Sari la conținut

kokane

Membru
  • Număr conținut

    120
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de kokane

  1. mobra din poze mi se pare fff misto...
  2. sunt niste baieti in ferentari care fac si sertizeaza furtune. muulte feluri si multe mufe de orice fel. scoate-l, ia-l cu tine si du-l sa ti faca. aprox 50-80 lei. calea ferentari...dupa piata ferentari, spre zetari.
  3. sau 100 eur unul nou si clar nu mai ai probleme. ala are un arc in interior, arc ce se rupe sau inmoaie. macar asa nu risti motorul, in caz ca nu-l strangi cum trebuie. din cate stiu eu...e f putin reglabil la horneta. ps: abia pe urma auzi daca mai face zgomote lantul sau posibil patinele.
  4. multumesc foarte mult. am si uitat sa consult manualul...
  5. stie careva ce cod de bujii e la pc34? ngk...de care? sau daca sunt altele mai bune si trage mai bine per ansamblu? va multumesc.
  6. nu era 2,5 fata si 2,9 spate?
  7. a mea e asta... toba ixil achizitie recenta...
  8. n-o fi cumva firul de la litrometru? desi ala parca are un singur piciorus...incearca totusi cu un manual s-o schema electrica sa cauti si gasesti.
  9. unde gasesc si eu un intinzator lant distributie sh? unul bun. imi trebuie pana sambata. honda hornet pc34, an 98. de 600cc kokane_2k2005@yahoo.com 0765472204
  10. http://piesemoto.achimoto.ro/far-moto---highsier---ub1-urban-fighter---prinderi-custom-incluse---universal/3311.htm am mai gasit asa, mai convenabil. multumesc pentru ajutor in idei. oricum...mai caut. ca vreau s-o refac rpd.
  11. mie mi face cu ochiul ceva de genul asta http://motorai.ro/urban-head-light-kit--product--10033970 facusi frumos.
  12. avand in vedere ca minunea a durat 6 zile si am tavalit calul, am nevoie de sugestii pt un far. se pare ca gsxr nu prea gasesc. ma puteti ajuta? multumesc.
  13. colorit.ro eu am luat ultimele 2,5kg de lut de olarit. daca ai nevoie azi, da-mi un telefon si-ti dau din al meu, ca sa-ti faci treaba.
  14. m am gandit si eu la relocare contact. nu prea mai am chef sa mai mut, stric, relochez nimic. se duce sezonul si eu fac motociclism de canapea, jucand trial evolution pe xbx. momentan, astept fibra de pe astea laterale sa se usuce, dupa ce am lucrat si cu lut, pentru a da bine pe sub sa. am renuntat la ghidon drept, din cauza pozitiei manetelor. trecut pe ghidon vechi, normal. la mine arata cam asa. le dau o vopsea neagra si pana la final de sezon...merg cu ea in doua nuante de negru.
  15. ehe...inca lucrez la panourile laterale dupa ce am reusit sa pun codita de r6. panourile trebuie copiate in fibra si prelungite pentru a ajunge pana sub saua de r6. la far...am gasit idee de prindere dar inca nush ce fac cu matzele. daca ai ceva poze sau idei, da mi si mie pe privat sau aici. deja altii se plimba si eu o ard pioniereste prin garaj. ))
  16. salut, nu ma asteptam la un raspuns asa rapid. acum 15min l-am dat unui prieten. sa vad ce rezolva. daca nu rezolva, esti primul om pe lista.
  17. salve, in urma unor modificari, constat ca am furtunul frana spate cam scurt. stie careva sa recomande un loc de unde il pot face custom? gen: racing, rosu, sertizat/ mufat. vorbim de un hornet. multumesc.
  18. se prind in suruburile care tin farul.
  19. ai de dat jos doar 2 surubele, ca sa scoti parbrizul. cei de la suporti.
  20. gata serbane? ramai pe cross?
  21. multumesc pentru opinie. eu astept inaltatoarele. imi ajung pe 21. teava de 22mm o gasesti pe la mici...ateliere. la magazine mari nu am gasit asa ceva. cat are al tau lungime? intreb ca sa il compar cu al meu, sa nu fi facut vreo ghidusie nasoala.
  22. nu am avut de unde...dar nici bani multi pe incercari nu dau. mai oameni buni...eu inca sunt incepator. abia am 1 an de permis. asa cum nu dau motoreta decat mecanicului si inca unui pretin pe care-l stiu de 30 ani, nici eu nu cer motorete sa ma plimb cu ele, sa vad cum e. doar daca e sa cumpar. cand mi-am luat mobra, eram foarte incepator si abia dupa ce am platit-o, m-am plimbat cu ea. mi-a luat 10min sa ma imbrac si sa ma urc, si 10 sec sa ma dezechipez ca mi-am amintit ca n-am rca. )) asta la prima plecare cu ea. si...am inceput si lucrul la suportul pentru far k4. dintr-un jug stramb, pot iesi lucruri frumoase. abia astept sa-mi aduca mosul (adica sa-mi cumpar) un MIGMAG ca sa am cu ce lipi fiarele.
  23. ia baga domnule poze. eu caut idei tot pt o codita r6 2006 pe un hornet din 98.
  24. domnu' geo, pistolu' nu se mai usuca niciodata? ) PS: vezi ca modific aripa spate de la tine. ii dau alta forma. nu-mi place sa fie la fel ca a altora.
×
×
  • Creează nouă...