Sari la conținut

Pacu_

Membru
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Pacu_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Pacu_

    Bursa Locala

    Vand Honda Hornet 1998, culoare alb, inmatriculata. Motocicleta este in stare foarte buna are cauciucuri aproape noi, schimbat ulei, filtru si distributie. 26800 km. Mai multe detali si poze 0747648212, rd_pacurar@yahoo.com. http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-honda-hornet-din-1998-577332.html
  2. Salutare, Sunt si eu aproximativ nou in clubul Hornet. Am o mica problema cu ghidonul. Motorul l-a cumparatu cu alt ghidon pe el (nu ca cel original) fiind necunoscator nu mi-am dat seama pana cand nu am mai vazut un alt Hornet si mi-a sarit in ochii detaliul acesta. Spun asta pt ca cu ghidonul pe care il am simt o presiune mare in podul palmei chear si dupa 2 - 3 km de mers. Ghidonul meu este ceva mai drept decat cel original. Honda Hornet 1998. Intrebarea mea este daca si cu ghidonul original se simte tensiune in palme ?
  3. Pacu_

    "free Talk"

    "Cazez" , in SIBIU, zona Hipodorm, motociclete, ATV si nu numai pe timp de iarna. Garaj incalzit in permanenta, curent electric. Conditii bune. Pentru detalii contactati pe PM.
×
×
  • Creează nouă...