Sari la conținut

Adrian Bercea

Membru
  • Număr conținut

    42
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Adrian Bercea

  1. Interesanta ideea cu Ciocanu, Sirnea, Peștera..
  2. Vreau sa ies Sâmbăta la o tura relaxata, ori spre munte, ori spre Dunăre. Aproximativ 3-400 km. Idei de traseu, doritori ? Eu merg cu un GS... asfalt, relaxat ca viteza... zona de N, București.
  3. Multumesc mult pentru idei. Este foarte fain si detaliat traseul. Cel mai probabil ma voi lua dupa propunerea ta, cu adaptare la fata locului, mai putin Focsani - Tg Secuiesc. In aceasta zona am fost de multe ori. Foarte bun asfaltul si peisajul excelent. Multumesc inca odata.
  4. Foarte faine traseele! Multumim. Topicul este despre o idee de tura de cateva zile, mers lejer, cu cazari faine si obiective de vizitat. Nu cred ca este importanta motocicleta, ci mai degraba discutia la subiect, cu propuneri si variante. Multumesc mult celor care au postata linkurile cu articolele despre ture moto. Legat de iesirile din tara, sunt restrictii cam peste tot... asa ca eu raman "prin zona"... poate Brasov, Fagaras, Sibiu, Sighisoara si zone si localitati limitrofe.
  5. Fata de capra ta, eu merg 250km ca pe canapea... cu cafea si peisaj... Ma intelegi "s-au" nu?! Foarte faine. Multumim! Foarte faine. Multumim!
  6. Ma gandesc la 2 variante de traseu: Bucuresti - Brasov - Sibiu - Sighisoara - Retur sau Bucuresti - Dobrogea - Constanta - Mangalia - Retur As vrea recomandari de zone faine pentru trasee moto cu asfalt bun, cazari inedite, obiective de vizitat... NU ma mai trimiteti sa caut pe net... Stiu, netul e plin de informatii de acest gen, dar eu vroiam o recomandare de la cineva care a fost, a vazut si s-a simtit bine, din randul nostru, al motociclistilor din acest forum.
  7. Hei, fix dupa Paste as vrea sa plec pentru cateva zile intr-o tura MOTO. Light, viteza mica, fara bagaje multe, cu cazari faine si aproximativ 2-300 km pe zi... Peisaje, poze, etc. Aveti idee de trasee? Recomandari? Cazari faine? Cine mai merge?
  8. Ce ziceti de un nou Veliko, daca vremea inca ne mai ajuta? Asa, incet, cu plimbare si prin zona, pe la cascade si chei... Plecare vineri sau sambata si intoarcerea duminica. 80-120km la ora ca sa nu ne bata vantul tare...
  9. Azi am dat o tura foarte faina: Bucuresti, Ploiesti, Surani, Urlati, Adancata, Bucuresti... aproximativ 230 km. Asfalt bun, curat, peisaje verzi...
  10. La Adancata este antrenament. Poate fi o idee, cu o poza in fata barului lui Bobitza de la Las Fierbinti... asa, cam 150 km....
  11. Salutare tuturor. Aveti idei de traseu de o zi, DUMINICA, 17 MAI ? Noi mergem incetisor...croaziera lina... pe la 100km/h Ce recomandati pentru incepatori, nu prea departe, eventual o tura circulara ?
  12. Suntem inca sub Starea de Urgenta, dar afara este din ce in ce mai frumos. Intrebare:
  13. Veliko Tarnovo. Plecam Vineri si ne intoarcem Sambata. Am luat cazare la Arte Hotel. Vineri drum pana la destinatie si plimbare in centrul vechi. Sambata vizitam Canionul Emen si imprejurimile si apoi venim acasa. Nu avem ore stabilite sau program fix. Asfalt uscat si distractie faina !!!
  14. Se incalzeste. Iarna s-a terminat si parca vine direct vara... Ce propuneri si variante ar fi pentru 2, poate chiar 3 zile de uichend, speram, insorit ?
  15. Ce idei de posibile trasee ati avea pentru acest uichend, vineri sau sambata, pana duminica (15/16 - 17 noiembrie). Ceva cu apriximativ 200- 300 km /zi, traseu lejer, cu o cazare inedita? Vremea este inca destul de buna
