Sari la conținut

pufletz

Membru
  • Număr conținut

    32
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2012
  • Motocicleta
    Yamaha XJ Diversion 600s, BMW R1150RT

Vizitatori Recenți Profil

356 citiri profil

pufletz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Din bucuresti de la un tip. Prefer sa nu dau nume. E un BMW din 2001 alb. Am avut si primul drum pana la munte si a fost ok.
  2. Salut, Pana la urma electromotorul se pare ca a fost de vina. Am pus provizoriu un alt demaror imprumutat (urmeaza sa cumpar unul nou). Se aude altfel cu asta cand porneste, parca mai usor. Banuiala este ca, manca mult curent la pornire si probabil nu mai ajungea curent cat trebuie la bujie. Testul suprem va fi maine dimineata si zilele care urmeaza. Totusi sunt increzator ca asta a fost.
  3. Salut, Am reusit sa-l pornesc aseara cu ajutorul lui @Silver Arrow, caruia ii multumesc pe aceasta cale. Intai am pus aparatul de diagnoza si nu parea sa aiba probleme, mai putin bateria dar care era normal sa fie descarcata dupa atata chin si jale. Era conectata la masina. Dupa vreo 20 de minute a pornit cu greu si am dus-o la amicul care se ocupa de ea. Voi posta aici actiunile urmatoare dar deja parca vad luminita de la capatul tunelului.
  4. Doar ce am luat-o si nu a fost gratis. M-am chinuit putin pentru a face rost de bani. Mor cu ea de gat. ...deocamdata.
  5. Bun...O iei tu ca sa avem amandoi cate o bucurie? Eu ca o dau si tu ca o iei.
  6. Senzorul Hall l-a reparat Dan Cata din Cj. Adica a inlocuit tot mai putin placa de metal. Probabil "reparat senzor" nu e cea mai explicita/buna exprimare. Pompa de benzina merge. Se aude bazaitul ala. Plus ca problema era electrica din moment ce nu scotea scanteie sau o scotea intermitent....verificat cu bujia afara. In seara asta voi da curent de la masina. Si voi scoate mufele astfel incat sa fie firele pe direct. Daca nici asta nu rezolva...Schimb circuitul electric....schimb pe ma-*a. Pana da zapada, poate o sa porneasca cand 'oi vrea eu, nu cand vrea ea
  7. Neata, Am mai postat in cateva locuri despre problemele motorului cumparat acum o luna si de care m-am bucurat 2 zile, cand l-am luat, si o seara. Poate aveti voi vreo idee ce dra*u sa-i fac. Dupa 2 zile s-au desprins magnetii de pe stator - reparat. Acu invarte bine dupa cum se aude. Cand sa iau motorul nu mai dadea scanteie. S-a reparat senzorul Hall, schimbat bujiile. Scanteia intermitenta. Luate mufele la rand suflate si unse cu ulei de contacte - a pornit - sa zicem ca-s contactele/mufele. Schimbat ulei si filtre ca un soi de revizie - a pornit iar Luat motor, plimbat seara (e seara de care ziceam ca a mai mers) cu cateva opriri si a repornit ok. Dimineata nu a mai pornit: electromotorul de aude ca invarte, bateria se vede ca se descarca dupa mai multe incercari asa ca am lasat-o in plata Domnului. De cateva ori cand apasam pe starter cu socul tras si netras nu facea nimic ( electromotorul? ) Frustrarea este maxima. Ce pastele ma-*ii sa-i mai inlocuiesc? Circuitul electric? Electromotorul? Mufele? Motorul? Il cumpara cineva?
  8. Salut, Caut si eu un service unde sa ma duc cu cauciucurile legate de motor si sa le schimb si echilibrez. Pe net i-am gasit pe unii, AutoAugusta. A mai fost cineva la ei? Multumesc.
  9. I-am dat mesaj si pe forum si pe site. Auzisem de el. Acum astept. Multumesc pentru sugestie.
  10. Neata, Dupa 2 zile de plimbat cu motorul "nou" BMW R1150RT din 2001, au inceput problemele. Niste magneti dezlipiti de pe stator, problema care s-a rezolvat. Imediat dupa asta nu a mai dat scanteie. "Boala lor" ar fi conductorii care in timp se strica. Am inlocuit conductorii (ma rog, nu eu) si a aparut scanteia dar intermitent. Prin urmare ar trebui sa inlocuiesc senzorii ( honeywell 2av54). Stie cineva de unde as putea sa iau senzorii astia din Romania cu livrare rapida? Eu nu am gasit. Ma cam grabesc pentru ca mi s-a ivit o ocazie de a face un drum mai lung si tare as vrea sa merg cu el. Din experienta celor cu BMW ar putea sa fie si altceva in afara de senzorii astia? Cum as putea verifica daca nu cumva scanteia intermitenta e din alta parte? Multumesc.
  11. Neata, Momentan detin o Yamaha Diversion XJ6 si o folosesc in drumul zilnic munca-acasa. Traseul este Dna Ghica - Petricani - minunata Pipera unde-s cladirile alea cu sticla si lumea se crede desteapta ca sta la birou. Acum a venit timpul sa schimb motorul cu ceva mai mare care sa se preteze la drumuri mai lungi cu sotia. Astfel mi s-a sugerat BMW R1150 RT iar in momentul de fata bugetul imi permite un model 2001 (undeva pana in 4000 Euro). Exista in momentul de fata vreo 2 la vanzare dar au 100k kilometri). Intrebarile urmatoare sunt adresate in special celor care au acest model de motor: - Cat de usor te poti strecura in trafic? Nu sa-l crosetez dar macar sa ajung cat mai in fata la stop. - La ce probleme sa ma astept tinand cont ca este motor de 100k Km? (din cate am inteles este un motor destul de simplu si usor de reparat dar sigur are o "boala", cum se zice "e boala lor") Multumesc.
  12. Salut, Eu cica ma incadrez la obezi. Momentan am o geaca care ma cuprinde cat de cat dar ma gandesc sa iau si niste (supra)pantaloni si eventual o geaca de piele. Care ar fi variantele? (Stiu ca exista google dar ma gandeam ca poate gasesc ajutor mai concret aici) Merci.
  13. Si daca ma dau peste cap intr-o groapa d-asta si scap cine plateste?
  14. Motoru e din 95 si pompa nu e electrica. Din cate dibuiesc din poza se pare ca pompa ta e electrica. Merci pentru observatia gramaticala.
×
×
  • Creează nouă...