Sari la conținut

bezaru

Membru
  • Număr conținut

    368
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de bezaru

  1. Salut....primul set este de transalp? L.as dori eu daca se poate
  2. Am inteles de la un coleg, motociclist infipt intr-un tir pe Preciziei sens spre Cascadelor. Motocicleta era intrata intre cabina soferului si remorca. Nu stiu mai multe date. Sper sa fie bine.
  3. Si eu la fel patesc. Cheie uzuala mai face figuri, in special cand e caldura, iar cea de rezerva nu merge deloc.
  4. Ai mare grija cu ele, eu cred ca sunt chinezarii ambalate frumos. Asa ceva gasesti si pe Aliexpress la un pret mult mai mic. Ideea e sa ai grija cu ele, pentru ca de la vibratii, in primul rand or sa se desfaca suruburile de prindere a proiectorului pe suportul de prindere pe teava, sunt doua surubele(eu le-am lipit cu epoxi iar cand am vrut sa le dau jos le-am incalzis si s-au desfacut usor). Dupa ce le-am lipit, tot datorita vibratiilor s-a rupt tabla in care sunt prinse ele, in poza pare tabla mai groasa, dar nu stiu fizic cum sunt. Asa ca le-am facut eu suport(badaranesc dar practic). O sa mai ai probleme la ele, cand se defazeaza, in sensul ca unul o sa fie pe modul flash iar celalalt pe high beam sau orice alt mod. Eu reusesc sa le sincornizez prin stingere/aprindere rapida din buton si la un moment dat isi revin. Este posibil sa nu fie chinezesti si sa nu ai probleme cu ele...dar eu ti-am zis ce am patit ca sa stii la ce sa te astepti daca e cazul. In rest sunt super luminoase si ajuta foarte mult, mai ales stroboscopul, care te apara de multe cand il pui. Sa le folosesti sanatos!
  5. bezaru

    Accident Harsova

    Sper sa nu fie cu suparare postarea. Intentia mea nu a fost sa fac reclama accidentului, ci doar sa afle prietenii sau apropiatii de tine, in cazul in care doamne fereste patesti ceva mai grav.
  6. bezaru

    Accident Harsova

    Era un transalp gri cu sidecaseuri pe jos in Harsova. B45 JOY ( posibil sa ma insel la litere). Neacordare de prioritate de pe drum secundar. Bikerul am inteles ca a fost dus la spital. Accidentul a fost in jurul orei 10:00.Acum era un fomn politist care astepta rutiera. Nu m-a lasat sa fac poze. Ii doresc multa sanatate si insanatosire grabnica!
  7. In sfarsit un raspuns util. Multumesc mult de tot pentru informatii. Intre timp cumparatorul voia sa fac procura, sa imi dea banii si sa plece pe ea. Lucru care nu e normal si aveam numai probleme pe urma. Tot din spusele lui(nu stiu cat de reale) cica nu poate inmatricula in Rep.Moldova autovehicule mai vechi de 10 ani. Am ajuns la solutia ca el sa vina cu un prieten....sa fac act de vanzare-cumparare cu el pt ca are buletin de Romania, apoi sa-i faca provura si sa mearga linistit cu ea. Inca odata. Multumesc mult.
  8. El cumparatorul o sa mearga cu ea in Rep Moldova. Sunt suficiente contracul de V-C cu stampila de fiscal, asigurare pe numele lui si eventual o procura?
  9. Pai asta nu tine de cumparator? Daca nu am asigurarea facuta la motocicleta, poate sa mearga cu ea in Rep. Moldova? Trebuie sa fac asigurare pe numele meu sau al lui?
  10. Buna seara, am si eu o intrebare(recunosc ca nu am cautat pe forum) in legatura cu vanzarea motocicletei unuia din Republica Moldova. El vine maine cu avionul sa facem actele si sa plece cu ea acasa in Moldova. De ce acte am nevoie si/sau ce trebuie sa fac sa fie totul in regula?
  11. As vrea eu sliderele si cutitul. Nu sun datorita orei tarzii. In ce zona stai?
  12. Am vazut azi filmuletul. Poate ii este de folos motociclistului. Filmarea nu imi apartine. Multa sanatate si asfalt uscat!
  13. Multumesc. O sa vad ce reusesc sa fac » Post actualizat in 14 Apr 2016 17:12 Am rezolvat. Mul tu mesc pt. ajutor. Insa cu adresa de pe facebook am ajuns la Interzis 18:)) Ms
  14. In drum nu m.a lasat si de mers, functioneaza..deci sunt multumit. » Post actualizat in 14 Apr 2016 06:15
  15. Multumesc. O sa apelez la ei.» Post actualizat in 14 Apr 2016 04:37 Este vorba de un motor de honda cbr F3. Care nu mai e pe motocicleta si vreau sa.l cumpar. Insa trebuie sa.i verific compresia. Pe mine m.a lasat un cilindru/piston.
  16. Salutare, as avea nevoie de un mecanic in Craiova cu care sa verific compresia la un motor. Ma puteti ajuta?
  17. http://failtrafic.ro/astenie/ La minutul 2.35 e filmata scena de dupa accident. Nu-mi apartine filmarea.
  18. Revin cu cbrica al meu, i.am dat filtrul de aer jos...avea ceva apa dupa ditru...sa aiba oare apa in carburatoare? Si daca e asa...ce as putea sa fac? Excluzind varianta complicata de curatare a lor
  19. Salutare! Mai nou motorica al meu nu vrea sa porneasca, o sa incerc sa va explic cat mai indetaliat ce am facut si ce face moto: Ieri m.am apucat sa.i ung lantul si cu ocazia asta sa.i schimb si senzorul de neutru care imi facea figuri. Ce.i drept...cat am schimbat si facut la el toate cele..a cam stat cam 10 min cu contactul pus (tind sa cred ca este cam singurul posibil motiv) insa dupa asta...am pornit.o si am mers cu ea cam 50 m dupa care am parcat.o si am lasat.o asa. Azi dimineata dau s.o pornesc si nimic. Invarte demarorul...da sa porneasca si nimic. Am dar la el pana sa moara bateria....am si impons.o si degeaba...acum am incarcat bateria...am mai incercat odata si la fel. Deci vrea sa porneasca insa nu sta la relantiu. Aveti idee de la ce ar putea sa fie? Teoretic sunt 3 cauze principale...1 nu are scanteie 2 nu are benzina iar 3 ceva pe parte electrica. Sa fie oare bobina de inductie? Se poate arde asa? Va multumesc anticipat!
  20. La mine s-a rezolvat. Exact cum ziceau cei de mai sus, de la benzina e problema. Am bagat 95 si merge excelent. Incearca si tu cu 95 si vezi daca sunt diferente. Daca nu sunt....am inteles ca avem un filtru de benzina, poate are un gunoi si trebuie schimbat. Succes!
  21. Si eu m-am gandit la benzina. O sa revin la 95 sa vad daca e diferenta. Va anunt;)
  22. E ciudat ca acum am mers cu ea si merge relativ normal, ok, o sa vad cand am timp sa o dezmembrez si sa vad care e problema. Ms mult si spor la treaba
×
×
  • Creează nouă...