Sari la conținut

tehnicoldtimer

Membru
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    86
  • Motocicleta
    mobra
  • Numar Moto
    n-are
  • Club
    nu am

tehnicoldtimer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. La cat cere el , n-are rost , crede-ma... Cu 120E iau pendule de perete din '40 , chiar si mai jos ca pret. Nici daca erau Ron nu dadeam atat. Sa-ti spun si de ce. Acela este un ceas din era comunista, care n-are nimic deosebit si nici foarte vechi nu e. Omul poate sa ceara cat o vrea , nu-i problema mea.
  2. Salut. Omul e rupt de realitate , chiar daca ceasul merge perfect. Multumesc oricum . ps: orienteaza-l pe okazii.ro sa vada ce se cumpara la 120E.
  3. Alte vechituri un telefon si o lampa. Si astea de dat La ce pret e ceasul ?
  4. Simson_simson, eu n-as vinde nimic in locul tau. Cel putin nu aici.... Pana mai ieri erau unii care radeau. Acum au nevoie de cate ceva de la tine....
  5. Io nu mai am discovery....ca ar suna interesant. Dar pe CartoonNetwork n-ar merge?
  6. bag seama ca ai dat peste unu' bolnav grav de tot la capatana...
  7. De curiozitate , cat a costat masinuta ?
  8. nea spirica ar fi zis ca din ww2 .
  9. Te-ai uitat cumva in ea , ai golit-o ? sa nu ai vreo surpriza acolo .
  10. Simsone, m-ai uitat naibii de tot. Asteptam pozele cu castile alea, despre care am vorbit pe mess.
  11. Din cate stiu, a luat-o un baiat din Bucuresti. Era misto ca avea si atas. Eu nu o vreau sa circul cu ea pe strada, ci doar sa o reconditionez si sa o pastrez ca obiect de decor. Uite inca una: http://www.okazii.ro/motociclete-mz/mz-motocicleta-stare-foarte-buna-are-toate-piesele-originale-a115596254 Macar asta arata mai bine si e functionala.
  12. Salut. Ar fi fost buna dar la banii astia am gasit functionala, cu acte, numere noi. Pe mine ma intereseaza o rabla sa-mi ocup timpul cu ea, sa o iau de la 0.
  13. Va salut baieti ! Doresc sa cumpar o comunista pentru restaurare, deci nu ma intereseaza ca-i ruginita, motor gripat, etc. De altfel nu ma intereseaza actele. As prefera un Simson, Dnepr sau un Mz. Bineinteles, nu doresc motociclete functionale, cu acte, ci doar trompete.
×
×
  • Creează nouă...