Sari la conținut

supapa_XCS

EX+
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    supapa_xcs

Profil

  • Locatie
    bucuresti
  • Carnet moto din
    3 ani
  • Numar Moto
    B-07-XCS
  • Club
    romantic bikers

Informații profil

  • Motociclete detinute
    multe

supapa_XCS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. tot ce stiu e ca POW conduce foarte bine, iar daca el nu a putut evitat acest accident sunt sigur ca 99% dintre motociclistii de pe soselele noastre nu ar fi avut vreo sansa. Trebuie sa avem cu totii foarte multa grija si sa incercam sa ne folosim mai mult de conduita preventiva pentru ca deja ne-am inmultit si noi foarte mult si am inceput sa pilotam din ce in ce mai haotic. POW e prietenul meu si pot sa spun ca intamplarea asta m-a marcat profund si nu imi doresc sa mai aud de asa ceva. Sunt sigur ca se tine tare si ca o sa treaca peste chestia asta dar..e dureros ce se intampla cu noi.... SAFALT USCAT!!!
  2. yo ma gandeam undeva la 3 mil bucata cu tot cu cauciucuri. la 2 milioane ...nu pot. nu t supara p mine
  3. vreau sa vand jentile si cauciucurile de la motor. nu m-am gandit inca la un pret dar daca va intereseaza va rog sa imi faceti o oferta. maine o sa va spun exact si dimensiunile. 0724 228 941
  4. Multumiri fratelui OZZY cara are mereu dreptate cand e vorba de motociclisti si motoare. PS: nu e vorba de accidentul din Big. S-a intamplat undeva in Tei. Important e sa fim sanatosi si sa avem mereu ingerii cu noi cand ne pandeste asa ceva.
  5. Nu cred ca are rost sa te apuci sa critici pe nimeni atata timp cat tu nu ai nici motor nici permis. din intamplare eu sunt soferul motociletei si conduc motoare de vreo 12 ani si nu imi place sa fiu luat la mishto. Pur si simplu s-a intampla ca in acea zi sa fiu in atunci unde nu trebuie. Nu cred ca ai de ce sa te apuci tocmai tu care mergi pe jos sa ma critici si sa faci mishto de mine. pentru sekaba
  6. Ma numesc Radu (Supapa). Pana sambata nu am avut nicio legatura cu Shultz... eram la pod la Otopeni, la semafor... langa mine opreste un gsxr galben... pilotul lui da noroc cu mine, si deschide o mica conversatie care m-a pus pe ganduri... a intrebat ce fac, i-am zis k ma plimb, l-am intrebat si eu, a zis la fel, si apoi l-am intrebat unde, cu intentia de a ma duce cu el... si mi-a zis: NU STIU!... am mers impreuna pana la Prisma, unde eu a trebuit sa virez la stanga, el a mers inainte... dupa zece minute, aflu de un mare accident pe dn... m-am dus acolo, si... el era... Nici nu stiu ce sa spun mai intai k m-a marcat cel mai tare: peisajul sangeros si dezolant, privirea lui abatuta, knd a oprit langa mine, sau faptul k nu stia unde se duce... sau ar mai fi ceva: faptul k am fost ultima persoana cu care a vorbit si a dat mana... si bunul lui simt, pentru ca sunt atatia motociclisti care nici macar nu saluta, el a si intrat in vorba cu mine... m-au marcat extrem de mult toate acestea... Daca sunt prieteni de-ai lui care doresc sa facem un raid de la Arcul de Triumf pana la locul acela blestemat, as fi mai mult decat bucuros sa particip... putem merge impreuna sa aprindem o lumanare... eu oricum o sa fac acest lucru, desi l-am mai facut si in noaptea aceea... ma simt dator macar cu atat pentru un frate care a plecat dintre noi... Ne putem intalni miercuri, 31.05, la ora 5, la Arc, pentru a-i aduce un ultim omagiu... Daca pare un gest deplasat, imi cer scuze, dar cred k merita mai mult de atat... Condoleante familiei si prietenilor! Dumnezeu sa-l odihneasca!
  7. SAL voua kre ati fost la Snagov. Respect k stiti sa va distrati.
×
×
  • Creează nouă...