Sari la conținut

nikel1992

Membru
  • Număr conținut

    419
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2011
  • Motocicleta
    GSXR 600 K7

Informații profil

  • Motociclete detinute
    R6 01
  • Interests
    Programare,Moto, other sports

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

nikel1992's Achievements

  1. Salutare, vin cu vesti despre RideSafe. Baietii sunt in precampania de crowdfunding. In urmatoarele 2 saptamani o sa inceapa campania de crowdfunding de unde o sa puteti efectiv achizitiona produsul. Las linkul catre precampanie. https://www.indiegogo.com/projects/the-world-s-most-innovative-device-for-motorcycles/coming_soon?fbclid=IwAR1k0MG9AFYuhClGPUFCm-lcQe8tGcElr5mikDd0LPo983j5PXZewxdRNPI
  2. Salutare, am cumparat un scuter Vespa iar proprietarul mi-a dat si un cilindru malossi de 78 cc , diametrul interior al cilindrului fiind de 49. As vrea sa cumpar un piston pentru acest cilindru. Presupun ca pistonul o sa il cumpar cu diametrul 49mm. Am cautat si cred ca pot gasi de la malossi dar sunt oarecum cam scumpe. Este vreo sansa sa gasesc un piston de la un alt fabricant la un pret mai bun ?
  3. Una din calitatile pe care dorim sa le atingem este sa fie impact proof, in cazul oricarui accident dispozitivul sa mearga. Acest lucru nu este asigurat de telefon. Al doilea lucru este alarma. Al 3-lea este trackerul pentru cazul in care iti este furat, sau pentru orice alt caz. Al patrulea, noi oferim date in plus (acceleratia , unghiuri de inclinare) si mult mai precise datorita calibrarii dispozitivului atunci cand este montat.
  4. Pentru ca a trecut ceva timp si nu am mai dat nici un update o sa va las o poza cu dimensiunea dispozitivului.
  5. Am facut site-ul in engleza deoarece in toate locurile in care am prezentat produsul erau mai mulți străini decât români, iar una din conditiile de participare era ca prezentarile sa fie in engleza. O sa facem si site-ul in limba romana.
  6. Are si baterie proprie. Calculată, alarma ar trebui sa reziste peste o lună fără să obosească bateria motocicletei. » Post actualizat in 23 Dec 2017 10:39 Luam in considerare si optiunea aceasta. » Post actualizat in 23 Dec 2017 10:39 Luam in considerare si optiunea aceasta.
  7. Pentru moment dispozitivul are 9 x 4 x3 cm. În condițiile în care are doar silent alarm. În modul stand are undeva la 10mA, cu posibilitatea sa mai reducem putin. Are senzor de inclinare. Senzorul de perimetru ă fost implementat, dar am renuntat la idee deoarece aducea un consum suplimentar. Nu ni se părea foarte folositor. Senzorii sunt dedicați. Telefonul doar afișează datele . Toate datele sunt adunate cu ajutorul senzorilor aflați pe dispozitiv. Pentru a lămuri, dispozitivul este unul hardware, iar telefonul are rol doar de a afișa datele. » Post actualizat in 22 Dec 2017 15:53 Nu cerem bani pentru dispozitiv înainte de a fi realizat. Ideea acestui tipic este de a înțelege mai bine necesitatea pieței si de a vedea potențialul in piata.
  8. Unul din lucrurile care ne-a împins sa facem acest dispozitiv, a fost întocmai un pret mai mic. Vrem să creăm o comunitate de aceea pretul este unul pe care si-l poate permite oricine.
  9. Colaboram cu cei de la ISU care se ocupa de serviciu si incercam sa gasim niste alternative cat mai bune. Vrem sa oferim mai multe metode de contactare a serviciului de urgenta. Pentru moment legislatia nu ne permite sa folosim 113, urmand sa gasim o cale sa rezolvam acest lucru. Notificarea sistemului de urgenta se va face prin intermediul apelului. » Post actualizat in 21 Dec 2017 14:56 Detaliaza te rog. Se poate folosi si ca o simpla alarma. Capabilitatile sunt selectate de voi. In cazul in care vreti doar alarma , ramane doar alarma.
  10. Pentru afara țării incercam ca utilizatorul sa nu simtă trecerea . Pentru el sa fie transparenta toată schimbarea.
  11. Imediat ce pot, o sa vin cu un update cu poze ale dispozitivul si poze din aplicatie. Si rezultate!
  12. Prototipul a fost testat si feedbackul a fost bun. Incercam sa il ținem la un pret care sa fie convenabil pentru oricine.
  13. Dispozitivul trimite automat mesaj la serviciul de urgenta. In momentul de fata incercam implementarea apelului audio. Indiferent daca esti sau nu conectat cu telefonul dispozitivul va trimite mesajul de urgenta. Pentru anulare, pe ecranul telefonului va aparea, indiferent de situatie, un buton cu care poti da dismiss. In momentul de fata este cea mai usoara solutie, avand ca a doua optiune implementarea unui buton fizic ce are rolul de a anula. Campania se va desfasura pe indiegogo. Incercam sa adunam sustinatori astfel incat atunci cand lansam campania sa avem deja sustinere.
  14. In momentul de fata incercam sa adunam cat mai multe subscribe, pareri si feedback deoarece avem nevoie de bani pentru productie. Daca vreti sa ajutati dati subscribe si dati-ne feedback.
×
×
  • Creează nouă...