Jump to content

marianubs

Membru
 • Content Count

  69
 • Joined

 • Last visited

About marianubs

 • Rank
  Incepator

Recent Profile Visitors

195 profile views
 1. Cu motocicleta asta nu trebuie sa mergi "in consum", oricum ai merge, tot putin consuma. Un alt punct forte ar fi fiabilitatea, am vazut motor cu peste 250 000 km la care s-au schimbat doar consumabile, fara interventii in motor.
 2. E adevarat consumul. Eu am NC700X si consuma 3-3,2% pe drumuri nationale, ~100km/h , si 3,5% pe autostrada, 130km/h. Nu trebuie sa-ti alegi traseul in functie de existenta benzinariilor. Are 50 de cai insa impresia pe care ti-o lasa e ca e mai puternica decat una de 100, cum ar fi Hornet sau FZ6 (la viteze < 120km/h).
 3. Pentru certificatul TVA de la ANAF numarul de km se declara pe propria raspundere cand se completeaza cererea. Ca sa poti solicita certificatul trebuie sa ai carte de identitate pentru moto, deci RAR-ul facut, unde se face poza bordului cu nr. de km. Ca sa fii safe, trebuie sa fi trecut mai mult de 6 luni de la prima inmatriculare din statul de origine si momentul cand inchei contractul de vanzare-cumparare (sau factura) si sa ai in bord mai mult de 6000 de km cand te prezinti la RAR. Daca moto este achizitionat de altcineva, care o inregistreaza pe rol fiscal, si ulterior ti-o vinde tie (fara sa fie inca inmatriculata), tu, cand te prezinti la inmatriculari nu mai ai nevoie de certificatul TVA de la ANAF.
 4. Certificatul de inmatriculare si factura sau contract de vanzare-cumparare.
 5. Evita Elvetia si Austria daca nu vrei probleme cu toba.
 6. Nu are sens ce vrei sa faci tu. Rezident de 3 luni, daca nu ai nici permis de conducere UK, asteapta-te sa te coste asigurarea minim 100 de lire/luna.
 7. Vand Yamaha FZ6, fabricatie 2007, model S2, 83 000 km, locatie Londra. Model pentru UK, are faruri pentru circulatia pe partea stanga, bordul se schimba intre mile si km din meniu. Carenele sunt crapate si au cateva suruburi lipsa. Tehnic este in stare buna cu revizia la zi. 1800 euro, negociabil. 0774986495 (whatsapp) , +447780010577 In pretul cerut pot oferi livrare oriunde in Romania.
 8. Hornet si Yamaha FZ6 au saua la ~79cm inaltime. Atingi pamantul doar cu varful picioarelor, destul de greu pt. inceput.
 9. http://www.eccromania.ro/despre-noi/ce-este-ecc-romania/
 10. Daca brokerul este unul "legit", adica nu un gigel la colt de strada sau prin targ, si este autorizat sa emita polite pentru respectivul asigurator, polita de asigurari este valabila chiar daca brokerul nu a inregistrat-o si nu a virat mai departe banii incasati, in cazul asta problema este intre broker si asigurator. Evident ca vorbim de mai multe infractiuni, evaziune, delapidare, etc, insa asta nu inlatura raspunderea civila a asiguratorului.
 11. Deci Targu Secuiesc - Lepsa am inteles ca e OK. Ramane in discutie Intorsura Buzaului - Targu Secuiesc, daca ai trecut personal pe acolo, cum consideri, e practicabil cu o motocicleta de strada, cum ar fi Hornet, sau cu una sport, CBR?
 12. Salut, Ma intereseaza sa stiu care este starea drumului DN13E, Intorsura Buzaului - Targu Secuiesc si DN2D Targu Secuiesc - Lepsa. Multumesc.
 13. La inaltimea ta F650GS ar fi ideal. Cu F700GS te descurci pe asfalt, mai dificil pe off-road.
 14. Vand pantaloni piele Dainese, marimea 54. Protectii la genunchi si tibie. Stare impecabila, purtati de 5 ori, sunt practic noi, fara pete, zgarieturi, etc. Bucuresti, trimit si in tara. 350 lei, negociabil, noi sunt aprox. 300 de euro. 0774986495 , whatsapp, mesaj privat.
 15. Da, exact. Doar daca nu ai placuta trebuie sa depui acte in legatura cu transportul.
×
×
 • Create New...