Sari la conținut

bujiee

Membru
  • Număr conținut

    39
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Motocicleta
    Piaggio Liberty

bujiee's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. http://videobam.com/TJIdE Acesta este video, am incercat si fara toba sa vad cum merge si la fe
  2. Salut, astazi a venit un prieten la mine cu un malaguti f12 ca nu i se accelera, nu l-a pornit de 1 an si ceva, atunci cand la lasat mergea bine, si acum porneste la prima pedala, dar nu se accelereaza, am curatat carburatorul de 2 ori, am dat toba jos, am schimbat bujia, benzina inlocuita, am un video cu el !! chiar nu imi pot da seama ce ar putea sa fie.
  3. vreau sa ma uit la jocul de la tacheti, am desfacut surubul ala mic sa ma uit pe volant, dar ii putin diferit, nu am F si T ... are alte inscriptii ... nici nu se vad bine sa imi pot da seama, stiu ca la punctul T trebuie sa fie pentru a se regla nu?! , dar inainte de puntul T sau F sunt 2 linii care nu ai nici o inscriptie? cand invart de variator sa il pun pe punct, prima data apar 2 linii, apoi 2 semne, care ar trebuie sa fie primul? T sau F? » Post actualizat in 13 Jul 2014 13:51 are 4 supape, 2 si 2 » Post actualizat in 13 Jul 2014 14:45 http://www.jeffs-hotsauces.com/HD200_Service_Manual.pdf am gasit un manual, la Pagina 6.14 sunt valorile care trebuie la supape nu?1 dar nu inteleg de ce zice acolo 0.12 plus minus 0.02
  4. aseara cand sa plec de la fabrica a cam murit, schimbasem uleiul inainte sa plec, 10W40 ... dar cand sa plec a cam dat-o nasol, iar nu invartea motorul, si apoi cand a inceput sa invarta, inavartea putin si apoi se bloca, iar invartea, iar parca se bloca undeva ... in seara asta l-am adus acasa .... nici nu-mi vine sa ma mai apuc de el, electromotorul cred ca sa dus iar,a iesit aseara fum de undeva, am pus cabluri pe o masina si am incercat sa il pornesc ca ma enervase ... si a iesit fum de undeva, acum in seara asta am dat 2 sec la automat, invarte dar greu, ca si atunci inainte sa ii schimb electromotorul ... este o chestie la care tot ma gandesc ... inainte sa imi ajunga electromotorul nou, care acum ii varza cred, a stat scuterul 4 zile, cum am pus electromotorul a pornit imediat, apoi la o ora, la prima pornire, pornea greu
  5. Salut. Are vacuum, dar mersi mult de sfat. De ieri a inceput sa porneasca putin greu chiar daca a fost oprit de 1 minut. Ieri dimineata cand am patit chestia ca nu invartea motorul, doar se auzea un ticait, am dat jos capacul la transmisie, si am invartit putin de variator, sa vad poate este blocat si de asta nu reuseste sa invarta, dupa ce am invartit de variator putin si am dat la automat, invartea motorul bine, dar de pornit mai greu.
  6. De mare ajutor, orice sfat imi este de mare ajutor, am sa scot borna seara sa vad dimineata, bateria noua este identica, de invartit, daca nu se blocheaza atunci la inceput, il invarte bine, dar dupa ce este lasat un timp, porneste greu, si cand porneste trebuie sa il tin accelerat si merge putin neregulat 3 4 sec, banuiesc ca se aduna benzina si de asta merge asa dupa ce porneste greu, odata pornit, daca il opresc, porneste imediat apoi.
  7. culoare bujiei maronie, tot greu putin a pornit, si cand am dat prima data, nu reusea sa invarta parca avea un obstacol, pana a reusit sa treaba de el apoi se invartea bine.
  8. scuterul are 9800km, istoricul despre el nu prea il stiu, de cateva sapt il am, stiu doar ca ultimul proprietar zicea ca a reglat el tachetii cu putin timp in urma, am cumparat o bujie azi, deseara am sa vad cum porneste, daca tot greu.
