Jump to content

LES

Membru
 • Content Count

  134
 • Joined

 • Last visited

About LES

 • Rank
  Incepator

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oradea
 • Carnet moto din
  2012
 • Motocicleta
  Suzuki GSX1100F, ETZ 250
 • Club
  MZ-BROTHERS

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  putine

Recent Profile Visitors

261 profile views
 1. As avea nevoie de un pic de indrumare, ma mut in londra sapt viitoare si doresc sa iau o mobra de acolo, ce trebuie sa fac sa pot sa-l folosesc? stiu ca trebuie mot asigurare si roadtax dar eu sunt nevoit sa-l transcriu? sau cum se deruleaza o vanzare cumparare?
 2. va invidiez, intotdeauna am vrut sa vizitez cernobilul.
 3. Am luat ceva amenzi in ultimele cateva luni si foarte probabil am atins deja 15 puncte de penalizare si ma astept sa-mi vina hartia in urmatoarele saptamani sa predau permisul, acum problema este ca eu plec din tara peste o luna in UK si probabil imi voi schimba permisul acolo, daca vine hartia cat timp eu sunt plecat ce se intampla daca mi-am schimbat permisul? acolo mi-l ia pe cel romanesc? ca eventual il trimit acasa prin posta si il pune atlcineva si il ridica peste 30 zile, daca am permisul suspendat in RO pot sa conduc in UK cu permisul deja schimbat? aca nu am pus in locul bun rog un m
 4. http://olx.ro/oferta/vand-schimb-yamaha-diversion-xj600s-ID6xek2.html i have this for sale, its in good condition, no repairs needed, i can deliver it to timisoara "on foot" on the same price.
 5. am incercat si eu sa schimb mailuri cu unul din asta de curiozitate sa vad pana unde-l duce capul, tu ce ai discutat in aceste mailuri, ce s-a intamplat pana la urma?
 6. am rezervor de 18l, defapt 17.5, la 260 intra rezerva (3l) si ma mai duce cam 52km. 2 plinuri exact aceleasi numere, n-am fost mai mult cu ea doar cat am adus-o acasa din bucuresti, intr-adevar ceasul de nivel este un minus dar ma preocupa mai mult plusurile pe care le are, pana acum am avut doar speed touring-uri si comuniste, insa categoria asta ma incanta mult mai mult.
 7. multumesc de raspuns, asa de curiozitate, cat consuma tdm-urile voastre? eu am scos 5.5 in afara si 7 in oras.
 8. 1994. 3vd, oricum o sa fac schimb de ulei, sper ca nu a patit nimic ca m-am dus asa cu ea vreo 600km.
 9. salutare, sunt un nou posesor de yamaha tdm, spuneti-mi va rog cum verific nivelul de la ulei. » Post actualizat in 10 Oct 2015 09:33 pana la urma am gasit, era o joja sub scaun, dar desi se vede cu ochi ca are ulei, nu atinge joja.
 10. sambata dimineata, locul de pornire este la intelegere din oradea, suntem sigur cam 5 motociclete, viteza de croaziera probabil 120-130, maxim 160 pe autostrada, tipuri naked/speed/touring, stam 1 noapte la o pensiune de langa drum, pe sau dupa transalpina, si urmatoarea zi pornire acasa, eu personal imi modific traseul acasa sa nu ma duc pe acelasi drum si sunt deschis si la alte variatii, dar cine lucreaza luni se intoarce acasa.
 11. mergem un grup pe transalpina sambata.
 12. http://olx.ro/oferta/vand-motocicleta-mz-etz-250-inmatriculata-ID4oDmU.html#779f9fca01;promoted
×
×
 • Create New...