Sari la conținut

LES

Membru
  • Număr conținut

    134
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de LES

  1. As avea nevoie de un pic de indrumare, ma mut in londra sapt viitoare si doresc sa iau o mobra de acolo, ce trebuie sa fac sa pot sa-l folosesc? stiu ca trebuie mot asigurare si roadtax dar eu sunt nevoit sa-l transcriu? sau cum se deruleaza o vanzare cumparare?
  2. va invidiez, intotdeauna am vrut sa vizitez cernobilul.
  3. daca incerci un pic de enduro nu-ti va veni sa te lasi
  4. am rezervor de 18l, defapt 17.5, la 260 intra rezerva (3l) si ma mai duce cam 52km. 2 plinuri exact aceleasi numere, n-am fost mai mult cu ea doar cat am adus-o acasa din bucuresti, intr-adevar ceasul de nivel este un minus dar ma preocupa mai mult plusurile pe care le are, pana acum am avut doar speed touring-uri si comuniste, insa categoria asta ma incanta mult mai mult.
  5. multumesc de raspuns, asa de curiozitate, cat consuma tdm-urile voastre? eu am scos 5.5 in afara si 7 in oras.
  6. 1994. 3vd, oricum o sa fac schimb de ulei, sper ca nu a patit nimic ca m-am dus asa cu ea vreo 600km.
  7. salutare, sunt un nou posesor de yamaha tdm, spuneti-mi va rog cum verific nivelul de la ulei. » Post actualizat in 10 Oct 2015 09:33 pana la urma am gasit, era o joja sub scaun, dar desi se vede cu ochi ca are ulei, nu atinge joja.
  8. sambata dimineata, locul de pornire este la intelegere din oradea, suntem sigur cam 5 motociclete, viteza de croaziera probabil 120-130, maxim 160 pe autostrada, tipuri naked/speed/touring, stam 1 noapte la o pensiune de langa drum, pe sau dupa transalpina, si urmatoarea zi pornire acasa, eu personal imi modific traseul acasa sa nu ma duc pe acelasi drum si sunt deschis si la alte variatii, dar cine lucreaza luni se intoarce acasa.
  9. mergem un grup pe transalpina sambata.
  10. http://olx.ro/oferta/vand-motocicleta-mz-etz-250-inmatriculata-ID4oDmU.html#779f9fca01;promoted
  11. nu aici am vrut, trebuia sa fie un pm. dar ce am gresit?
  12. cazare in sibiu? posibilitate de cort? cam cum se preconizeaza data? exista sanse sa fie in iulie?
  13. idee foarte buna, evident prezent, in ce parte a tarii si cam in care "colt" al verii?
  14. poate ca aveti dreptate, la cat ma chiniu ptr cativa zeci de lei gasesc etrier.
  15. nu ies ptr ca au stat foarte mult nefolosite, iar treaba cu degripant si lichid de frana, nu inteleg cum se puteau gripa in halul asta avand in vedere ca aveau lichid in ele.
  16. ok, va multumesc ptr ajutor, voi incerca.
  17. dar nu ies deloc, sunt prea oxidate, daca ar iesi putin, ar putea iesi si de tot, dar nu se misca, aer comprimat nu am dar nici nu-mi place ideea sa impusc pe cineva.
  18. caut o rezolvare ptr a debloca pistonasele care imping placutele de frana, sunt foarte oxidate si murdare si nu misca nici in afara nici inauntru, nu este ceva solutie sa le las 1 zi pe urma sa le pot scoate sa le curat?
  19. poate fi si de reglajul de aer, vezi daca umbli la aer si relantiul se mareste atunci inseamna ca nu a fost bine, dupa aia reduci relantiul de la surubul lui.
  20. nu inteleg, doreste a fi topic de vanzare? daca da, la ce pret?
  21. evident, vine foarte greu, dar daca vi diseara, o iei cu 10mb/s, daca nu-ti merge site-ul de mai sus scrie-mi sa-ti dau torentele de la mine.
  22. foarte fain, am gasit cateva episoade care au un pic de seed.
  23. este o initiatica super, sunt sigur ca se gasesc organizatori sau alte persoane care ar ajuta aici din crisana, si eu as ajuta cu ce pot, singura problema ca eu nu am bmw, ar insemna ca sunt exclus? in orice caz va stau la dispozitie ptr orice informatie ce va poate fi de folos din zona Bihor, bmw sau nu, suntem colegi motociclisti.
×
×
  • Creează nouă...