Sari la conținut

Owens_k2

Membru
  • Număr conținut

    75
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Owens_k2

  1. Caut loc in garaj zona Bucovina, Iulius Mall sau Circumvalatiuni. Ms!
  2. Pentru SC1 am insistat si eu pe fata dar nu sa putut aduce decat SC2. Cu spetele ala eram in necalar ca nu avea sigla SC pe el si auzisem de la cineva ca ar fi SP-uri din moment ce nu au sigla "SC" pe ele. Dupa care am sunat vanzatorul si mi-a explicat ca cauciucul trimis este destinat special curselor , nu o sa il gasesc in magazin spre comercializare si are alte coduri de referinta si ca la acest model intre SC1 si SC2 mai exista inca trei variante , SC1/0,5 SC1/1 SC1/1,5 si SC2.
  3. Salut! Am achizitionat o pereche de gume sh Pirelli Diablo Supercorsa am tinut neaparat sa fie compozitie SC1 sau SC2 dar pe cel de spate nu are sigla cu “SC” doar pe fata are imprimat SC 2. E o regula ca cele care nu au sigla SC sa fie defapt Sp-uri care au compozitie mai dura? http://www.ebay.co.uk/itm/PIRELLI-DIABLO-SUPERCORSA-120-70-17-180-60-17-PAIR-180-55-Replacement-/181159045217?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item2a2deba861 Am si poza cu modelul dar nu pot sa i dau upload si am pus una informativa, asa arata anvelopa.
  4. Mersi fain!! O sa il reglez cand e incins atunci.
  5. Mersi! In prima faza asta am sa fac! Citisem tot pe forum la altii care au avut probleme similare si ziceau ca se poate sa traga "aer fals" Desi la ei fluctuatia era mult mai mare.
  6. Salut! La ce temperatura trebuie sa ajunga motorul pentru a se seta relantiul? Am un ZX6R 2004 (injectie) si am observat ca daca setez relantiul la 1300 cand motorul are in jur de 40 de grade in momentul in care se incalzeste si trece de 80 de grade , relantiu creste pana la la 1500. E normal sa creasca atat cand se incalzeste motorul?
  7. Mersi mult! M-am lamurit cum sta treaba,chiar azi o sa imi comand uleiul, daca gasesc KAYABA 01 si daca nu Motul factory line 5w.
  8. Nici eu si nici fostul proprietar nu a servisat furca niciodata si semeringurile de praf s-au crapat/rupt, apropape ca au devenit casante se rup bucatele din ele.Culmea, telescoapele nu curg ) Cel mai probabil o sa bag 5w, din cate am citit se foloseste mai des la upside down.
  9. Salut! Vreau sa servisez furca la un Kawasaki zx6r din 2004 cu furca upside down in manualul producatorului scrie ca am newoie de ulei cu vascozitate 5w. Pana acum la fosta moto cu furca normala am folosit doar 10w. Mi se pare cam light 5w-ul , este caracteristic furcilor upside down sau pot sa bag linistit 10w, ce imi recomandati?
  10. Pentru procedura standard de servisare a furci imi trebuie semeringuri de ulei si 1 litru ulei de furca sau si semeringuri de praf? Pentru aman 2 amortizoarele am nevoie de 1, 1 litri de ulei , daca pun 100 de lililitri din cel vechi pentru a nu mai cumpara inca un bidon are ceva?
  11. Salut! Ce vascozitate trebuie sa aiba uleiul din furca la cbr 600rr 2003-2004 si de ce cantitate este nevoie? Am cautat in manual si despre vascozitate nu am gasit nimic. Multumesc!
  12. Salut! Ce vascozitate trebuie sa aiba uleiul din furca la cbr 600 rr 2003-2004? ajunge 1 litru? Am cautat in manual dar legat de vascozitate nu am gasit nimic. Multumesc!
  13. Multumesc mult de tot !!!! O sa imi comand din nou conici si o sa ma duc la un mecanic de data asta. Pentru ai comanda sper sa fie de ajuns sa specific Marca, modelul si anul motocicletei pentru ca nu stiu ce cod au. ms inca o data!
