Sari la conținut

nikel1992

Membru
  • Număr conținut

    419
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de nikel1992

  1. Salutare, vin cu vesti despre RideSafe. Baietii sunt in precampania de crowdfunding. In urmatoarele 2 saptamani o sa inceapa campania de crowdfunding de unde o sa puteti efectiv achizitiona produsul. Las linkul catre precampanie. https://www.indiegogo.com/projects/the-world-s-most-innovative-device-for-motorcycles/coming_soon?fbclid=IwAR1k0MG9AFYuhClGPUFCm-lcQe8tGcElr5mikDd0LPo983j5PXZewxdRNPI
  2. Salutare, am cumparat un scuter Vespa iar proprietarul mi-a dat si un cilindru malossi de 78 cc , diametrul interior al cilindrului fiind de 49. As vrea sa cumpar un piston pentru acest cilindru. Presupun ca pistonul o sa il cumpar cu diametrul 49mm. Am cautat si cred ca pot gasi de la malossi dar sunt oarecum cam scumpe. Este vreo sansa sa gasesc un piston de la un alt fabricant la un pret mai bun ?
  3. Una din calitatile pe care dorim sa le atingem este sa fie impact proof, in cazul oricarui accident dispozitivul sa mearga. Acest lucru nu este asigurat de telefon. Al doilea lucru este alarma. Al 3-lea este trackerul pentru cazul in care iti este furat, sau pentru orice alt caz. Al patrulea, noi oferim date in plus (acceleratia , unghiuri de inclinare) si mult mai precise datorita calibrarii dispozitivului atunci cand este montat.
  4. Pentru ca a trecut ceva timp si nu am mai dat nici un update o sa va las o poza cu dimensiunea dispozitivului.
  5. Am facut site-ul in engleza deoarece in toate locurile in care am prezentat produsul erau mai mulți străini decât români, iar una din conditiile de participare era ca prezentarile sa fie in engleza. O sa facem si site-ul in limba romana.
  6. Are si baterie proprie. Calculată, alarma ar trebui sa reziste peste o lună fără să obosească bateria motocicletei. » Post actualizat in 23 Dec 2017 10:39 Luam in considerare si optiunea aceasta. » Post actualizat in 23 Dec 2017 10:39 Luam in considerare si optiunea aceasta.
  7. Pentru moment dispozitivul are 9 x 4 x3 cm. În condițiile în care are doar silent alarm. În modul stand are undeva la 10mA, cu posibilitatea sa mai reducem putin. Are senzor de inclinare. Senzorul de perimetru ă fost implementat, dar am renuntat la idee deoarece aducea un consum suplimentar. Nu ni se părea foarte folositor. Senzorii sunt dedicați. Telefonul doar afișează datele . Toate datele sunt adunate cu ajutorul senzorilor aflați pe dispozitiv. Pentru a lămuri, dispozitivul este unul hardware, iar telefonul are rol doar de a afișa datele. » Post actualizat in 22 Dec 2017 15:53 Nu cerem bani pentru dispozitiv înainte de a fi realizat. Ideea acestui tipic este de a înțelege mai bine necesitatea pieței si de a vedea potențialul in piata.
  8. Unul din lucrurile care ne-a împins sa facem acest dispozitiv, a fost întocmai un pret mai mic. Vrem să creăm o comunitate de aceea pretul este unul pe care si-l poate permite oricine.
  9. Colaboram cu cei de la ISU care se ocupa de serviciu si incercam sa gasim niste alternative cat mai bune. Vrem sa oferim mai multe metode de contactare a serviciului de urgenta. Pentru moment legislatia nu ne permite sa folosim 113, urmand sa gasim o cale sa rezolvam acest lucru. Notificarea sistemului de urgenta se va face prin intermediul apelului. » Post actualizat in 21 Dec 2017 14:56 Detaliaza te rog. Se poate folosi si ca o simpla alarma. Capabilitatile sunt selectate de voi. In cazul in care vreti doar alarma , ramane doar alarma.
  10. Pentru afara țării incercam ca utilizatorul sa nu simtă trecerea . Pentru el sa fie transparenta toată schimbarea.
  11. Imediat ce pot, o sa vin cu un update cu poze ale dispozitivul si poze din aplicatie. Si rezultate!
  12. Prototipul a fost testat si feedbackul a fost bun. Incercam sa il ținem la un pret care sa fie convenabil pentru oricine.
  13. Dispozitivul trimite automat mesaj la serviciul de urgenta. In momentul de fata incercam implementarea apelului audio. Indiferent daca esti sau nu conectat cu telefonul dispozitivul va trimite mesajul de urgenta. Pentru anulare, pe ecranul telefonului va aparea, indiferent de situatie, un buton cu care poti da dismiss. In momentul de fata este cea mai usoara solutie, avand ca a doua optiune implementarea unui buton fizic ce are rolul de a anula. Campania se va desfasura pe indiegogo. Incercam sa adunam sustinatori astfel incat atunci cand lansam campania sa avem deja sustinere.
