Sari la conținut

Ice_Shadow

Membru
  • Număr conținut

    80
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Motocicleta
    Honda F4

Ice_Shadow's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Multa sanatate motociclistului. Se pare ca viteza redusa a mai salvat un om de la inconstienta soferilor,
  2. Dumnezeu sa-l ierte! Ar trebui sa invatam toti ceilalti ceva din toate intamplarile astea dureroase...si la asta ar trebui sa ne gandim inainte "sa-i dam gaz", de obicei asta e principala cauza a accidentelor grave, pe langa altele.
  3. Mc. Pe viitor cred ca-am sa-l modific si eu. P.S. asteptam poze cu motocicleta re-compusa .
  4. de unde ai luat farul cu lupa si cat te-a costat ?
  5. Probabil cel mai frumos f4 care l-am vazut !
  6. Nici eu nu vreau sa-l dau un judecata, desi stiu sigur ca voi castiga. Ii mai dau timp sa-si plateasca datoriile, oricum nu am de gand sa vand motorul prea curand.
  7. Multumesc mult pentru sfaturi baieti ! Succes si tie "jhonny_gsxr" cu procesul, sa ne auzim cu bine ! P.S : Tare descrierea ta: "Numar - Rabatabil ) "
  8. Pare plauzibila varianta, eu zic ca merita incercata. Mc mult ! Sper sa mearga si in cazul in care are datorii de 2000 lei .
  9. Salutare! Cum as putea sa scot si eu fiscalul, daca fostul proprietar are in jur de 2000 de lei datorie. Fara sa fie platite datoriile, cum as putea sa radiez motocicleta de pe numele lui, in cazul in care se poate. Multumesc !
  10. Nume: Marius Tel. : 0748.373.602 ID de YM. nu prea-l mai folosesc, folosesc facebook-ul : https://www.facebook.com/SamsonMarius
  11. Imi place ce a iesit, pacat ca nu ma pricep la asa ceva ca sa pot aprecia munca depusa. Felicitari !
  12. Ice_Shadow

    Prima tranta!

    Da, F4 e primul meu motor, sunt incepator, dar nu trag ca o maimuta de acceleratie, daca aveam 100 in loc de 50, probabil n-as mai fi ajuns sa scriu pe forum-ul asta dupa tranta . Incerc sa ma imprietenesc si eu cu el, clar nu e un motor de incepatori dar un motor de 250 pe care sa-l schimb dupa 2 ani sa zicem nu mi-l permiteam. Asa e, dar cauciucul era rece, eu eram in viraj. Pe moment n-am gasit o solutie mai buna, priobabil cineva cu experienta s-ar fi descurcat altfel.
  13. Ice_Shadow

    Prima tranta!

    Buna asta . Data viitoare promit ca incerc si o franare cu rotile.
  14. Ice_Shadow

    Prima tranta!

    Sunt bine, si nici motocicleta nu are nimic, s-a zgariat putin carena si o semnalizare e crapata ...in rest, nimic. L-am lasat jos cand am vazut ca nu mai am timp sa ma opresc si de asta a scapat asa. Abia astept sa apara primavara sa-l scot !
×
×
  • Creează nouă...