Sari la conținut

kelloo

Membru
  • Număr conținut

    105
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    Ducati 748/916
  • Numar Moto
    B XX SBK

Informații profil

  • Motociclete detinute
    CBR 900 RR 1993, CBR 954, Aprilia 125, Ducati ST2, Honda Magna 500

kelloo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare baieti, de curand am cumparat o motoreta si nestiind de noul tipizat de Contract Vanzare/Cumparare( Ordinului 1069 din 28 iulie 2016 si publicat in M.O. in 29 Aug 2016, pe actul de V-C (factura sau contract) trebuie sa existe o stampila (dreptunghiulara) de la Taxe si Impozite in care trebuie sa apara numarul de inregistrare din Registrul de evidenta a mijloacelor de transport supuse inmatricularii. Aceasta stampila trebuie sa existe pe toate exemplarele facturii, din care cumparatorul primeste 3 exemplare. (aceasta stampila nu are nicio legatura cu certificatul fiscal emis vanzatorului)) am folosit un model banal vechi. Vechiul propietar mi-a dat certificatul fiscal, toate actele in regula iar cand am vrut sa iau motocicleta in fiscalitatea mea SURPRIZA nu o pot face pentru ca nu am modelul nou de contract. Acum e destul de nasol pentru mine caci fostul propietar este din Campulung Moldovenesc si eu sunt din Bucuresti! Daca modific eu contractul de vanzare cumparare si pun o data de exemplu din martie 2016, cei de la financiar sector 6 ma mai pot intoarce? Multam mult!
  2. A fost o vreme superba sambata. Cand ne apucam de motocicleta mea?
  3. Alex ce s-o dau de gard ))))) am recunoscut si o recunosc in continuare, RSV Factory este o motoreta tare rau, dar prea brutala. Si ca idee principala, Mi-a placut foarte mult !!! Foarte mult.
  4. Intelegi ce vrei si le cunosti pe toate iar eu imi pierd rabdarea cu priceputi ca tine. Citeste in (cuvant urat) ce spun eu acolo. Tu faci ce vrei, eu fac ce vreau, omul nu renunta la 954 si toata lumea asteapta zapada.
  5. multumesc mult, dar eu nu am nevoie » Post actualizat in 06 Nov 2014 10:51 e ok
  6. Buna alegere, iar legat de inaltarea motoretei, poate nu m-am facut destul de inteles, cu toate ca am scris in post "inaltare fata spate" si facand asta nu modifici cu nimic ciclistica motoretei, o sa fie poate mai manevrabila, chiar ii micsorezi trail-ul. 1. Se schimba piesele "oscioarele suspensiei spate", si se monteaza chitul de inaltare a furcilor. 2. MAre dreptate are Jagi cu un cauciuc mai inalt, dar atunci mie personal nu imi place ca mi se inclina prea repede, nu ma mai lasa pe mine sa ii decid unghiul si momentul. In rest totul bine si la mai multi km. PS Doamna/Domnisoara Ramona, singura motoreta din ce ai enumerat tu mai sus cam RSV MIle Factory R ar putea conta dar tot nu atinge ciclistica la 954. Da!!! RSV F R este superioara pe franare si suspensie, dar V-ul prea brutal o dezechilibreaza complet, Zic si eu. O zi buna!!!! Si MANIAKMOTO nu vinde 954, o sa plangi dupa ea
  7. Pentru ca si cu scarite sport tot atingi mai inginero, scaritele sport te plafoneaza la un moment D-asta! Te rog spre a mea cultura sa imi dai un exemplu 2 de mobre cu o ciclistica mai buna ca 954, pana in anul 2007. Prefer sa imi raspunzi aici, dar daca discutia mai continua prefer sa imi dai restul raspunsurilor pe privat sa nu ii deranjam omului topicul. Merci mult!
  8. Stai in banca ta linistiti, nu o sa gasesti motoreta cu ciclistica mai buna ca 954 pana in 2007, poti sa bagi un ban in amortizor de ghidon, sa o inalti putin fata spate pt a o apleca mai mult pe circuit, power commander 3 si evacuare. O sa descoperi o alta motoreta, parerea mea ca la 954 te bucuri de un cumul de factori cu greu intalniti la o singura motoreta. Si nu renunta la 1000cc pt 600, nu se merita. Chiar nu se merita. Este o doar o parere personala. Numai bine in luat decizia cea mai buna. Spor.
  9. kelloo

    A mea blonda 954

    Multam fain de aprecieri, da, asa este, am luat tot de la Cesar, evident cu permisiunea sa. Si mai mult de atat, tot el s-a ocupat de tot ce inseamna stare tehnica si setari ale motoretei, iar clientul final, EU, e multumimt maxim. Multumesc GRG!
  10. kelloo

    A mea blonda 954

    O sa vin sa le schimb saptamana urmatoare, iar legat de Cesar, doar el ne poate spune ce ne pregateste
  11. kelloo

    A mea blonda 954

    Ragalie ragalie dar ma mandresc cu ea, nu ma dau rotund ))))
  12. kelloo

    A mea blonda 954

    )))) tu stii cel mai bine, la tine in mana dreapta sta tot
×
×
  • Creează nouă...