. Daca nu ai placuta de inmatriculare iti cere dovada de transport, poate fi folosita si factura in cazul asta. Daca ai si depui placuta nu trebuie nimic in legatura cu transportul.
 9. Se poate dezactiva ridicand roata spate in aer (cu cric central) si accelerand cu motorul cuplat in viteza. ABS-ul va ramane dezactivat pana la urmatoarea repornire a motorului, insa raman coduri de eroare inregistrate in calculator.
 10. Daca e vorba de motorul din semnatura, NC700X, cat timp becul e aprins nu functioneaza. Dupa ce depasesti 10km/h se activeaza, se stinge becul si nu ar trebui sa se mai aprinda. ABS-ul va functiona si dupa ce scazi sub 10km/h. Daca se mai aprinde becul inseamna ca ai o problema. ABS-ul nu poate fi dezactivat la acest model.
 11. Noul domiciliu unde e? In acelasi oras (comuna, sector)?
 12. Care ar fi preturile pentru schimb de cauciuc sau rezolvare pana (cu aplicare petec). Cu sau fara montare/demontare de pe motocicleta (cu roata in portbagaj).
 13. Nume societate:SC VILADI AUTO SRL (VL039) Adresă SITP:DRAGASANI, STR. TUDOR VLADIMIRESCU nr: 620, VÂLCEA Adresă sediu:DRAGASANI, STR. TUDOR VLADIMIRESCU nr. 620, jud. VÂLCEA observaţii: Nu se efectueaza verificari ale eficacitatii sistemului de frânare la mopede cu 3 roti, motociclete cu atas, mototricicluri si cvadricicluri prin probe functionale în parcurs Nume societate:SC COTOFANA SRL (VL053) Adresă SITP:HOREZU, Str. Alexandru Ioan Cuza nr: 41, VÂLCEA Adresă sediu:HOREZU, Str. Alexandru Ioan Cuza nr. 41, jud. VÂLCEA
 14. Sper ca nu te bazezi pe cheia aia, e buna doar pentru strans prezoanele rotilor de la masina. Orice motociclist care nu e doar de weekend ar trebui sa stie cum se monteaza/demonteaza roata/cauciucul, tine de exploatarea motocicletei, nu de mecanica. Sunt cazuri in care nu poti rezolva o pana fara demontarea rotii. Este o operatiune periculoasa, iti poti rupe/sfarma degetele, sau alte accidentari mai grave, si poti strica motocicleta. Insa nu are legatura cu subiectul topicului, omul doar a intrebat de o vulcanizare, simplu.
×
×
 • Create New...