Jump to content

Adrian Bercea

Membru
 • Posts

  40
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.MaScufund.ro

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  2005
 • Motocicleta
  Harley Fat Bob
 • Numar Moto
  inca nu am
 • Club
  BDOds Diving CLUB

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Harley, Aprilia RS, Cagiva Planet, Honda CBF, Suzuki GsxF, Kawasaki VN
 • Interests
  SCUBA Diving; Motociclism

Recent Profile Visitors

553 profile views

Adrian Bercea's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In Rare

Recent Badges

 1. Multumesc mult pentru idei. Este foarte fain si detaliat traseul. Cel mai probabil ma voi lua dupa propunerea ta, cu adaptare la fata locului, mai putin Focsani - Tg Secuiesc. In aceasta zona am fost de multe ori. Foarte bun asfaltul si peisajul excelent. Multumesc inca odata.
 2. Foarte faine traseele! Multumim. Topicul este despre o idee de tura de cateva zile, mers lejer, cu cazari faine si obiective de vizitat. Nu cred ca este importanta motocicleta, ci mai degraba discutia la subiect, cu propuneri si variante. Multumesc mult celor care au postata linkurile cu articolele despre ture moto. Legat de iesirile din tara, sunt restrictii cam peste tot... asa ca eu raman "prin zona"... poate Brasov, Fagaras, Sibiu, Sighisoara si zone si localitati limitrofe.
 3. Fata de capra ta, eu merg 250km ca pe canapea... cu cafea si peisaj... Ma intelegi "s-au" nu?! Foarte faine. Multumim! Foarte faine. Multumim!
 4. Ma gandesc la 2 variante de traseu: Bucuresti - Brasov - Sibiu - Sighisoara - Retur sau Bucuresti - Dobrogea - Constanta - Mangalia - Retur As vrea recomandari de zone faine pentru trasee moto cu asfalt bun, cazari inedite, obiective de vizitat... NU ma mai trimiteti sa caut pe net... Stiu, netul e plin de informatii de acest gen, dar eu vroiam o recomandare de la cineva care a fost, a vazut si s-a simtit bine, din randul nostru, al motociclistilor din acest forum.
 5. Hei, fix dupa Paste as vrea sa plec pentru cateva zile intr-o tura MOTO. Light, viteza mica, fara bagaje multe, cu cazari faine si aproximativ 2-300 km pe zi... Peisaje, poze, etc. Aveti idee de trasee? Recomandari? Cazari faine? Cine mai merge?
 6. Ce ziceti de un nou Veliko, daca vremea inca ne mai ajuta? Asa, incet, cu plimbare si prin zona, pe la cascade si chei... Plecare vineri sau sambata si intoarcerea duminica. 80-120km la ora ca sa nu ne bata vantul tare...
 7. Azi am dat o tura foarte faina: Bucuresti, Ploiesti, Surani, Urlati, Adancata, Bucuresti... aproximativ 230 km. Asfalt bun, curat, peisaje verzi...
 8. La Adancata este antrenament. Poate fi o idee, cu o poza in fata barului lui Bobitza de la Las Fierbinti... asa, cam 150 km....
 9. Salutare tuturor. Aveti idei de traseu de o zi, DUMINICA, 17 MAI ? Noi mergem incetisor...croaziera lina... pe la 100km/h Ce recomandati pentru incepatori, nu prea departe, eventual o tura circulara ?
 10. Suntem inca sub Starea de Urgenta, dar afara este din ce in ce mai frumos. Intrebare:
 11. Veliko Tarnovo. Plecam Vineri si ne intoarcem Sambata. Am luat cazare la Arte Hotel. Vineri drum pana la destinatie si plimbare in centrul vechi. Sambata vizitam Canionul Emen si imprejurimile si apoi venim acasa. Nu avem ore stabilite sau program fix. Asfalt uscat si distractie faina !!!
 12. Se incalzeste. Iarna s-a terminat si parca vine direct vara... Ce propuneri si variante ar fi pentru 2, poate chiar 3 zile de uichend, speram, insorit ?
 13. Ce idei de posibile trasee ati avea pentru acest uichend, vineri sau sambata, pana duminica (15/16 - 17 noiembrie). Ceva cu apriximativ 200- 300 km /zi, traseu lejer, cu o cazare inedita? Vremea este inca destul de buna
 14. Am facut ieri traseul acesta. Este pe la tara, interesant... dar foarte frig. Azi, duminica, 3 noiembrie este mult mai bine afara !!! Asfalt uscat !!!
 15. Bune ambele idei. As merge mai bine spre deal/munte. Multumim pentru descrieri si harta. Asfalt uscat tuturor.
×
×
 • Create New...