Sari la conținut

stefz

Membru
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de stefz

  1. Momentan, am pe motor cauciucuri de strada. In vara, imi pun cauciucuri de enduro
  2. Nu voi merge doar pe camp, voi merge si in oras destul de mult.
  3. Vreau una sa arate foarte bine si bine aerisita. Am gasit casca asta( SCOTT IMPLODE, SCOTT 250 RACE), dar din pacate nu stiu cate grame are. https://www.moto24.ro/produse/cross-enduro/casti-cross-enduro/scott--casca-implode.html https://www.moto24.ro/produse/cross-enduro/casti-cross-enduro/scott--casca-250-race.html As cumpara ceva mai scump de la FOX, dar nu-mi permite bugetul, trebuie sa platesc si permisul(categ. A1), motorul + manusile si ochelarii
  4. am gasit Thor si Scott la bani buni pe moto24.
  5. Cred ca o sa-mi cumpar fox shoei sau ixs, doar de astea am auzit ).
  6. Salut, sunt nou pe aici, urmeaza sa-mi cumpar enduro de 125 si bineinteles, doresc si o casca. Nu vreau sa fie exagerat de scumpa. Ce firme sunt cunoscute de echipamente pt enduro?
  7. Saptamana viitoare ma duc sa dau de a1 la tecuci. Vreau sa merg doar cu enduro de 125, de ce sa mai astept ?
  8. Ti-am trimis mesaj pe privat. Ce diferenta este intre motoarele de 4 t si cele de 2 t?
  9. stefz

    Scoala soferi categorie A1

    Si o pot practica acolo? Stii cum se numeste?
  10. @Condu22 Nu-mi place tipul ala de motocicleta. Vreau ceva spre motocross @Proxi de ce sa ma trezesc cu chestii dinastea? e legal sa merg cu motor 125 ccm de la 16 ani, dau de permis A1
  11. Salut. Stie cineva daca exista in Focsani o scoala la care pot da de permis A1? Multumesc
  12. Salutare tuturor. Din cauza problemelor de sanatate, am fost nevoit sa ma las de ciclism montan. Vreau sa trec la ceva mai "hard". Vreau sa-mi achizitionez un enduro. Nu stiu ce motocicleta sa-mi iau, cu ce motor(daca in 4t sau 2t), ce marca etc. Am 17 ani jumatate, in septembrie fac 18. Eu ma gandeam sa-mi cumpar de 125, dar nu pot merge pana in septembrie si am auzit ca alea de 50 sunt puturoase( daca pun un set big bore cum e?). Voi merge mult prin oras, dar si prin paduri. Ce imi recomandati? Bugetul este de 4000 lei. Multumesc!
  13. Pe bikeshop cautam, dar vreau un sfat de la voi pentru ca sunt total pe dinafara:)
  14. Salutare, Vreau sa-mi achizitionez un enduro de 50 sau 125 ccm3. Doresc sa ma pot plimba si in trafic cu el. Bugetul este cam limitat(3000 lei max.). Ce imi recomandati? Multumesc
  15. Nu dispun de toti banii odata, motorul asta http://www.okazii.ro...cmc--a117356287 il iau in 3 rate, de aceea imi convine. Stie cineva la ce trebuie sa ma uit in special ca sa stiu ca este in regula?
  16. Am gasit unu din 2003 cu 8695 km. Are set Top Performance ,ambielaj Top Performance,carburator de 21,toba sport LeoVince V6 la 750 de euro. Sper sa ma tina:)
  17. MI-as cumpara de 125, dar am aproape 16 ani si vreau sa merg regulamentar. Va multumesc pentru pareri!
  18. Buna ziua, doresc sa-mi achizitionez una dintre aceste motociclete, ce imi recomandati? Multumesc
  19. Salutare. Pot inscrie intr-o comuna la tara un motor doar cu actul vanzare cumparare? Ce acte imi cere politia la verificat cand ma opreste? Va multumesc!
×
×
  • Creează nouă...