Sari la conținut

dorulet_stancu

Membru
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2012
  • Motocicleta
    YAMAHA XJ600S
  • Numar Moto
    AG-12-SDI

dorulet_stancu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. am gasit cauciucul asta http://anvelopemoto.eu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=81594&category_id=273&option=com_virtuemart&Itemid=1 , voi ce parere aveti de el?
  2. salutare, Am elucidat misterul cu dimensiunea cauciucurilor. Cartea este gresita. Am fost la Yamaha pe centura in Bucuresti si mi-au dat o adresa pentru RAR cu dimensiunile care trebuiau sa apara si in carte. Acum sincer nici nu stiu ce sa fac sa dau alti bani sa imi repare ce au gresit tot ei sau sa merg cu hartiuta de la Yamaha in buzunar in caz de ceva sa o arat. voi pe fata folositi numai cauciucuri noi? ca eu nu am gasit nimic la SH care sa cosrespunda ca si dimensiuni.
  3. Am aparut si eu pe aici cu un Yamaha Diversion, model 1998. Apropo este cineva pe aici prin zona cu un diversion visiniu cu numar de alba?
  4. da diversion este, dar cat am cautat pe net nu am gasit specificatii nici ca in cartea ei, nici ca pe cauciucurile pe care le are.
  5. Am fost azi la RAR pentru autentificare si am pus si o intrebare despre cauciucuri, concluzia este ca trebuie sa cer documentatie de la Yamaha care sa ateste ca pe modelul meu se pot monta cauciucurile pe care le am eu puse deja pentru a le putea trece si pe carte si talon. Acum le am de 150/70 H17 pe spate si 110/70 H17 pe fata. Sincer nu stiu cum o sa o rezolv sa nu am probleme si sa nu dau amenzi. Ideea e ca am cauciucurile foarte bune si nu imi vine sa le schimb, dar daca nu am solutie o fac si pe asta.
  6. la mine in talon si carte scrie fata 110*90 H18 si spatele 90*90 H18, e model 94'. Sa vad cum fac cu RAR-ul, eventual sa incerc sa ii conving sa treaca si o alta dimensiune?
  7. eu ieri am vazut ce dimensiune am in talon la cauciucul de e spate, 110 , chiar asa de mic trebuie sa fie? Voi l-ati pastrat asa sau nu? Trebuie sa fac ITP-ul si al meu e ceva mai mare parca de 150 sau 160 daca nu ma insel, o sa verific. Ce ma sfatuiti sa il schimb sau sa il las? Multumesc, o zi buna!
  8. Am gasit scarita de TDM sper ca sunt compatibile, ca am apucat sa o si comand. Am tot citit de bataia de la ambreiaj, se pare ca eu am fost mai norocos ca nu exista si la mine, insa mi se pare ca trebuie sa trag cam tare de maneta de la ambreiaj sa schimb vitezele, sper sa fie de la cablu. Mai am o rugaminte la voi, si anume sa ma ajutati cu dimensiunea stikerului lateral pe care scrie diversion, restul le-am primit de la djdee si ii multumesc. O intrebare poate un pic off topic, cum vi se pare ca si manevrabilitate fata de alte motoare? La mine fiind prima exceptand YBR-ul de 125 de la scoala mi se pare cam greoaie si cam greu de manevrat. Sau problema e la mine avand doar 60 de kg???
  9. Salutare, este neagra acum, iar cadrul este gri inchis, nu am vrut sa il mai vopsesc pentru ca arata foarte bine.
  10. Salutare, ma intreseaza si pe mine unde pot gasi scarite pentru pasager pt o yamaha diversion xj 600s si ma mai intreseaza stikerele. Am revopsit-o si vreau sa ii pun asemanatoare cu cele originale. Pana acum am gasit decat pentru xj 600 si difera. Multumesc
×
×
  • Creează nouă...