  9. cand porneste, are cateva secunde turatii joase, apoi incepe sa stea la relantiul care il are. turatii joase are cam 4 5 secunde. hmm, dar jocul la tacheti, sa nu fie prea mic nu?! daca era prea mare trebuia sa se auda un ticait
  10. azi dimineata l-am pornit,dar o metoda mai veche care o aplicam, am dat jos filtrul, am pus o carpa la carburator si am dat la automat, a pornit, asta mi-a dat de inteles ceva la amestecul carburant nu?! poate socul nu este bun, dar cum verific, bujia am dat-o jos am curatat-o, dar cumpar alta bujie, in seara asta cand am plecat de la munca, a pornit mai greu, a invartit motorul bine, dar a pornit mai greu... cum as putea verifica daca socul este bun?
  11. ok,revin sa zic dupa ce vine comanda cu electromotorul, cum sta situatia cu scuterul, multumesc pentru sfaturi. » Post actualizat in 02 Jul 2014 11:15 Am schimbat electromotorul si a pornit foarte bine, multumesc pentru ajutor!! » Post actualizat in 03 Jul 2014 08:23 Ieri a pornit foarte bine, dar aseara cand am plecat de la munca abia abia a pornit, si cand am dat prima data la automat, nu il invartea parca ceva il tinea blocat, facea clic-ul ala, si usor usor parca sa deblocat ceva si a inceput sa invarta apoi incet incet, acum,dimineata, am incercat sa il pornesc iar, il invarte,dar nu porneste, ma gandesc la bujie, ori la jocul la culbutori, ori ceva la carburator, dar de ce se blocase un fel aseara ??
  12. sunt in Anglia,maine verific cum se invarte motorul, si vineri dau comanda de electromotor » Post actualizat in 26 Jun 2014 11:14 motorul se invarte bine, am dat jos capacul la transimie si am verificat
  13. am verificat electromotorul, si el era problema, l-am dat jos,l-am desfacut, si avea firul la perie deslipit, am facut eu cumva cu un fir sa faca contact iar, l-am verificat desfacut cu la o baterie, mergea, l-am pus pe scuter cand am dat la automat, abia mai dadea sa se invarta motorul, greu tare, se invartea dar greu, am pus un redresor, si tot asa, pana a inceput iar ticaitul, adica sigur s-a deslipit firul ala, ma gandesc la unul nou, adica trebuie unul nou, dar sa fie doar el problema de invarte greu? sau si altceva?
  14. Ok, maine dimineata am sa incep verificarile, revin cu un post maine, multumesc pentru raspunsuri! Dar sa fiu convins, releu pornire ii ala care imi ticaie mie acum, nu?!! cand dau la automat, am desfacut unu odata la unu de 50, are 2 lamele care,cand dau la automat cupleaza intre ele
  15. Salut. Acum o saptamana am luat un SYM HD125, mergea foarte bine, de 3 zile imi face problema la pornire, dimineata sau seara, cand vroiam sa il pornesc pornea greu, sau cand era cald pornea repede, cum il lasam 2 ore gata pornea greu.cand dadeam la automat invartea motorul greu ca si cum ar fi bateria slaba,dar pornea, si cand pornea trebuia sa il tin putin accelerat,daca nu se oprea. dar la 2 zile dupa ce l-am cumparat, am sesizat ca scapa ulei pe la o garnitura, si a ramas cu putin ulei, si in mers facea figuri, cand il acceleram dadea sa se opreasca, i-am pus ulei, m-am uitat cat intra,i-am pus la nivel, apoi a mers perfect. acum nu mai porneste deloc, cand dau la buton se aude un ticait odata si gata, cand dau iar, iar se aude acel ticait si gata. acel ticait am observat de unde este, am uitat cum se cheama dar este aceea piesa daca cupleaza cand il pornesti, am cumparat o baterie noua si degeaba. PROBLEMA.
×
×
  • Creează nouă...