  14. Nu cred ca a scos camasa de pe cadru, doar ia luat in mana a vazut ca nu sunt pe bile in "cosarca" ca cei originali si a spus ca nu se potrivesc sub nici o forma. Sunt curios daca si-a mai montat cineva pe Cbr 600 rr modelul 2003-2004 rulmenti de jug conici si daca se potrivesc. Ms! Daca rulmentii originali la cbr 600 rr din 2004 sunt cu bile pe "cosarca" exista vre-o posibilitate sa se potriveasca cei conici cu"ace"?
  15. La RR sunt normali cu "cosarca" mi-am comandat o pereche pt RR din 2004 si mi-au venit conici, am mers cu ei la cineva care se pricepe am dat jos partea superioara a jugului sa il schimbe doar pe cel de sus si mi-a zis ca nu sunt buni si ca nu se potrivesc pt ca imi trebuie normali cu bile rotunde nu conici cu "ace" O sa incep sa caut sa vad unde pot sa gasesc normali. Mersi!
  16. Multumesc mult! Atunci o sa i schimb pe aman 2 pentru ca jocul e destul de puternic si am incercat sa i strang de mai multe ori dar fara nici un rezultat.
  17. Salut! Detin un cbr 600 rr 2004 si am o problema , mai exact am joc in rulmentii de la jug, adica cand franez mai brusc la viteza mica simt efectiv cum se misca ghidonul in fata si in spate si se aude un tzacanit si la viteza mare cand franez incepe sa imi trepideze destul de puternic tot ghidonul , nu maneta de frana. As vrea sa va intreb daca afecteaza asta cu ceva ciclistica motocicletei si daca trebuie sa schimb si rulmentul de jos de la jug intrucat am inteles ca acela nu se uzeaza doar cel de sus. Mulumesc mult!
  18. Mersi mult! Saptamana asta am schimbat o parte din consumabile printre care si filtrul de aer si daca tot eram in zona rezervorului am umblat putin si la furtunasele care ieseau din el, am suflat pe ele si unu era infundat sper ca aia sa fi fost problema ca deocamdata nu am mers cu ea si nu am apucat sa imi dau seama daca mai face acea presiune sau nu. Oricum e dezastru pana si sa schimbi consumabilele la "RR" totul e incredibil de inghesuit asa ca mare mirare sa nu fi fost un furtunas strangulat.
  19. O sa incerc sa curat busonul si tot ce e pe langa el si daca nu se rezolva asa, o sa iau la control furunasele care ies din rezervor. sper sa se rezolve destul de usor. Mersi mult de tot!
  20. Salut! Detin un cbr 600 rr din 2004. Problema e ca in momentul in care vreau sa alimentez si deschid busonul de la rezervor presinea e atat de mare incat imi da busonul peste cap si ies vapori de benzina cu mare putere. Clemele care tin busonul sunt indoite spre in afara din cauza presiunii care se face in rezervor. Din cate am inteles ar trebui curatat busonul de la rezervor sau unul din furtunasele care ies din rezervor sa fie strangulat sau infundat. Ar putea fi alt ceva mai grav? Mersi mult!!
  21. Salutare! Daca are cineva de vanzare scarita stanga pilot pentru un cbr 600 rr modelul 2003-2004 sau are idee de unde as putea sa gasesc rog sa ma contacteze printr-un pm, intrucat am cautat apropape peste tot si la dezmembrari si nimic
  22. Acele "2-3 persoane " ori incurca motoarele ori habar nu au nimic despre sv650. Aproape fiecare motor are cate o parte la care nu exceleaza dar la sv650 partea asta nu e nici intr-un caz motorul.
  23. Multumesc mult! O sa incerc prin combinatie de butoane sa vad daca reusesc, desi stiu ca am mai incercat o data cand am cumparat motoreta si nu sa schimbat nimic, dar o sa mai insist poate reusesc.
×
×
  • Creează nouă...