Sari la conținut

DarkMoto46

Membru
  • Număr conținut

    291
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2011
  • Motocicleta
    Honda CBR F3
  • Numar Moto
    B 600 CBR

DarkMoto46's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nimeni ? Sambata, duminica ...organizam cv ? Hai baietii din ilfov
  2. Astept pareri : Pro / Contra
  3. nu merge sa iti dau pm suna.ma 076.171.3430
  4. salut dopurile ma intereseaza poti pune poze si la undertail ms frumos ms frumos banzay da saua a fost o alegere cam ( proasta ) dar arata bine )
  5. Am montat asa astazi : - Oglinzile - Filtru Aer - Bara din spate ( Maner Pasager ) Cam Asta e tot am cam terminat )
  6. mihai_smg semnalizarile le.am luat de la cnv care le.a cumparat de pe ebay ( vezi pe louis ca au dar sunt mai mari mult mai mari ) banzay imi pare rau dar nu am in pc asta si Ms ms ( mai am putin )) sper )
  7. Ms frumos !!! este F3 din 96 / F3 dupa 97 este (FaceLift) cu , poponeata cum spui tu la f2 masca fata este altfel / discurile etc )
  8. Ms ms MassimoWest levierele azi le.am primit / montat ( 160 Ron cu tot cu transport ) jakobiciu@yahoo.com de la el le.am luat ( fara nici un avans - levierele ajung in ro in 2 sapt ) Ice_Shadow da asa este, se vede urat ( motocicleta o inmatriculez in primavara ) am suport numar , dar nu se vede bine cu numarul taiat pe el si am zis sa o las asa pana o inmatriculez Ilea Alin da am in plan sa schimb si semnalele pe spate , dar lipsa de $$$ alex.alexey Ms ms Si asfalt uscat la toti
  9. Salutare , am reusit si eu intr.un final sa deschid un topic aici, sa va prezint CBR-ul meu dupa restaurare : Mai am sa ii pun cauciucul pe fata , oglinzile , sa ii schimb uleiul + filtru ulei + filtru de aer (le am cumparate doar sa le montez) .. dar astept sa se mai incalzeasca afara , ca sa ma pot apuca de treaba.. Astept pareri , idei , etc..
  10. Vand Bord HONDA CBR 900 RR 95 - 96 Pret 170 ron 076.171.3430
  11. DarkMoto46

    Reparatii sei

    Eu unul nu sunt multumit , SUNT FOARTE MULTUMIT de cum a iesit saua Multumesc Darian o lucrare de nota 10
×
×
  • Creează nouă...