Sari la conținut

d4nutzzr

Membru
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    urmeaza
  • Motocicleta
    deocamdata n-am
  • Numar Moto
    ---

d4nutzzr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. @io, bogo: e ceva din amandoua, plus ca unii martori spun ca motociclistul iesise larg tare din curba, dar daca avea banda pe care iesise primarul libera, noi nu trebuia sa ne batem capul acum.
  2. Eu nu am postat nimic pana nu am vorbit cu ambii prieteni de fata, totusi nu poate nimeni garanta 100% ce s-a intamplat acolo, inafara de martorii principali.
  3. Salut, intamplarea face ca eu sa fiu prieten cu unul dintre fii doctoritei(chiar doctorita de familie a motociclistului) de la locul accidentului, care era cu ea in masina. Prietenul asta al meu dormea in masina, deci n-a avut ce sa-mi povesteasca concret, maicasa(doctorita) si fratele lui au dat declaratii la politie(amandoi fiind destul de speriati de cele vazute), accidentul intamplandu-se chiar in fata lor. Din ce am inteles de la el, primarul s-a asigurat, a iesit, iar motociclistul a aparut foarte repede din curba (sper sa nu credeti ca invinovatesc pe motociclist, pe primar sau altcineva, ca nu am eu dreptul sa fac asta). Doctorita i-a acordat primul ajutor, dar neavand niciun aparat din cele necesare nu a putut face mare lucru. Ambulanta a venit dupa 20 de minute, dar motociclistul era mort la sosirea ei, prietenul meu spunandu-mi ca murise in circa 5-10 minute de la impact. Cand i-au bagat aspiratorul pentru deblocarea cailor respiratorii au scos de acolo multe semne ca nu mai avea nicio sansa de viata, deci degeaba urla unii ca ambulanta a venit tarziu si asa mai departe. Din ce mi-a mai zis prietenul asta al meu ca i-a zis maicasa si ce-a vazut acolo, daca ambulanta ajungea mai repede putea probabil sa-l tina prin aparate doar pentru organe. Cauza decesului am inteles ca a fost fractura de baza de craniu si de cervicala. O alta intamplare face ca sa fiu coleg si prieten si cu fiul viceprimarului din acea localitate, care mi-a spus ce-a vorbit cu primarul: el(primarul) a iesit de pe drumul lateral, asigurandu-se inainte, iar motociclistul a aparut foarte repede din curba si s-a dezechilibrat, urmand impactul cu masina primarului care era pe sensul ei de mers. Despre urmele de franare nu stiu nimic sigur, unii martori zicand 60 m, altii 85 si prin presa toate valorile posibile. Un sofer de camion care a oprit la locul accidentului a spus ca motociclistul l-a depasit cu cateva curbe inainte(mai exact pe serpentina de dupa izvor - pentru cine stie drumul) si ca si acolo era sa faca accident. Alte povesti spun ca ei faceau curse pe acolo, dar asa ceva nu cred. Cam atata am avut de spus, va rog sa nu ma luati ca pe martor, eu doar am fost curios ce s-a intamplat. Recunosc, m-a speriat un pic accidentul, dar motor tot vreau sa-mi iau, asa ca sa ne auzim cu bine si asfalt uscat.
×
×
  • Creează nouă...