Sari la conținut

LES

Membru
  • Număr conținut

    134
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de LES

  1. As avea nevoie de un pic de indrumare, ma mut in londra sapt viitoare si doresc sa iau o mobra de acolo, ce trebuie sa fac sa pot sa-l folosesc? stiu ca trebuie mot asigurare si roadtax dar eu sunt nevoit sa-l transcriu? sau cum se deruleaza o vanzare cumparare?

  2. am rezervor de 18l, defapt 17.5, la 260 intra rezerva (3l) si ma mai duce cam 52km. 2 plinuri exact aceleasi numere, n-am fost mai mult cu ea doar cat am adus-o acasa din bucuresti, intr-adevar ceasul de nivel este un minus dar ma preocupa mai mult plusurile pe care le are, pana acum am avut doar speed touring-uri si comuniste, insa categoria asta ma incanta mult mai mult.

  3. sambata dimineata, locul de pornire este la intelegere din oradea, suntem sigur cam 5 motociclete, viteza de croaziera probabil 120-130, maxim 160 pe autostrada, tipuri naked/speed/touring, stam 1 noapte la o pensiune de langa drum, pe sau dupa transalpina, si urmatoarea zi pornire acasa, eu personal imi modific traseul acasa sa nu ma duc pe acelasi drum si sunt deschis si la alte variatii, dar cine lucreaza luni se intoarce acasa.

  4. este o initiatica super, sunt sigur ca se gasesc organizatori sau alte persoane care ar ajuta aici din crisana, si eu as ajuta cu ce pot, singura problema ca eu nu am bmw, ar insemna ca sunt exclus? in orice caz va stau la dispozitie ptr orice informatie ce va poate fi de folos din zona Bihor, bmw sau nu, suntem colegi motociclisti.

×
×
  • Creează nouă...