Sari la conținut

mukiki

Membru
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    24.10.2012
  • Motocicleta
    Honda Hornet
  • Numar Moto
    B 587 MKK

mukiki's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare, am si eu urmatoarea problema cu hornetul meu din 2002, astazi inainte cu 10 metrii inainte sa parchez la munca s-a oprit motorul si nici nu mai vrea sa mai porneasca, cat a fost cald nu mai invartea deloc, la 15 minute dupa ce a murit a inceput sa invarta anemic dar tot nu porneste. Din ce am citit pe aici ar putea sa fie alimentarea sau aprinderea. Bateria este schimbata de o luna, la fel si bujiile. Ce credeti ca poate fi? O sa incerc putin mai tarziu sa ii dau curent de la o masina, poate asa o ia. Update, la rece a pornit. Sper sa pot ajunge acasa diseara cand plec de la munca. Update 2 :)) nu am reusit sa ajung acasa, s-a oprit din nou dupa aproximativ 10 km. Chiar nu inteleg ce se intampla.
  2. Salutare, Ce kit de lant si ce set de placute de frana (fata/spate) recomandati pentru un Hornet 2002? Multumesc.
  3. Multumesc de raspuns, ghidonul are gaura acolo dupa ce am piedut capatul dar pentru mai multa siguranta am sa merg direct la BEPA pentru ca e destul de aproape de mine.
  4. Imi poate recomanda cineva o pereche de capete de ghidon compatibile cu un hornet 2002?,am "reusit" sa pierd unul la prima mea iesire din Bucuresti .....eu am gasit modelul acesta dar nu stiu daca este bun pentru hornet http://consumabile.bepagroup.ro/oxford-cap-ghidon-negru?keyword=cap%20ghidon%20&category_id=137&description=1&model=1 Multumesc.
  5. Deci mai mult ca sigur am sa pic autenticitatea daca nu dau jos xenonul si toba sport,acum intrebarea mea e daca ma poate ajuta cineva cu o toba stock si un numar pentru un mecanic care imi poate schimba xenonul. Las garantie toba mea, bani, ce vreti...scuzati daca sunt stres dar sunt incepator si am zero cunostinte in acest domeniu.
  6. Nu se poate trece Autenticitatea cu nelipsita "atentie" din Romania? ITP-ul il am valabil.
  7. Salutareeee sunt proaspatul posesor al Hornet-ului din link /index.php?/topic/691684-honda-hornet-600-2002/&do=findComment&comment=3369980 Zilele astea trebuie sa ma duc la RAR sa iau certificatul de autenticitatea pentru a putea sa o inmatriculez pe numele meu, intrebarea mea e daca pot pica autentificarea la RAR din cauza xenoanelor si a tobei sport?
  8. Salut,Sunt interesat de hornetul care il vinzi, imi poti spune te rog care este ultimul pret la care esti dispus sa il vinzi?

    1. mukiki

      mukiki

      Am incercat sa iti las mesaj dar probabil ca ai inbox-ul plin.

×
×
  • Creează nouă...