Sari la conținut

Ryvedo

Membru
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    alecs_lexxus

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Braila
  • Carnet moto din
    2012
  • Motocicleta
    Cbr f2 si First Bike Mega
  • Numar Moto
    BR-86-FOL

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha Jog R..First Bike Curier

Ryvedo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Asa este ai dreptate,se vede diferenta si chiar si asa ca o moto de incepator mie mi se pare destul de ok daca o ai de noua si o ingrijesti te tine,singurul lucru care le lipseste este ca nu fac si ei modele cu motoare mai mari.Este aiurea si prin oras cand vrei sa faci o depasire si se gaseste cate un destept ca el e smecher si are bmw si accelereaza sa nu te lase sa il depasesti si e frustrant sa trebuiasca sa franezi si sa il lasi sa se duca razand in oglinda si dand maneaua mai tare la el in bamveu.Oricum,pe ea m-am invatat sa merg cat de cat si sezonul viitor ii fac vant si iau ceva japonez in nici un caz supersport ci ori o hornet sau un fz6 ceva naked si mai cumintele asa ca motoare.
  2. Numai invie nimeni topicul asta cu noutati ceva,a inceput sezonul v-ati mai luat ceva nou,stiu ca suntem putini si multi au renuntat la FB,si eu voi renunta sezonul viitor in favoarea a ceva mai puternic si mai japonez,dar hai sa ne mai adunam pe aici si sa scriem de chinezariile noastre.
  3. A luat 3 ani cu suspendare.Multa stimuie justitiei rromane!
  4. Da i-am facut servisul de 500 dar in afara de schimb ulei nu mi a facut nimic la ea.Tu ai probleme cu vitezele in mers sau stand pe loc nu ti iese din viteza?sI mie la fel imi face dar pe loc si asta nu tine de first bike ci la mai toate motocicletele este la fel vitezele se schimba in mers pana la 0 inainte sa opresti de tot sau semafor etc.
  5. Salutare posesori de first bike si motoristi in general. Vara aceasta mi am cumparat si eu un first bike mega de 150cc aceasta fiind prima motocicleta,eu venit dupa un moped curier tot first bike. Primele pareri sunt bunicele,nu pot spune foarte bune deoarece se vede ca nu este calitate ca la japoneze sau italiene dar la banii care i-am dat este ok,momentan am 600 de km cu ea si pot spune ca se comporta foarte bine la drum si in oras si afara,drumuri scurte 30-40 de km.Viteza de croaziera 90-100 dar duce pana in 120 dar nu o forjez ca sunt inca in rodaj.Am citit multe pareri contra marcii first bike in general dar totusi am riscat si am cumparat,am zis sa trec progresiv prin toate etapele sa nu ma arunc din prima dupa moped pe super sport,eu zic ca este mai bine asa.Mi am cumparat si echipament bunicel marca tschull si chiar vad ca sunt salutat in trafic de alti colegi nu cum ziceau unii pe aici ca nu sunt bagati in seama posesorii de first bike,si nu vad de ce,este tot motocicleta si daca ai grija de ea are si ea grija de tine,eu unul in fiecare zi sterg la ea,mai verific una alta la garaj si nu imi trebuie tot timpul din lume in 10-15 minute sterg si praful si fac si o verificare rapida de rutina.Per total e un motor cu care iti faci treaba si te si plimbi intr-o seara de toamna asa foarte relaxat.As dori sa stiu daca mai sunt forumisti care au acest model sau modelul impuls ca sunt asemanatoare si ce probleme au avut cu ele sau nemultumiri,orice sa posteze.Pentru cei ce inca nu stiu first bike aduce acum motociclete facute de gunangdong tayo motorcycles o firma destul de maricica din china cu o fabrica mare.Pentru cei interesati acesta este siteul unde gasiti modelele si un filmulet cu fabrica si tot ce mai este de stiut http://www.mr-guangdong.com/suppliers/index_1218.html Sper ca am putut fi de folos si va urez asfalt uscat si astept pareri sugestii de la cei cu modelul mega dar si de la ceilalti.
×
×
  • Creează nouă...