Sari la conținut

LYM

Membru
  • Număr conținut

    159
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2013

LYM's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. M-as baga si eu la o tura, insa eu nu prea pot in weekend-uri. Si eu am o groaza de zile de concediu de care trebuie sa scap
  2. Dumnezeu s-o odihneasca. Nu stiu ce mai pot zice ca am ramas socat cand am auzit. Am iesit de mai multe ori cu ea si o stiam ca mereu isi respecta limitele si nu se aventura peste posibilitati. De atunci stiu ca mersese extrem de mult, mai prinsese experienta, dar realitatea confirma ca, oricata experienta ai crede ca ai, tot poti s-o patesti intr-o clipa de neatentie. Nu cred ca este cazul sa incepem sa cautam acum vinovati si greseli, ce-a fost a fost si nimic n-o mai aduce inapoi. Cel mai bine ar fi sa luam aminte si sa fim (si) mai atenti.
  3. Merci mult pt informatii! Am pe-acasa niste antigel OE BMW (de la masina). E tot albastru, oare o fi bun sa completez si la motor?! ps: unde e trusa de scule? ca nici eu nu am/n-am gasit-o (credeam ca ar trebui sa fie sub sa)
  4. Nu sunt chiar antitalent, daca mi-ai putea spune pe scurt cum se face, raman dator. Merci. PS: antigelul vad ca este albastru la culoare, asta e standard? Intreb fiindca asa am luat motorul, nu stiu daca a fost schimbat vreodata si cu ce anume. Ai idee ce tip se pune standard?
  5. Mda, din ce m-am uitat pe-acolo, asa cred ca trebuie facut. Merci pt sugestie. Nu cred ca e o problema, probabil trebuie completat cu 100ml de lichid, inca e un pic peste minim, n-am umblat niciodata la el pana acum, s-o mai fi 'evaporat'
  6. Intrebarea era cu totul alta - CUM (fizic) pot adauga antigel/apa distilata in sistem? Trebuie dat rezervorul jos, sau se poate cumva si mai usor, DIY? Nu as pune alt tip de antigel, logic
  7. Q: nivelul de antigel e la minim, cum pot adauga lichid in sistem?
  8. LYM

    Accident Moto Politist!

    Nasol moment. Ieri seara a trecut o coloana oficiala pe Kisselleff, pe contrasens (deh, era coloana de masini in sensul opus) si chiar ma miram cu ce viteza mare circulau. In frunte erau 2 sau 3 motoare, cu toate ca ploua bine afara.
  9. Oare gasesc modelul la vreun dealer de la noi? Mi s-au aprins si mie calcaiele pt unul si as vrea sa fac un drive test.
  10. LYM

    Suzuki GSR 600

    Ma bate gandul sa-l vand sau sa-l schimb cu ceva mai mare la sfarsitul sezonului, dar nu e nicio urgenta, daca apare ceva bine, daca nu, nu
  11. LYM

    Suzuki GSR 600

    @adrian - ai PM Azi am facut si revizia la MotorTeam, a implinit 19.000km
  12. LYM

    Suzuki GSR 600

    Salut. Doar ce m-am intors dintr-o excursie de o saptamana (2500+ km Grecia, Albania, Macedonia) cu GSR-ul si in afara de fund (doar astazi am facut 800km dintr-o bucata) nu ma doare nimic Intr-adevar, fiind naked iei cam tot vantul in fata, insa nu este deranjant, poti sa mergi constant cu viteze mari. Vara trecuta am mai facut o excursie de 3000+km tot cu GSR-ul, fara probleme. Cu pasager nu am facut iesiri mai lungi de 250km; pasajera nu s-a plans de nimic, insa eu stateam usor cam inghesuit, dat fiind ca sunt foarte inalt. Tie ti s-ar potrivi perfect - e usurica, agila, iar la inaltimea ta ti-ar 'veni' mai bine ps: eu intentionez sa o vand la sfarsitul sezonului pt a face loc uneia mai mari, asa ca daca te-ar interesa da-mi de veste. @sanduionut - merci! Presupun ca tine de gusturi, mie imi plac foarte mult fiindca sunt mari, usor vizibile si imi place si forma lor.
  13. Cu ploaia care se anunta in tara pana vineri ce facem?
  14. Mda, buna intrebare, si pe mine m-ar interesa, macar un topcase.
  15. Probabil ti s-a dus bateria, dar e dubios de ce ti-a murit motorul. Trebuie sa verifici si releul de incarcare. Daca vrei sa faci proba, iti dau bateria mea veche (inca e buna, porneste, dar nu mai invarte asa cu forta), ca eu doar ce-am schimbat-o si sta degeaba prin casa.
×
×
  • Creează nouă...