  16. Am facut ieri traseul acesta. Este pe la tara, interesant... dar foarte frig. Azi, duminica, 3 noiembrie este mult mai bine afara !!! Asfalt uscat !!!
  17. Bune ambele idei. As merge mai bine spre deal/munte. Multumim pentru descrieri si harta. Asfalt uscat tuturor.
  18. Plecarea din Bucuresti. Mergem si o tura dus-intors. Poate pana la Targoviste. Vizitam turnul Chindiei si parcul cu gradina Zoo, mancam o pizza si ne intoarcem acasa...
  19. As merge la o tura de 150 - 250 km dus, sambata, cu intoarcere duminica si cu o cazare interesanta, inedita... Sau doar sambata, dus-intors, dar total 200 - 250 km. Croaziera la 80-90 km/ora. Aveti sugestii? Multumesc mult.
  20. Nu vreau sa atrag pe nimeni pe forumul in cauza. Ideea este ca eu...si nu numai...facem multe alte chestii decat plimbari cu motocicleta. De exemplu am fost in off road in dobrogea, sscufundari la balea lac...etc. Nu cred ca este locul de anuntare a unei iesiri la scufundari...aici... Din contra...nu vreau sa deranjez forumul de moto cu alte activitati... asa a aparut asociatianoastra.ro Daca va place ideea de a avea un forum numai pentru plimbari si timp liber...trebuie sa dati o mana de ajutor acolo...singur nu pot face nimic !
  21. Pentru ca mergem si cu motocicleta, dar nu numai...cu ajutorul unor prieteni am facut un forum dedicat TIMPULUI LIBER: www.asociatianoastra.ro Noi mergem cu motocicleta la scufundari, cu ATV-ul prin paduri, la munte la catarari si iarna poate la o tura de ski...Mie mi-e greu sa urmaresc mai multe forumuri dedicate diverselor activitati si asta ca sa vad doar programul si propunerile pentru iesiri de uichend sau vacante mai lungi....asa a aparut FORUMUL TIMPULUI LIBER: www.asociatianoastra.ro Daca va place ideea, poate dati si voi o mana de ajutor sa crestem acest nou forum...dedicat noua si timpului liber petrecut...oriunde !
  22. Mergem cu motorul. Viteza pe undeva pe la 90-100 km/ora. Daca este vremea buna duminica, poate trecem pe la Balcik, pe la castelul reginei si ne intoarcem pe drumul propus de tine. Eu as vrea sambata sa ajungem cat mai repede se poate si apoi muuuulte ore la piscina cu apa termala... Apoi, la Azalia noi avm all inclusive si cred ca vom manca la hotel... Poate mergeti si voi pe drumul scurt si vedem impreuna pe unde neintoarcem. Super hotel...daca aveti drum spre bai termale,Azalia este alegerea buna. Am reusit sa fac un film prin Varna si Balcik...sper sa va placa... Frumoasa tura si frumoasa si compania ! http://youtu.be/NK9LDqBHgrI
  23. Salut Cristi. Hai cu noi la Varna, la bai termale. La cum metgi tu, te duci si te si intorci pana ajungem si noi....asta daca vrei tura doar de o zi... Mai gandeste-te si hai si tu cu noi...
  24. Fain hotelul. L-am vazut si eu insa nu am intrat niciodata in el. Pare cam cel mai bun din zona aceea. Pentru noi este ok pretul, desi o idee mai mare ca la Romance Hotel...iar cu All Inclusive...doar pentru o noapte... Daca mai merge cineva cu noi stabilim cazarea de comun acord...daca nu, probabil vom merge la Romance.. ...vremea tot "bunicica" se anunta... M-am uitat mai bine...hotelul Azalia este cea mai buna varianta! Am rezervat camera la Hotelul AZALIA - 308 ron/camera cu toate mesele incluse...si vedere la mare Noi plecam sambata, 27 octombrie. Vom fi la PETROM-ul din Vama Giurgiu la ora 9.00. Alimentam si bem cafeaua pana pe la 9.30 Oriunde ati merge, asfalt uscat, vreme buna si distractie maxima !!!
×
×
  • Creează nouă...