  14. In momentul de fata incercam sa adunam cat mai multe subscribe, pareri si feedback deoarece avem nevoie de bani pentru productie. Daca vreti sa ajutati dati subscribe si dati-ne feedback.
  15. Pretul dispozitivului va fi de aproximativ 100 euro, probabil putin redus in timpul campanie de crowd funding. Va mai exista o taxa pe luna datorata costurilor GSM.
  16. Salut. Deschid acest topic pentru a va cere parerea despre un produs dedicat motociclistilor la care am lucrat impreuna cu un grup de motociclisti in ultimii 2 ani. Este vorba despre un dispozitiv care inglobeaza mai multe functii de siguranta pentru motociclist si motor. Dezvoltarea a inceput de la necesitatea unei alarme ieftine, dar care ofera calitate. Alarmele de la branduri mari ofereau calitate dar putin cam scump pentru ,,orice motociclist”. Am realizat o alarma sigura, complexa si care iti permite sa afli locatia motocicletei tale oriunde te-ai afla. Alta functie si poate cea mai interesanta este Automatic Emergency Call, dispozitivul fiind capabil sa detecteze un accident si sa trimita locatia acestuia catre un set de numere de telefon (112, familie, prieteni, etc.). Dinamica accidentelor moto fiind foarte diferita de la caz la caz, adica poti avea un accident grav la 20 km/h sau poti avea accident la 100 km/h din care sa iesi doar cu zgarieturi, ne-am gandit ca cei dragi noua sa nu fie alarmati degeaba sau sa se ingrijoreze in cazul unui accident minor, asa ca am lasat posibilitatea ca rider-ul sa poata sa respinga transmiterea accidentului mai departe. Unul din dezvoltatori merge des la circuit si vazand cantitatea de date pe care noi o prelucram pentru a caracteriza accidente, a venit cu o idee super interesanta pe care am numit-o noi ,,Self improvement of motorcycle skills”, la vremea aceea. In fapt noi oferim datele pe care le utilizam in detectia accidentului, motociclistului. Acesta este capabil sa vada unghiuri de inclinare, viteze, acceleratii pe mai multe axe, etc. Ceea ce am reusit sa obtinem a fost un sistem de telemetrie pentru motociclistul de zi cu zi. Vreau sa merg pana la Brasov si vreau sa vad viteza, unghiul maxim de inclinare , etc., atunci activez datele telemetrice si acestea sunt inregistrate, impreuna cu intregul traseu pe care l-am parcurs pe telefon. Ca mod de instalare l-am gandit cat mai simplu, nu am vrut ca cineva sa umble la motocicleta sau sa trebuiasca sa taie chestii. Dispozitivul se monteaza prin intermediul a doua fire rosu si negru, care merg pe bornele bateriei. detalii la www.ridesafe.eu Asteptam parerile voastre
  17. TNG merge cu ea cu viteza deci e indreptatit sa o puna la motociclete de viteza.
  18. Caut sa cumpar o pereche de roti de teren de LC4, acestea cu care este echipat fiind de strada. Daca este posibil as vrea cei care au facut asta sau au idee despre aceasta modificare sa mai imi dea niste sfaturi. Motocicleta este a unui prieten, iar eu o sa il ajut sa modifice.
  19. I-am facut lui godkat acum cateva saptamani asa ceva la imprimanta 3D. Vorbeste cu el daca a fost multumit si iti pot face si tie.
  20. Caut si eu niste mesteri ce pot reface seaua pentru un GSXR K7 sa fie mai confortabila si daca este cazu, sa o si retapiteze. Multumesc mult. Cu ocazia asta poate facem o lista si cu mai multe persoane.
  21. Nu, nu are , o sa cumpar asa ceva https://scuter-centre.ro/magazin/crick-lateral-vespa-et2-et4.html
  22. La ce anume te referi? Nu este prevazut din ce stiu eu cu cric lateral , deci nu stiu unde sa montez cricul si arcul.
  23. Dupa nenumaratele probleme cu Vespa prietenei mele, am intampinat una noua. I s-au rupt toate urechile de pe motor in care era prins cricul central. Problema era mai veche, urechea principala fiind rupta de cand l-am cumparat. Este cineva care ma poate ajuta cu sudarea sau crearea unui suport pentru un cric lateral, sau sudarea cricului principal direct pe blocul motor?
  24. Stai linistit colegul Xael este unul din colegii care poate discuta despre absolut orice subiect. Nu exista problema de etica sau orice alta problema ce tine de societate pe care sa nu o discute el. Daca dadea avionul peste colegul, el spunea ca de ce se plimba cu motocicleta. Atunca o privire peste posturile lui si o sa ajungi la concluzia ca atunci cand vezi nickname-ul nu trebuie sa citesti.
×
×
  • Creează nouă...