Sari la conținut

bogdanhood

Membru
  • Număr conținut

    57
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de bogdanhood

  1. www.realoem.com cel mai bun site pt BMW, iar carte cauta editura Haynes din UK sunt cele mai complete.
  2. Salut! De unde l-ai achizitionat? La ce preț? Mulțumesc!
  3. Salut! La mine este trecut pe capacul de la cutia de siguranțe de sub scaun. La mine la R1100RT albastrul sidefat are codul 745.
  4. Salut! Și eu am dezactivat de la buton ABS dar nu mi s-a întâmplat ce ti s-a întâmplat ție, este foarte ciudat. Mie îmi rămânea un bec aprins apoi după o perioada începea din nou sa se aprindă amândouă intermitent atunci când apăsam butonul la ABS.
  5. Mulțumesc foarte mult! Dacă eroarea persista și după schimbarea bateriei, încerc și eu.
  6. Salut! Poți sa îmi spui și mie cum citești eroarea cu multimetrul? Eu nu am găsit, sincer, pe nicăieri…Mulțumesc!
  7. 08.04.1999 eu nu îmi dau seama unde ar veni. Se vede în poza ca ar trebui găurită carena. Eu o am completa. Intr-adevăr m-am înșelat in privința bug spoilerului de sub motor, crashpadurile nu ajung acolo.
  8. Da, exact! Heblul luat, bord închis, practic consum zero… m-am mai gândit la faptul ca încarcă constant 14V sa nu fi distrus bateria…de verificat dacă e calda, nu am avut cum, știind faptul ca sunt puse chiar sub rezervor.. dar idee de a fi acumulatorul defect, de asemenea este luată in calcul. Pana una-alta, comand luni un alt acumulator, fac ITP-ul (desigur dacă dispare eroarea de ABS) și apoi voi vedea cum se comporta. Sunt deschis oricăror păreri din partea voastră, va mulțumesc încă o data pentru suport! Salut! Interesantă treaba cu ABS-ul… cum se poate face? Da, m-ar ajuta niște suporti pt proiectoare, dar aici in Germania trebuie sa fie autorizați, iar pentru RT nu știu cum ar putea fi montati datorită carenelor. Exista niște suporti ( sau crashbar-uri) de la motoarele de poliție dar parca sunt prea mari pt a monta doua proiectoare pe ele, plus ca trebuie sa gauresti carenele și din câte îmi dau seama și bug spoilerul de sub motor.
  9. Salut, deci indiferent de situație, ideal ar fi ca la finalul sezonului sa dai bateria jos de pe motor. Ciudat este ca am avut o Yamaha FZR 600 3HE și apoi o Honda CBR 600 F4i și nu am avut problemele astea…nici nu am luat bateriile jos de pe ele la finalul sezoanelor… Se pare ca la astea trebuie… Multumesc pentru răspuns!
  10. Ok, mulțumesc pentru răspuns! Oricum, acumulatorul pe care l-am cumpărat era de calitate, prețul lui fiind de aproximativ 100€..
  11. Salut! Vin și eu cu o problema.. in 2020 am cumpărat un BMW R1100RT din 1999. Motorul avea probleme cu ABS-ul, adică becurile de la ABS luminau intermitent indicând o eroare. Am verificat bateria motorului, știind ca dacă bateria nu este buna sau cea recomandata, da eroare pe ABS și am constatat ca are montata o baterie de capacitate mai mică și anume 12V și 12Ah. Am comandat o baterie noua pe gel de 12V si 19Ah după specificațiile producătorului. După doua sezoane, bateria, cu toate ca am încărcat-o pe redresor, nu mai are putere sa mai pornească motorul, efectiv nu mai învârte deloc. Am pornit cu ajutorul unei baterii de rezerva si am observat ca alternatorul încarcă 14,1 - 14,5 V in relanti, respectiv turat. Menționez ca de sezonul trecut problema cu ABS-ul a revenit.. Am vrut sa comand o noua baterie, iar cel de la magazin m-a întrebat ce fel de baterie am nevoie, de 12 sau 14v pentru ca lui in program asta ii apare.. Acum nu știu ce baterie ar trebui sa comand si dacă încărcarea mea funcționează in parametrii corespunzători.. este posibil ca încărcarea sa-mi fi distrus bateria? Menționez ca fostul proprietar a montat un întrerupător general pe baterie, iar toată iarna bateria a stat pe motor cu heblul luat și cu toate astea, e moarta complet și după ce am încărcat-o pe redresor, tot nu are puterea de a învârti electromotorul. ( ajutata cu o baterie, învârte, fără, nu învârte). Va mulțumesc!
  12. Cred ca bateria era praf, am incarcat-o si tot nimic, nu mai avea amperaj. Cred ca a picat un element sau altceva.. Am masurat-o si avea 12,4 V... Multumesc pentru sfat, am comandat deja alta.
  13. Salutare tuturor! Sunt nevoit sa va cer ajutorul la o problema care a aparut azi. Pana azi am facut naveta cu mobra mea aproape zilnic la serviciu si nu am avut nici un fel de problema... Am oprit motorul pe marginea drumului si am plecat sa cumpar ceva, iar cand m-am intors inapoi, am pus contactul , am dat la automat si....a invartit motorul de cateva ori dupa care nu a mai vrut sa faca nimic.. mort complet am observat ca lasasem farul pe pozitia de faza scurta, am stins luminile, dar tot nu a dat nici un semn. Am mai observat ca in momentul in care apasam butonul de pornire se stingea becul de la pozitia neutru si se aprindea becul rosu de la ulei, apoi nu se mai aveam curent pe nici unul din ele.. Cand incercam sa pornesc se auzea un clic de sub sea. Am impins motorul pana acasa si am dat curent de la masina, a pornit dar cand luam borna se pe baterie se oprea iar cu bateria motocicletei nu dadea nici un semn, doar clic-ul de la releul de pornire de langa baterie. A mai patit cineva asa ceva, stiti care ar fi cauza? Sa fie bateria in scurt? Motocicleta este o Yamaha FZR 600 B 1992 Va multumesc! » Post actualizat in 03 Sep 2014 18:55 Am descoperit.. Bateria este de vina. Banuiesc ca are scurtcircuitat un element..
  14. Salut! M-ar interesa si pe mine un capac monopost pentru Yamaha FZR 600 Genesis 3HE din '92 daca are cineva si ma poate ajuta, contra cost desigur.
×
×
  • Creează nouă...